Vidět nebo být viděn při sexu

Láká vás představa, že třeba někoho vidíte v autě jak si to rozdává nebo případně vám nevadí být tak to viděni v páru? Co si o tom myslíte?

Ze jsem nekdo nachytal nebo mel v klidu moznost pozorovat, to uz jsem parkrat zazil. Vzdy to bylo vzrusujici. A jedna vtipna historka byla, kdyz jsem jen na kole v lese ve sjezdu a zarohem to skoro naboural do paru kdy ji borec zrovna sukal zezadu. Musel jsem zastavit na nulu, skoro jsem spadnul a pak se rozjizdet. Borec nemel skoro cas ho z ni ani vytahnout :-D
Ja jednou u lesa z auta videl jak slecna vzadu v Kodiaqu ojizdi hezky borce na kone. Zastavil jsem a koukal na ne ze sveho okna. Meli zatmavene zadni okna, ale stejne tam bylo videt a slecna pokracovala. Asi ji to vyrajcovalo a jezdila tak tvrde, ze se opravdu hodne houpalo cele auto. Bylo to strasne vzrusujici a trvalo to par minut. Pak jen muz prelezl dopredu a rychle odjeli. Ale skvely zazitek u D1 119km:)
Dogging je v překladu pronásledování a název úchylky nebo záliby ve vyhledávání a navštěvování míst kde se něco děje. A to něco je sex, který tam provozují milovníci public sexu.
Tak se říká obecně této zálibě se ukazovat