Řekl bych, že to tu funguje normálně, pestře. Mnoho lidí, mnoho zájmů, názorů - každý si tu nakonec najde co ho zajímá. A je to také o schopnosti filtrovat případné odpovědi. Lidé jsou různí. Někdo je v pohodě, někdo je zakomplexovaný. někdo se vyjadřuje věcně, někdo má potřebu to druhému nandat. Je to jak v reálném životě. Potkáváme se jak s fajn lidmi, tak s hlupáky. Ale můžeme si vždy vybrat s kým a o čem se budeme bavit.
Fňukají tu muži i ženy. Nad to je třeba se povznést a neřešit. Zajímat se tam, kde to má smysl a nečekat, že každý souzní s každým. Realita života je úplně jinde. Za mě je tu spousta fajn lidí,se kterými jde prohodit pár slov,nebo se seznámit.
Já mám na to názor, že je mi to jedno. Ať si ženy dělaji co chtějí, neni důvod se tim trápit.
Za chvíli nám zablokují i přístup do chatovacích místnostní a nebo si nezaložíme chatovací místnost - nedivil bych se jakým směrem se to tady ubírá ::-)
No co tak půjdem o dům dál.
Pokud vím, už se usilovně pracuje na novém webu, který myslím Amatéry bez potíží nahradí
Jak to tu funguje? Obsah tvoří uživatelé. Tzn. Je to vizitkou každého z nás. Co tu vytvoříte to tu máte :-))
Tady taky drží ženský spolu basu, nemysli.
No nediv se. Místní ženy to zde mají velmi těžké. Neustále jim píšou muži, musí to číst, někdy vidí i obrázky, musí odpovídat, musí filtrovat, musí mazat. Některé byly dokonce nuceny jít tak daleko, že musely své příspěvky dát za kredity, aby je tolik muži neobtěžovali.

Jak to tu doopravdy funguje?
Jéé ono je tu i fórum. No sem budu přispívat častěji, to budou mít holky radost :-). Zdá se mi, že když člověk chodí a případně píše na blogy. Tak si někteří starší uživatelé myslí, že můžou někomu diktovat, co smí psát, co nesmí psát, jak často může psát. Případně se navzájem ženy plácají po zádech, když jde například o kritiku mužů. Jakmile muž napíše cokoliv na téma ženy tak dostane bídu. Máte na to nějaký názor?