Ibaže by balil baby tak, že im z voleja ukazuje pipíka, ako kedysi v škôlke.
Veď to, aký ho má, sa spravidla žena dozvie, až keď je "zbalená". Takže problém asi bude skôr v tej nesmelosti v úvodnej fáze. Problém však môže nastať v neskoršej fáze, ak je sex neuspokojivý.
Paradox: muž častejšie loví, ak si ho ulovená korisť neuloví spätne na dobu neurčitú (a to aj z dôvodu uvedeného vyššie).
Teda otázka pre teba:
chceš mať (n+1) žien,
ak kamoš mal n,
alebo ti celkom stačí jednu,
s ktorou sa vám aj duše stretnú?
Veď to, aký ho má, sa spravidla žena dozvie, až keď je "zbalená". Takže problém asi bude skôr v tej nesmelosti v úvodnej fáze. Problém však môže nastať v neskoršej fáze, ak je sex neuspokojivý.
Paradox: muž častejšie loví, ak si ho ulovená korisť neuloví spätne na dobu neurčitú (a to aj z dôvodu uvedeného vyššie).
Teda otázka pre teba:
chceš mať (n+1) žien,
ak kamoš mal n,
alebo ti celkom stačí jednu,
s ktorou sa vám aj duše stretnú?
Aby ste chápali, pýtam sa preto že môj kamarát mal vždy extrémne veľa báb. Práve preto že ma veľký penis. Momentálne ma frajerku asi rok a každý problém vyriešia sexom. On povie že keď sa pohádajú tak si zasexuju a je všetko v pohode. Da sa povedať že ja som bol vždy opak, menšia výbava a pomerne hanblivý.
Záleží čo považuješ za veľký a malý. Ja tiež nemám veľký, skôr naopak a zatiaľ som nemal sťažnosti. Kompenzujem to výdržou a technikou, to ovplyvniť vieš, veľkosť nie.
Tak na tvoj by som povedal že určite nie je malý 😅 u mňa sa bavíme o veľkosti okolo 10 cm. A ak sa bavíme o veľkých tak myslim nad 17cm.
Tak povedzme že je to taký stred ☺️... Zopár žien (reálnych) mi prezradilo požiadavky na veľkosť a žiadna nepovedala pod 15cm. Čiže z toho dedukujem že to je už málo. Všetky sa prekvapujúco zhodli na 16cm 🤔...V tvojom prípade smútiť nemusíš, stále ti ostáva jazyk a prsty 😉
Otázka je či si žena radšej vyberie komplet chlapa ktorý ma aspoň priemerný penis, jazyk a prsty alebo takého čo ma iba prsty a jazyk. Z mojej skúsenosti som nemal moc pozitívne ohlasy. 😅
Saudek vraj povedal, že malý penis je šlamastika, z ktorej sa dá celkom ľahko vylízať.
Žena si vyberá chlapa podľa sympatií a lásky. Problém by mohol nastať, keby mal napríklad len 5 cm , potom by možno chcela vyskúšať chlapa s 15 cm a viac. Ale zase nie každá žena to tak má.
Možno máš pravdu, ale... Bývalá kolegyňa sa mi zverila že jej manžel ma malý penis, ukázala rozteč prstov a odhadom to bolo 10-12cm a že súlož trvá veľmi krátko, pár minút. Majú jedno dieťa... Čo z toho vyplýva? Nie každá túži po dokonalom samcovi (a možno aj hej 😀)...A pre zaujímavosť, len nízke percento žien dosahuje pravidelne vaginálny orgazmus, teda penisom. Väčšina žien má klitorálny, jazykom a prstami. 😉
Tak predpokladám že nebola moc spokojná keď sa ti mala potrebu zdvoverit 😅
Včera pri sexe som sa opýtal, či by si vedela predstaviť sex aj s malým penisom. Aký malý? Vravím 10cm. 😬🫣 bola jej reakcia, chcem iba tvoj...
Aké nečakané 😂 nebodaj si si myslel že by chcela 10cm
Netreba veľký stačí mať menší a šikovný a hlavne mať niečo aj v hlave.
maju ale dolezite je aj aby bol tvrdy vtedy kedy ma

Veľký vs malý
Ahojte, majú to podľa vás muži s veľkým penisom jednoduchšie so ženami?