tak tak vitaj v klube :-) ja to uz mam takto viac ako 8 rokov.
Nie som zastanca rozvodov, rozchodov takze zvykol som si.
Nebudes ani prvy ani posledny.
Nie som zastanca rozvodov, rozchodov takze zvykol som si.
Nebudes ani prvy ani posledny.
Vitaj "v klube", kamoško :-)
Na 90%normal manzelsky zivot. Necuduj sa a zvykni si. Ved kto lepsie Ta pozna ako Ty sam? 😉😉😉
presne tak ... to neznamená, že treba skončiť s intímnym životom a vášňou ... je veľa možností ...

Sex v manželstve po 8 rokoch
Ahojte,
Dlho riešim problém s našim intímnym životom.
Od mlada som mal partnerky, bol tam sex min. 3x týždenne. S jednou som bol 4 roky, už po pár mesiacoch som vedel, že je u nej blok, nevie sa spraviť a uvolniť. Vydržal som, ale rozišli sme sa z mojej strany.
Mám rád vôňu ženy, chuť jej šťavy, vôňu potu. Proste manželka mi sadla tak, že pred ňou mi žiadna tak nechutila. Keď som sám a nieje doma, voniam jej prádlo a striekam do pár minút.
Problém je v tom, že prvé 3 roky sme boli na sebe deň čo deň. Potom sek a 5 rokov je to raz za mesiac, teraz už raz za 2-4 mesiace. Len si lahne a otvorí nohy. Ale páči sa jej to, urobiť sa vie.
Mám to rád dlho 40-60min+, keď sa nespraví tak ani ja.
Boli časy, keď som ju urobil 5x a až potom ja.
Milujem lízanie tiež dlho, stiedať polohy.......
Ona opadla. Lízať ani počuť, chce len rýchlovku najlepšie v kuchyni 3 minuty. V posteli sa len spí. Nechce ma už ani fajčiť, nieje tam ani neha. Len rýchlo rýchlo.
Nie....nemali sme sex len v posteli.
Takže otázka na ženy.
Vážne vás sex po istom čase prestane baviť, je to už otrava a strata času? Lepšie je si zapnúť seriál alebo byť na FB?
Pokial sa ma objedla, tak asi začnem teda hladať kamošku. Nikdy som nepodviedol, ale toto je pre mňa dôležitá časť života a upadám do depresie a odnesie si to celá rodina keď som nevrlý......
Už sa len preto hašteríme a čuduje sa, prečo jej ani kvety neprinesiem.