Problém s velkým

Je opravdu pro ženy problém až tak moc velký že utíkají když vidí ten můj 26/7 cm mám s tím dost velké problémy a přemýšlím nad operaci

Ja teda nemam extra velky jako ty, ale mam spis problem s větším jit v lete na koupak.Jakmile se mi postaví v plavkách, nedokážu to zakrýt. Ma někdo nějaké rady, typ plavek nebo něco co by problém eliminoval?
Když vidím ty videa, tak máš tak 18;-)))) To si nesmíš objednávat metr odněkud z wishe 🤣🤣🤣🤣
No 26 to neni určitě 😂 to by mě zajimalo jak si někteří měří penisy když napišou přes 20 a ve finale to je o 10 meně 😂 nechapu co si tim dokozujou 🤷🏽‍♀️ ne každá chce/potřebuje přes 20 a kdyby měl 26 tak by to tu babu spiš rozervalo 😂
Aneb jak na sebe upoutat pozornost no 😁
A jã furt odkud ty ženské běží,a ony od Pavla.
Starší ženy ti za takový utrhnou ruce i jeho!!!🍆
uprimne vime to oba, nebude nouze. Pak jen napis sem dodatek , na jaky party v jakym klubu budes (doporucuji sw desire kde je vstup i pro muze (konkurence bude eliminovana), oni si te najdou , ver mi :-D. Myslim, ze bude razem plno a vsichni se o tebe poperou, takze si vezmi prasky + vizitky at se domluvite na nekdy priste. Takze hodne zazitku. 👍👍👍
To bych teda u něj rád viděl metr a těch 27 cm......
Pojďme si to ujasnit,
Vezmeš standardní půllitrovou plechovku od piva (168mm x 66mm), na to postavíš standardní třetinkovou plechovku od coca-coly (115mm x 66mm) a to máš mezi nohama jo?
Tak já bych si klidně půlku vzal a budem mít oba akorát.
Tak pro mě je problém vše širší než 4cm takže jako... Každá holt nejsme vygajdaná a nechceme abyste to do nás násilím rvali, jak si tu mnozí přejí takže ano, mám mnoho fotek obrů, existují takoví a ano, není pro každou
Ahoj, a myslíš, že by se to nějakým častějším tréninkem třeba nezlepšilo?
Jako na těch nějakých šest? No víš ale já nechci být potom jak halíř v Macoše... To se raději obejdu bez velikánů a budu si dál hýčkat svou úzkost
Sice jsem vetsi,ale tvá úzkost mě zajímá🔥😁
Šest nemá nikdo, nebo jeden z tisíce, ale chápu tě, když to pak bolí tak je to na nic......
Ale simtě, to není tak nedosažitelná hodnota...
Tak to už je pořádný macek. Jen to čtu a dala bych si říct :D. Operace je nesmysl, určitě se najde nějaká co jí bude vyhovovat
Je to blafoun. Těch 26 cm nemá ani boty ☝️😁
Jsi ještě skutečně velký péro neviděl očividně
Neviděl, no. Rád se nechám poučit. Ale věřím, že mám větší péro jak ty 😁😂
Já, ač průměrně vybaven, jsem měl zamlada podobný problém. Když jsem zatáhl ženskou do postele, vydržel jsem ji šukat celý víkend, s občasnou pauzou na zdřímnutí, jídlo a ostatní tělesné potřeby. Všechny vrstevnice se na mne kvůli tomu vykašlaly. Pálila je pipka a vaginální žlázy přestaly mazat. Vyhovoval jsem ale ženě o 19 let starší. Ta byla spokojená. Já bych v žádném případě nešel na operaci kvůli možné dysfunkci. Do postele doporučuju vždy potmě, aby ho neviděla a hned neutekla. Šukal bych žaludem na krajíček a velmi opatrně zkoušel hlouběji. Ty které si zvyknou nebo ji mají větší, samozřejmě nadoraz! Přeju hodně úspěchů. (modifié)
Odposlechnutý rozhovor dvou kamarádek: "Ten můj chlap mne bije, fňuk!" A proč se na něho nevysereš?" "Nóóó, (gesto zvednutého předloktí) když on ho má tákhle velikého..."
Jednou mi moje přiopilá kamarádka řekla o úletu s nadměrně vybaveným chlapem. "Mne to tak bolelo a když mne mrdal do prdle, tak ještě víc! Jenže já si na něho navykla jak na drogu a teď mne průměrňáci nezajímají!"
Mě zas jednou mamka na mou otázku proč to nedopadlo kdysi s prvním partnerem? Ona: no víš jak se říká, že i s malým kašp. se dá dělat velký divadlo?! Tak nedá 😃
A ještě když chlap řekne: zatím si žádná nestěžovala tak my ženy víme ne? 🤭

Tak oko není ♦️ jak se říká takže to vidí každej ne, že tolik tam ten chlapec nemá!
Taky jsem jednou nechtě odposlechl: Bavily se dvě kamarádky. Jedna nadzvedávala sluneční brýle a ukazovala modré stíny pod okem. Druhá: "Týjo, hustý! Proč se na něho nevysereš?" Brejlatá: "Když on ho má tákhle velkýho!" a doplnila to gestem rybáře, jak velkou chytil rybu.
Vy se tady tomu tlemíte, jenže ona je to pravda! Když si navykneš na tu sirku, už nechceš obyčejný průměry
Já se tomu netlemím. Ona kamarádka se posléze se svým průměrňákem rozvedla a já ji plně chápu.
zrovna tohle jsem včera konzultoval s přítelkou, mám menší rozměry.
Tvůj tzv problem by spousta žen považovala za výhodu.
A ta úzká, mělká se rychle roztahne, prostor tam je.
Jen musíš pomalu a opatrně, nebýt sobec.
A můžu ho vidět ? 🤔🤔 už včera jsem měla konflikt s jedním bigdick… 🤭🤭 který nebyl ani velký ani tlustý jak sám tvrdil 🙈
A proč přemýšlíš nad operaci ? Co je to za nesmysl 🤔 (modifié)
To asi fakt měˇil od prdele ana každým videu jiný péro max 17 jo to jedno tam byl jinej bimbas😀😆😇 asi rybař😇
Já mám hezkých 36, měřil jsem to teploměrem.
....no jo inzerát nejde vložit tak se ztrapnuješ tady.... a navíc operací nic nevyřešíš maximálně si způsobíš dysfunkci
Musí to měřit od prdele, pak to tak nějak vyjde :)))