Co se to s námi lidmi děje ?

Mohl by mi někdo z vlastní zkušenosti vysvětlit, proč se kde kdo stará o svou vizáž obličeje a na tělesnou schránku evidentně kašle ? Potkávám čím dál více lidi , kteří mají nadváhu až obezitu, ale mají krásně udělaný makeup, vlasy, nehty a jsou tak nějak i celkově vystylovaní.

FckYGb
FckYGb Inactif il y a 5 mois
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Protože starat se o svoje tělo chce čas a energii. Lidi chtějí všechno hned.
Ja litam s vahou nahoru a dolu 20 kilo, aniz bych na to mel jakejkoliv vliv.
Jasne, byl bych radeji, kdyby se obezita nenormalizovala, nedejboze adorovala, ale u spousty lidi je vyrazny zhubnuti fakt mimo jejich moznosti.
Co by? Obezita je nemoc. jak tělesná, tak psychická. A lidé jsou nemocní a vždycky byli a vždycky budou. Až přijde krize a lidi nebudou mít co žrát, budou hubení. Ale zas budou mít jiné nemoci. Já jsem tlustá a je mi to jedno. Je mi nejlíp, co za posledních 30 let, které jsem strávila snahou zhubnout, cvičit a jinak se týrat. A proč? Abych se zalíbila. Konečně jsem dozrála a je mi u prdele, zda se někomu moje nadváha nelíbí. Nežiju pro druhé, ale pro sebe.
...k tomu maji hezky obleceni a parfem, a pak maji ty nehezci holky holky. zatim co MY kteri poctive dreme celej zivot v bazenu a vypadame nazi lepe nez obleceni , jsme singl. a kdyz jdem do sw klubu tak tam si taky neskrtem , tam nam nepomuze ani svecena voda.
Možná to bude tím, že lidi jsou zkrátka lidi co kus to originál...
víš, s tou obezitou to vůbec není tak jednoduchý.
já byl celej život jak z kozy duch, ale co mám práci náročnou na stress a málo spím, už to jede samo.
A náročné projekty se vždycky perfektně kryly s nárůstem podkožního tuku na grafu z chytrý váhy.
Prostě neumíme ještě v tomhle modelu společnosti žít.
A BTW, ono to bude mít asi i něco společného s chemií v jídle -- dusitanové sole a další věci z konzervantů poškozují střevní mikrobiom.
Ten dělá serotonin/dopamin.
A taky je na něj citlivej.
Tahle rovnováha je tím ale narušena, konzervanty a sladidly z průmyslové stravy.
Tímpádem člověk dohání dopamin jinak, obvykle alkoholem nebo mastnou a slanou stravou.
Moc toho zatím ještě nevíme, ale zatím to současný poznánů ukazuje, že tuddy vede cesta k pochopení vlivu rychlého života, průmyslové stravy a následné obezity a cukrovky.
Já vím, neomlouvá nás to, každý svého štěstí pyrotechnikem -- já tím jenom říkám, že to není tak jednoduchý. (modifié)
Stačí nějaký zdravotní problém a nikdo ti neuvěťí, že se nepřejídáš....
Může se to klidně stát i tobě...
Pašíky bych fakt neřešila..
Mám pocit, že většina lidí s nadváhou až obezitou to schovává za zdravotní problémy. Netvrdím, že se nenajdou takoví, kteří s tím mají vážně problém, ale když se 90% schová za "štítnou žlazu", tak je náročné to brát vážně. Horší je už snad jen "mám těžké kosti". :D
Tak mně to je jedno, ať si každej váží kolik chce....
Obávám se, že jemu to nevysvětlis. On razí heslo, že všichni tlustí jsou líný svině *22* takže jsem také líná
Nedávno jsem se dozvěděla, že přírodní je dáma s permanentním make-up, který vypadá jako přírodní. Hluboce jsem se zastyděla a dokonce zjišťovala u svého chlapa, zda mu nevadí, že nemám udělané nehty, make-up, vlasy. Naštěstí nevadí, prostě nemá růži ani orchidej ale kopretinku.

Peníze a čas dávám do kvalitních surovin a vaření, chodím na prcházky, do sauny, občas si koupím nějaký hezký značkový šaty nebo boty.
Tenhle tvůj pohled mi přijde dost povrchní a omezený. Kdo ti dal právo určovat, jaká forma péče o sebe je ‚správná‘ a jaká už ne? To, že má někdo nadváhu, automaticky neznamená, že na sebe kašle – tvoje hodnocení na základě postavy dost smrdí body shamingem.
Každý má jiný startovní bod, jiný zdravotní stav nebo životní priority. Každý člověk má svůj příběh. Upravit si makeup nebo nehty je způsob, jak si udržet sebevědomí a radost, zatímco boj s váhou může být běh na dlouhou trať a ne vzdy za tim stoji jen lenost. Shazovat něčí snahu vypadat dobře jen proto, že neodpovídá tvé představě o ideální postavě, je ubohé. Svět by byl mnohem lepší, kdyby se lidé starali o svůj vlastní život a neřešili váhu někoho, kdo se prostě jen chce cítit hezky ve své kůži.
Kdysi jsem řekla chlapovi že je lepší mít 20.kg navíc,než být štíhlý.kokot. po několika.letech už není ani štíhlý k.....
S tím s tebou úplně nesouhlasím. Jsou lidé, kteří v práci nachodí
X kilometrů a pak ještě fungují v domácnosti. Spíš bych to přikládal ke špatnému životnímu stylu ( jsme to co jíme )
Jasně, strava je důležitá, ale z mého pohledu je to z velké části lenost. Taky nežiju vyloženě healthy lifestyle, ale udržuju se v nějaké fyzické kondici. Je to prostě lenost udělat něco pro sebe a své zdraví.
Protože je jednoduší se namalovat, než přestat žrát.
Tak že jsou amateri.com téměř samej hňup jsme věděl už dlouho teď jste k tomu ještě pár pojmenování blbu přidali. Ono se to dobře kecá když jsi mladý rodiče ti pomáhají protože máš povolání (syn, dcera) ale je spouste lidí co nemají čas jít běhat a peníze na super stravu. Znám holku co pravděpodobně měla smůlu na podobně samolibeho hňupa který jí udělal dítě a vzal roha. Ta holka má dvě práce tahá hubu téměř po zemi a je ráda že nějak přežívá, a ano má pár kilo navíc ale je to člověk s velkým srdcem a věřím že by podala pomocnou ruku i takovému vemenu hloupemu jako jsi ty co tady píšeš takové hlojposti
Měl bych dotaz, toho hňupa si vybrala dobrovolně, nebo jí byl přidělen ?
A my se známé, že toho o mně tolik víš? Snad se ti udělalo líp, po tom co si tady vybrečel srdíčko. 😀