Na pas cudnosti musia byt vzdy dvaja. Ten co prikáže sa zamknúť a ten druhy, čo sa na príkaz zamkne a je ochotný potom nasadenu klietku nosiť. Zamknuť sa sám a nosiť klietku bez príkazu, je take polovičaté. Klúče od klietky, by mali byť vždy odovzdané druhej osobe.
Mne práve dnes prišiel prvý. Ale nedostanem sa doň tak ak by niekto chcel predám .. bol len vyskúšaný
Najdlhšie 6 mesiacov
Asi by som doporučil pred nasadením oholiť . Je jednoduchšie predísť takým drobnostiam, ako -keď ti pricvikne chlp v nevhodnom okamžiku .....Ak plánuješ dlhodobejšie nosenie , začínať postupne ...najskôr len krúžok , potom na kratší čas , ak to bude bez problémov - od rána do večera ...zásadná méta je cez noc - kto neskúsil - nevie . Problém s nasadením - som riešil len jeden - úzka klietka - som riešil prevlečením pančušky cez ústie pre močenie a jej pomocou vtiahnutie do klietky . Ešte by som pri novom ,,kuse" vždy skontroloval krúžok , odstránil ostré hrany ,proste všetko, čo by mohlo dráždiť pokožku a pôsobiť nepohodlne . V zimnom období / teraz - ušiť si malé vrecko . Je jednoducho viac oddelený od tela , a zápal močovodu - nič príjemné .
ja tiež občas nosím pas cudnosti,je to skor priležitostne
Tiež mám občas klietku len škoda ze mi mi ju nedáva manželka musím sám 😉
La publication a été effacée par l'utilisateur.

Pás cudnosti subík/otrok
Aké máte skúsenosti s pásom cudnosti? Nosievate príležitostne, alebo dlhodobo? Skôr poprosím reálne zážitky a pocity.