Ja bez plaviek, bol som dnes 14.2 od 15:00 a 90% ludi v bazene vo virivke v plavkach, katastrofa cista ked som tam zacal chodit pred 10rokmi ina kultura bola
V sobotu 20.12. od rána bude v AquaCity Poprad popoludni aj wellnes m.ôj zmrd k dispozícii. Spoznáš ho bikinove plavky s nápisom na zadku BTTM, v saunách nahý. Foto v galérii , dovolené všetko
(modifié)
Dnes večer, alebo zajtra, niekto z amatérov
?
?
Samozrejme bez. Kdo ide v sobotu budem tam teším sa na vás
Dnes niekto aqauacity wellness? Pár alebo zena? Na príjemný pokec poprípade niečo viac
Chcel by som tam byť v piatok (05.12) nahý. Hľadám partnera, napíšte!
urcite nahy, podla mojho nazoru maju vo wellness zone zakazat uplne pohyb s plavkami!
Preco by to mali zakazat? Nie kazdy sa citi dobre uplne nahy pred cudzimi ludmi ..To teraz kto nechce byt nahy nech nechodi do ziadneho wellnesu ? Blbost ....
presne tak, nech nechodi do wellnessu… ak nerozumie co znamena bezplavkova zona vsade vo svete je to normalne a vsetkymi akceptovatelne len tuto sa hrame na pupok puritanskeho sveta… podla tejto logiky ktorú uvadzas teda aj na nudaplaz s plavkami?
(modifié)
Nie kazde welnes ma bezplavkovu zonu .
neriesime každé wellnes, v danom vlákne sa rieši Aquacity Poprad…
Bez plaviek. S plavkami srandu pod vodou nezazijes :)
Vzdy plafky , uterak .
Je to bezplávková zóna tak to treba rešpektovať, dodržiavať a nechodiť tam v plávkach.
Nahý len vadí keď je prevaha v plavkách alebo veľa mužov jednotlivci... Zas chápem keď niekto ide v plavkách keď sú rodina alebo niekto starší sa necíti komfortné.
No ja samozrejme nahy a aj mimo bazén nahy a bez plachty
Ide niekto na nočné saunovanie Bešeňová v sobotu?
Dnes niekto na wellnes do Popradu aqvasity ide?

AquaCity PP wellness
Aký máte názor na wellness? Chodíte do bazéna nahý alebo si beriete zo sebou plavky? Lebo názory sa veľmi líšia 🤭