Jak sbalit holku?

Ahoj, rád si vyslechnu rady jak sbalit holku která mě cca před třemi roky chtěla. Když jsem měsíc nebral nahradila mě. Má někdo zkušenost?

1. Základ jsi ty
Než vůbec někoho oslovíš, musíš být v pohodě sám se sebou.
Hygiena a styl: Nemusíš být model, ale musíš být čistý, vonět a mít na sobě oblečení, které ti sedí. To je absolutní základ.
Měj svůj svět: Holky přitahují kluci, kteří mají koníčky, plány a vlastní život. Pokud je tvým jediným cílem "sbalit holku", bude z tebe cítit zoufalství – a to je největší odpuzovač.
Sebevědomí: Není to o aroganci ("jsem nejlepší"), ale o klidu ("jsem v pohodě s tím, kdo jsem").

2. Jak prolomit ledy
Zapomeň na trapné balící hlášky z filmů. V reálu funguje přirozenost.
Kontext je král: Oslovuj v situaci, která dává smysl. Ve škole, v práci, na kroužku, ve frontě na kafe.
Oční kontakt a úsměv: Než k ní půjdeš, zkus navázat oční kontakt a usmát se. Pokud úsměv oplatí, máš zelenou.
Jednoduchost: "Ahoj, já jsem [Jméno]. Všiml jsem si, že..." (máš stejnou knížku / taky čekáš dlouho / máš super psa). Obyčejné "Ahoj" je stokrát lepší než nacvičená básnička.

3. Konverzace
Tady většina kluků chybuje – snaží se holku "ohromit" mluvením o sobě. Dělej opak.
Ptej se a poslouchej: Lidé milují mluvit o sobě. Ptej se na její názory, zážitky, co ji baví.
Hledej společné téma: Jakmile najdete něco, co máte oba rádi (hudba, cestování, nenávist k koprovce), máš vyhráno.
Humor: Pokud ji dokážeš rozesmát, máš z poloviny hotovo. Ale netlač na pilu, buď uvolněný.

4. Finále
Nezůstávej v zóně "jen povídání" moc dlouho, jinak skončíš ve friendzone.
Sleduj signály: Hraje si s vlasy? Usmívá se? Naklání se k tobě? To jsou dobrá znamení.
Řekni si o kontakt/rande konkrétně: Místo "Nechceš někdy někam zajít?" zkus: "Hele, hrozně dobře se mi s tebou kecá. Co kdybychom ve čtvrtek zašli na kafe/drink a pokračovali v tom?"
Jak ji sbalit? Jakkoliv, ale bacha. Dnes jak něco ženě řekneš, nebo ji naznačíš že máš zájem, můžeš se dostat do problémů. Nedej bože že budeš o ženu bojovat. Jakmile jednou řekne ne s tím že bude chtít aby ses trochu snažil, dej nohy na ramena a utíkej. Můžeš mít problémy že sexuálního obtěžování. Zkrátka: Pokud o tebe bude mít žena zájem, nemusíš dělat vůbec nic. Dnešní doba je v tomto směru pro muže hodně špatná. Jakmile dáš ženě náznak že ji chceš, tak ona když bude chtít udělá ti se života peklo a věřit se bude samozřejmě jí...
Nikdy nikoho nebál nikdy nebyl žádnou holku jen se v klidu rozhodni od které se necháš sbalit ty