Problém s uděláním při sexu

Zdravím vás nevíte co to může být při sexu se nemůžu udělat i když holka je moc šikovná
Ale při orálním sexu to jde ?

me zkratit dobu do striku pomuze ojet občas mladou cubicku a pak na ni u manželky myslet, je to hnusný ale vyzkoušel jsem jinak všechno možný a nepomohlo. A to partnerka saje neuvěřitelně, ale 30 minut plus je makacka :-)
Vítej v klubu :) Myslím, že to takhle má mnohem víc chlapů, než to vypadá i třeba tady na amatérech. Příčiny jsou asi různý, u sebe vím, že je to častečně tím, že jsem si při honění zvykl na velmi konkrétní věci, který mě dostanou na vrchol, a který při sexu nemám (a je dost jedno, co to je). A některý by asi šly ředit komunikací s partnerkou, ale některý moc ne, a tak. My jsme si třeba zvykli: Šukáme docela dlouho (výhoda tohohle "problému"), já se pak dodělávám rukou, ona mě i sebe u toho různě škádlí, někdy si ještě dáme další číslo, někdy se neudělám a necháme to být, a tak. Já to až za takový problém vlastně už nepovažuju :)
Za mě to bylo přílišným tvrdým honěním za mlada. Jsem už sexuálně pár let velmi aktivní, partnerek jsem měl už na dvě desítky, ale za celý život jsem se u sexu udělal jen 7x (ano, počítám to XD). Dokážu se udělat jen sám. Chce to nejspíš jen dlouhý čas bez honění, aby se nervy vrátili do normálu (aspoň v to doufám). Snad rada pomůže
Nehonit a taky to chce úzkou kundu ne starou vytáhanou
Cette publication a été supprimée.
Cette publication a été supprimée.
Zkus vibrační kroužek na kořen penisu nebo ať ti ho tam partnerka pořádně drží a zmáčkne.
No vidíš já to mám obráceně. Za celý život mě žádná neudělala ústy. A to jsem toho vyzkoušel mnoho, šikovné kamarádky, ženu, profesionálky a dokonce jsem je motivoval dvojnásobnou odměnou když se jim to podaří, ale prostě nic. Ani když jsem byl ještě mladý a věčně nadržený kluk.

Ve Tvém případě by to chtělo víc info, to jako že šukáte a stále třeba hodinu a pořád to na tebe nejde? Nebo po nějaké době opadne vzrušení a nestojí? Nebo jak to probíhá?
No skus oral od chlapa a uvidíš jak se pěkně uděláš
to je stres, dej tomu cas. je duvod se videt casteji, musite si na sebe zvyknout.
Teoreticky ano. Nicméně nepsal jak jsou spolu dlouho.