Řemeslníci a sex.

Měla některá z vás sex přímo s řemeslníkem který přišel dělat k vám domu? Třeba za nějakou slevu nebo jen tak? Popřípadě jestli tady nějaký řemeslník ošukal nějakou při práci? Popište.

Byli jsme v sauně,tam nás oslovil a začali jsme si povídat.Během hovoru vyplynulo,čím se živí a my zrovna potřebovali doma opravu.Tak dorazil a já byla doma v síťovaném oblečení na ostro (manžela vzrušuje,že tak vyběhnu s košem,otevřít kurýrovi,pošťákovi apod.).Takže celou dobu mě takto viděl a sám prohodil,že by si dal říct.Tak jsme skončili v posteli a platba proběhla tam.
Kdysi jsem si privydelaval jako hod. manzel. Prisel jsem jedne tehdy starsi pani (me bylo 26, ji pres 40), ze prej chce vymenit umyvadlo. Ok, nic tezky prijdu v ut. A ona ne, to se nehodi, ve ct jsem doma sama, prijde ve ct. Ok, ve ct muzu, no problem. Vubec me nic netrklo. Prijdu, udelam co mam, ze prej jeste neco navic, ze si vzpomnela, ok, udelal jsem i to. Rikam mam hotovo, jdu, mejte se. A ona jestli si nedam aspon kafe a buchtu. No ok, proc ne, rikam si je slusne vychovana, remeslnikovi udela kafe. Sednu si a ona si prisedne, kecame a najednou jeji ruka na stehne. Tvl dlouho mi trvalo nez mi to doslo. :-D
Občas ano a pak vozí mi picu pěknej kluk
Takže on tobě picu a ty jemu píču? *119*
Tak jestli musí s kažnou picou vlézt na na kažnou.....tak ho tedy lituji... musí býti dosti strhaný a ještě vozit studené pici....😆