Jak si najít partnerku

Je mi 29 let. Jsem už dlouho sám a už ani nevím kde nějakou ženu potkat.

.... jo a kde, VSUDE, od pokladny kauflandu po butik s textilem az na sjezdovku...Cerna hora, nikdy nevis kde potkas zajimaveho cloveka, ja ty nejlepsi a nejzajimavejsi zazitky a nekdy z toho byl i vztah potkal, kdy jsem si to vubec neplanoval, v nestandartnich situacich, na ruznych kontinentech. 👍 (modifié)
musis do toho slapnout na maximum, kup si rucnik amateru, ver mi ze to zabere. udelej si vizitky, ja vim ze ej to uz archaicky, ale porad to ma zvuk, .... dej si tam otocenej ananas , jmeno, kontakt. specielne pro ucel seznameni. vytahnes vizitku, budes pripraven, je to rychle pohotove. Budes v Thai, v USA, v EU je to na urovni. rucnik pujdes do sauny, nebo do bazenu. lidi v tehle skupinach vi presne co to, co to znamena. v cr vladnou "modry" = amateri. :-D "cerveni" a mezinarodne "fialovi". Jsi mladej, to nejlepsi prijde. Šup do toho. (modifié)
Asi bych ji primárně nehledal tady 😀
Tam kde bydlíš nejsou ženy?Já v Praze potkávám ženy všude (obchody,bary,kluby,sauny,kina,mhd,chodí i běžně po ulici...).Rozhodně je to větší šance se seznámit,než tady.