Hodinový manžel/ záhradnik

Stále ma fascinujú tie videá kde si natočia ženy alebo pary ako obstastnuju napríklad údržbárov či náhradníkov. Bolo by to fajn môcť niečo spraviť v domácnosti a dostať takéto sladké prekvapenie. Samozrejme viem že je to väčšinou fikcia ale stalo sa vám to už ?

Nemam skusenost ale isel by som s radostov
A nejaka Dama v BA co by prijala naheho na upratovanie?? Vysavanie....prach...varenie ...palacinky upeciem :)
Ja robím hodinového manžela tak 2 roky a každý deň robím niekde inde skoro, niekomu inému, väčšinou ženy, ale úplne mi až tak nie sú sympaticke a som ženatý, aj keď bola jedna staršia ktorá má volala tak 6x ku nej a iskrilo to, ale bolo to zvláštne keď mi keď som bol u nej hovorila že má priateľa aj keď s ním mala videohovor tak mi ho predstavila a ukázala tak som nič neskúšal...
Ja som vraj šikovny ,zručny,mnoho si viem sám porobiť,ale mám asi smolu ,že má žiadna s chuťou ešte nezavolala .
Chodím občas ako hodinový majster je to príjemné keď ma osloví zrelá žena a poflirtuje.
Ja tiež robím také práce ako hodinový manžel. Ale snažím sa vyberať si také "zakázky", kde môžem pracovať nahý. Nehľadám za tým nič ďalšie, len ma to baví tak pracovať a ideálne aj pod dohľadom pani domu. :) Inak bol som tak pracovať aj v jednej firme. Práca na sobotu a nedeľu. Celý čas nahý. A pani šéfová občas prišla skontrolovať že ako sa mi darí. Bolo to super.
no mne sa par krat stalo ....
jedna zakaznicka mala narazky od prveho stretnutia na stavbe ... ked som si mal ist pre doplatok tak zmenila miesto stretnutia na " u nej doma" otvorila v zupane a ospravedlnila sa ze neprisla, ale ze sa jej nechcelo vstavat tak si to tak zariadila .... spravila kavu a normalne narovinu mi povedala ze by sa rada vratila do postele ... ale nie sama!
potom som bol par krat na vymysleny servis :D

a jednu zakaznicku som podla tetovani spoznal ... spoznal som amaterku, no bohuzial som sa neozval, lebo som si nebol na 100% isty, ale len som jej iba napisal ked som prisiel domov a ta mi vynadala ze som sa mal hned ozvat lebo aj ona po mne pokukovala... bohuzial je odo mna dost daleko ;(

a este som tu spoznal jeden parik ktory si pocas piasnia u mna objednal sluzby ;)

cize obrovska vyhoda prace v terene ;)
Už sa mi podarilo pri oprave vypínača byt nahý ale len po dohode tu inak nehrozí. Bola to milá zrelá žena.
Ja som bol nahý upratovať. Za fo
vie opravit niekto sifon v kuch. dreze? BA2
Ahoj a kto by to nevedel spravit sak to nic nieje kludne aj o polnoci to spravim 🤣
Ak potrebuje nejaká osamelá žena niečo doma opraviť rád prídem. MT.
Ja tiež rád prídem opraviť porobiť aj pomôcť ak by nejaká potrebovala.ZH,okolie
Ja taktiez keby nejaka zena potrebovala Humenne
Ja tiež rad pomôžem v dome v byte nejakej zienke velmy rad
Grancanaria333
Grancanaria333 Inactif il y a 8 mois
La publication a été effacée par l'utilisateur.