Měkej

Čím ho podpořit, když už nechce řádně tvrdnout?

Zkuste tabletu na erekci a bude zase tvrdý jako za mlada . Mám vyzkoušeno a opravdu to funguje úžasně .
Na internetu najdeš cviky na prostatu,fungujeto...
Naprosto souhlasím. Sildenafil tabletka a je tvrdý jako za mlada. Nějaké blbosti jako škrtící kroužky , vakuové pumpy, masti , volně prodejné léky , to je bez účinku. Užívám pravidelně sildenafil a mám zase spokojený život a předčil bych snad i kdejakého mladíka ve výkonu.
Cette publication a été supprimée.
Ubrat alkohol, zmenit životosprávu. Mě po 7pivu,kdyz mam největší chuť na sex,tak to taky neni úplně tvrdolín. Pero chce šukat,hlava chce šukat,ale pero je tak na půl😂😂 ale záleží i na věku.
Jedině sildenafil , mrkni mi do galerie
U mně má úspěch Kamagra, šest sáčků v tekutém stavu, fakt zabírá.
To tady je každou chvíli podobné téma. Zajdi na urologii udela ti sono napise sildenafil nebo tadalafil a mas klid. Kašli na náhražky je to samý placebo a vyházeny prachy.. Tady ti stejně nikdo nic neporadí a sám nic nezmůžeš. Lékař je jediná cesta která je zaručena a bezpečná. A není to ani potupný. Je to prostě lidské tělo a čeká to dřív nebo později většinu mužské populace.
To mas pravdu ,jen sem zaskočil k lékařovi a mam klid ,tabletku a pak muzu hodinu v kuse píchat 👍
Měkký má tu výhodu, že netlačí.
Sildenafil, doktor ti dá recept bez ptaní
Tak takovýmu doktorovi bych se raději vyhnul
To může spíš uškodit než pomoc v případě, že testosteron není vůbec potřeba
To netvrdím, ale vím že zvyšovat testosteron pokud to není potřeba je špatně. A příčina autorova problému nemusí být testosteronem
Přesně tak. Doktor ti vezme krev, udělají testy a uvidíš.
Treba mu doprat jeste jedno K - mekkej 👍
Jj, máš pravdu. Sem psal dvě, ale nějak se zvrtlo. Ale ani s dvěma k tvrdší není. 😜
Nemusí stát, stačí když bude pevně viset.
Mám to také tak ☝️😁