Já prožil první trojku s bývalou a jednou holčinou, kterou jsme potkali tady. Nic bych neudělal jinak, byla to nádhera. Obě byli zkušené a to byla velká výhoda.
U nás je to trochu složité oba se moc milujem ale jsme TV. Ta druhá je mladší a hezčí. A po letech soužití to chtělo koření . Pokaždé stejný průběh přijede týpek vidí ji a já ho nezajímám. Ona si to užije a pak místo koření hádka . Co mám dělat odstrčit ho? Stačilo by říct hele jsme tu tři a věnovat se i mě ne jen jemu. Ale chápu byl bych stejnej. Takže teď už zbývá jen jít do 4 doufám že si to užijí taky ve třech beze mě 😂😂😂 Nebo si říct pravidla dva a dva druhé kolo střídačka.
ja mel moznoyt kdysi zazit super sex s kamaradkou me zeny kdy moje zena i partmer jeji kamaradky na nas koukali, bylo to fajn, ale rozhodne bych chtel vyzkouset byt se dvema holkama...to mne laka dost
Zazili jsme 3ky MZM, ZMZ i hratky ve 4. :) Za nas uzasne, jen obcas kdyz natrefime na stydliny, ale nevadi nam to, vzdy je z toho dostaneme. Jak jsem psala nize, idealni je vynechat hodinove konverzace, pak stoupa nervozita apod. a take to neprehanet s alkoholem. :)
Prvni trojka byla s klukem, a bylo to uzasne, nicmene jsem byla znicena - prijemne, ale dva dny jsem nemohla sedet. Stalo to za to, ale dnes uz vim, ze bych zacinala 4kou. Sama jsem se tehdy stydela pred cizim klukem, ale nastesti ten muj vse vedl, takze po 3 minutach mi rekl aby jsem klekla a zacala kourit naseho hosta a ja mu nidky nerekla ne, akorat tedy jsem se stydela, ale jen par vterin... a i hosta stud presel po chvili.
Dnes se smeju, nemam problem s nahotou a s nicim.
Ale vim, ze bych zacinala 4kou - kazdy sveho partnera, hratky bud rovnou vymenu, nebo kazda sveho a v prubehu vymena a i se slecnou bych mohla pomalu zkouset a poznavat. Nebyl by to takovy pocit nejistoty, jako kdyz jsme meli poprve pak trojku s holkou a ja se od zacatku desila jake bude ji lizat, i kdyz me to lakalo zkusit, dokud jsem nezjistila, ze to je uzasne a lepsi nez jsem cekala 🤭☺️
Takze za me v pristim zivote chci zacinat 4kou. 😜 Je to snazsi, jelikoz jste na to dva a hoste jsou na to take dva... 🙂
Prvni trojka byla s klukem, a bylo to uzasne, nicmene jsem byla znicena - prijemne, ale dva dny jsem nemohla sedet. Stalo to za to, ale dnes uz vim, ze bych zacinala 4kou. Sama jsem se tehdy stydela pred cizim klukem, ale nastesti ten muj vse vedl, takze po 3 minutach mi rekl aby jsem klekla a zacala kourit naseho hosta a ja mu nidky nerekla ne, akorat tedy jsem se stydela, ale jen par vterin... a i hosta stud presel po chvili.
Dnes se smeju, nemam problem s nahotou a s nicim.
Ale vim, ze bych zacinala 4kou - kazdy sveho partnera, hratky bud rovnou vymenu, nebo kazda sveho a v prubehu vymena a i se slecnou bych mohla pomalu zkouset a poznavat. Nebyl by to takovy pocit nejistoty, jako kdyz jsme meli poprve pak trojku s holkou a ja se od zacatku desila jake bude ji lizat, i kdyz me to lakalo zkusit, dokud jsem nezjistila, ze to je uzasne a lepsi nez jsem cekala 🤭☺️
Takze za me v pristim zivote chci zacinat 4kou. 😜 Je to snazsi, jelikoz jste na to dva a hoste jsou na to take dva... 🙂
Ahoj já jsem s přítelkyní 10 let a přes nedávnem jsme měli čtverku s výměnou partnerů. Bylo to super že začátku trochu ostych ale druhý pár byl zkušený a nakonec jsme si to moc užili
Nejlepší hned jít na věc a až potom na pivo . Ne obráceně 😃
Souhlas, za nas tedy idealne bud dat panaka na kuraz, ne pro nas ale pro druhy par nebo slecnu, aby opadla nervozita a nebo prohodit par vet a jit na vec, popijeni, kecani a tak dale, na to je cas pri odpocinku na dalsi kolo nebo po akci 😜 Cim vic se pred tim mluvi, tim je vetsina lidi par nervoznejsi a boji se a zkratka to stoji za prd, zvlaste kdyz se do toho jeste pije... 🙈

První 3ka/4ka
Ahojky, jaká je vaše první zkušenost s 3kou/4kou? Jakékoliv variace
Co by jste udělali jinak? Nebo právě co by jste udělali znovu stejně? :)