krevní test

Zdravím, dá se někde udělat bezplatný test, Vysočina Brněnsko, zkušenosti?

Krajská hygienická stanice vysočina- HIV poradna,udělají testy na vše, včetně žloutenky, ale zrovna tak by to mělo jít i u obvodního lékaře.
Jdi darovat krev. Uděláš dobrý skutek a zároveň tě vyšetří
Žádná transfuzka nestojí o dárce, který tam přichází za účelem udělání testů, a dárce to podepisuje ve svém prohlášení:
Seznámil(a) jsem se s „Poučením dárce krve" a jeho obsahu rozumím. Ve smyslu znění „Poučení dárce krve" se považuj i za vhodného dárce, jehož krev neohrozí zdraví příjemce.
Byl(a) jsem poučen(a) o průběhu odběru a rizicích s ním spoj ených a s odběrem souhlasím. Byl(a) j sem poučen(a) o Lom, že mám právo klást otázky týkaj ící se odběru a právo kdykoliv od odběru ustoupit. Potvrzuji, že na každou položenou otázku jsem dostal(a) uspokojivou odpověď. Byl(a) jsem poučen(a) o možnosti diskrétního samovyloučení (viz níže). Souhlasím i s tím, aby moje krev byla vyšetřena všemi potřebnými testy, včetně molekulárně-genetických metod a testu na AIDS a aby v případě nevyhovuj ících výsledků byla použita v rámci zdravotní péče k j iným než transfuzním účelům. Souhlasím s případným využitím předodběrových vzorků krve k dalším laboratorním účelům (kalibrace přístroj ů, kontroly kvality). Byl(a) j sem poučen(a), že v případě nevyhovuj ících laboratorních vyšetření budu informován(a). Prohlašuji, že nepřicházím darovat krev za účelem vyšetření na AIDS.
------------
Na jinté transfuzce to mají ještě doslovněji: "prohlašuji, že nepřicházím darovat krev za účelem vyšetření na HIV/AIDS nebo jiné krví přenosné nemoci."
----
A pak se ptejte sami sebe, jakou máte zodpovědnost před zákonem, protože v tom dotazníku zároveň podepisujete tato slova:
"Stvrzuji, že jsem nezamlčel(a) žádné závažné skutečnosti a všechny informace, které jsem poskytl(a), jsou
dle mého nejlepšího vědomí a svědomí pravdivé (zamlčení skutečností, které mohou ohrozit zdraví nebo život příjemce transfuze, je zákonem postižitelné). "
___
Všechno je dohledatelné na internetu pod pojmy "Prohlášení dárce krve" nebo "Dotazník pro dárce krve".
Navíc při odběru nedostaneš žádné potvrzení o zdraví. Před odběrem se provádí nějaké základní vyšetření krve, zbytek se provádí až po odběru. V případě pozitivního nálezu se krev znehodnotí a vyhodí.
Pouze do 60 let, jinak tě nevezmou
na pohlavní nemoci, vyžaduje to jedna moje známá
Mě dělali testy ve
FN Brno Bohunice, Klinika infekčních chorob - Checkpoint Brno

V rámci předepsání PrePu to bylo zdarma. Na stránkách píšou ze anonymni jsou zdarma.
Průběh úplně v pohodě, po objednání na přesný čas jsem přišel, vzali mi krev, stěr z penisu a análu jsem si dělal sám na toaletě. (modifié)
Proto by bylo fajn napsat jake testy aproto jsem se na to ptal