AquaCity PP wellness

Aký máte názor na wellness? Chodíte do bazéna nahý alebo si beriete zo sebou plavky? Lebo názory sa veľmi líšia 🤭

Ja bez plaviek, bol som dnes 14.2 od 15:00 a 90% ludi v bazene vo virivke v plavkach, katastrofa cista ked som tam zacal chodit pred 10rokmi ina kultura bola
V sobotu 20.12. od rána bude v AquaCity Poprad popoludni aj wellnes m.ôj zmrd k dispozícii. Spoznáš ho bikinove plavky s nápisom na zadku BTTM, v saunách nahý. Foto v galérii , dovolené všetko (modifié)
Dnes večer, alebo zajtra, niekto z amatérov
?
Samozrejme bez. Kdo ide v sobotu budem tam teším sa na vás
Dnes niekto aqauacity wellness? Pár alebo zena? Na príjemný pokec poprípade niečo viac
Chcel by som tam byť v piatok (05.12) nahý. Hľadám partnera, napíšte!
urcite nahy, podla mojho nazoru maju vo wellness zone zakazat uplne pohyb s plavkami!
Preco by to mali zakazat? Nie kazdy sa citi dobre uplne nahy pred cudzimi ludmi ..To teraz kto nechce byt nahy nech nechodi do ziadneho wellnesu ? Blbost ....
presne tak, nech nechodi do wellnessu… ak nerozumie co znamena bezplavkova zona vsade vo svete je to normalne a vsetkymi akceptovatelne len tuto sa hrame na pupok puritanskeho sveta… podla tejto logiky ktorú uvadzas teda aj na nudaplaz s plavkami? (modifié)
Nie kazde welnes ma bezplavkovu zonu .
neriesime každé wellnes, v danom vlákne sa rieši Aquacity Poprad…
Bez plaviek. S plavkami srandu pod vodou nezazijes :)
Je to bezplávková zóna tak to treba rešpektovať, dodržiavať a nechodiť tam v plávkach.
Nahý len vadí keď je prevaha v plavkách alebo veľa mužov jednotlivci... Zas chápem keď niekto ide v plavkách keď sú rodina alebo niekto starší sa necíti komfortné.
No ja samozrejme nahy a aj mimo bazén nahy a bez plachty
Ide niekto na nočné saunovanie Bešeňová v sobotu?
Dnes niekto na wellnes do Popradu aqvasity ide?