Inzerce po ověření xichtu ???

Tak nějak nechápu, co se to na amících děje... Bez VIP v podstatě nelze skoro nic, ověřování profilů, více jak 25% alb je za platbu, a teď ješťě pokud si chci podat inzerát, tak musím xichtem čumět do kamery pro ověření??? Z jedné strany chápu, že se tady vyrojila spousta podvodů, různých individuí....a byznys je holt byznys, ale na druhou stranu, proč bych měl někomu, někam (neznámo kam) cpát svoje údaje a identitu??? Pro rýpálky...nebrečím (jsou i jiné možnosti) , jen konstatuji , kam se tahle stránka až dostala....a chce se mi z toho zvracet. 🤮

Co na tom nechápete, pokud pošlete fotku při komunikaci,tak u obou uživatelů jí můžete smazat pouze s VIP, například, souhlasím, byť proti byznysu nic nemám, tak je z toho na zvracení, většina červených nicků šlapky a platby budou za chvíli už úplně za všechno
...to nechápu... Proč by mělo vadit, že u příjemce mohu jako odesilatel mazat poslanou fotku jen v bonusové funkci?
Pokud jsem něco poslal, už je to venku a stejně už je na mazání pozdě, ne?
A jako důvod, že to tak je mi nějak uniká, pozdě být může i nemusí, vadí mi ten fakt
Ano, je to tak.
A z druhé strany -- je to jediný server, který přežil.
Vidím to úplně stejně odmítavě, jako ty.
Ale trh rozhodl a rozsoudil nás, jeslit máme pravdu my, nebo Pan Admin.
Nesouhlasím s tím.
Ale vidím, že je to naprosto menšinový názor, takže... Ať žije král!
Určuje taková rpavidla a trh mu dává za pravdu-- lidi to tak chtějí.
Kdyby to nechtěli, trh by nabídl alternativu.
Nerozumím tvrzení, že je to jediný server, který přežil. Pokud vím, tak žádný konkurenceschopný neexistoval. Majitel tedy těží pouze z toho, že nemá konkurenci a vůbec ho nezajímá procento fake, nebo podvodných profilů. Naopak. Když mu cinká do kasičky, tak se ani nezabývá neskutečně arogantním vystupováním "takzvaných" Administrátorů, kteří šikanují dlouhodobě platící VIP a bez mrknutí oka porušují většinu pravidel vlastního webu.
Býval server RealnePary. Momentálně existuje ještě jeden CZ, ale jak říkám -- poslední aktualizace na profilu ze přes deset let stará a design webu jsou čisté devadesátky (což já mám moc rád), prostě mrtvola.
Zkrátka v CZ konkurenci nemá -- jo, byla tady síť serverů, ale někdo na něj poslal policajty.
A Rossenberger taky chtěl dělat do netu, taky skončil v base.
A bacha -- přečti si pravidla, když píšeš takhle ošklivé věci :-)
absolutně mi to nevadí, v dnešní době, kdy je internet zaplavený falešnýma profilama, za kterýma už nemusí sedět ani reálný člověk a může je spravovat nějaká AI, jsou takováhle opatření prostě třeba, jestli vás to štve, nemusíte tu být, nikdo vás nenutí tenhle server používat, takhle jednoduchý to je
1) no a co je za problém s AI-fejkovými profily? Kdž is honím pindíka, nezajímá mne, jeslit se u toho na druhé straně sítě někdo zapotil.
2) oni se totiž boti umí taky verifikovat.
tobě ne..jiným ano... ale máš pravdu můžeme jít jinam,...to tenhle web rozhodně potřebuje
Jsem majitelem webů s erotickou tematikou a když jsem pochopil, co se tady děje, tak jsem začal s tvorbou nového webu, který by tento měl nahradit. Podle průzkumů, které jsem si nechal udělat bude odliv místní členské základny pro tuto stránku devastující.
A proč jsi tady když jsi majitelem webů? Kdyby to byl takový odvaz u tebe, tak tu nenaháníš ženský a nevystavuješ se tu s ukazováním lidem, že si zasunul.
To vaše brečení jak vám vše vadí, tak semka nelezte.
Nechápu tuto zcestnou poznámku.
To že vlastním weby neznamená, že přestanu být sexuálně aktivní. Proč bych tedy měl omezit svůj sexuální apetit a aktivity ?
Napadlo tě, že moje členství tady mi dává velký prostor k tomu, abych pochopil jak to tady funguje, jaké to má klady a zápory ? Zřejmě netušíš, jaký je postup, když chceš něco funkčního vytvořit a být v tom dobrá. Mapování chyb konkurence je jedním ze zásadních bodů. Možná o tom napíšeš smyšlenou povídku😀

Mohl bych se také zeptat, proč jsi tady ty. Pro sledování videí a galerií jiných ? Když už doznáváš, Že jsi se kochala těmi mými. Nebo zjišťováním, kdo a jak je sexuálně aktivní? Sama se věnuješ prioritně sexuálním fantaziím. Mimochodem se na svém profilu pyšníš erotickým zážitkem, což lze přirovnat k "ukazování lidem", že Jsi poskytla orální sex. Viz tvá povídka

"Předem Vás všechny zdravím, Nějaký čas se stýkám s muži, co mají oblibu v orálním sexu a dost z Vás se ptá, jak to vlastně probíhá, co se tam děje, proč vlastně do přírody, mimo lidi apod. Každý tu jsme za nějakým účelem, pobavit se, nějak si vypomoci, vypnout nebo jen tak pokecat, ukázat se a je to v pořádku. Já jsem se zaměřila na Orál. Říkám tomu nejmenší zlo "

Najednou moralizuješ a popíráš to co máš na začátku své pseudopovídky ? Najednou to není v pořádku ?

Neber to nijak osobně ale u tebe se není čím kochat to za prvé a za druhé se tu bavíme o tobě takže nepřehazuj témata.

Jsi tu 4 roky, pokud je někdo opravdu schopný konkurovat, stačí mu pár týdnů možná měsíců.
Už jen když čtu ty tvoje řečičky to vůbec nedává smysl a jestli ty něco vytvoříš tak počítej, že to padne přesně jako dalších několik webů.
Přišlo mi jen směšné, jak tu popisuješ co vše by si udělal ale je vidět, že ty vůbec nemáš pojem o tom jak fungují lidé, co to obnáší v rámci zákonů s lidmi a taky jak je řídit aby si ty sám neměl průser.
Takže neřeš co mám já ale co tu nacvičuješ ty, já si tu na nic nestěžuji a uvítám i další vylepšování.
Pro mě nejsi žádná konkurence ale jen ubrečený naivní chlapeček
Potěšila mě tvá reakce a způsob vyjadřování.
Není to nezbytné, ale zareaguji.

Pracuje pro mě 14 lidí v souvislosti s webovými projekty. Opravdu nečekám tebou citovaný "průser". Jako podnikající v IT se nebudu vyjadřovat ke tvým směšným a naprosto dětinským představám o výrobě, zprovoznění a udržování kvalitního webu.
Dále mě rozesmálo tvé "Jak fungují lidé" To je zřejmě otázka pro znalce z oboru zdravotnictví *3*.
K otázce trvanlivosti mých webů - Vlastním čtyři. Dva orientované na české prostředí a dva globální. Nejstarší běží čtvrtým rokem a je od samého začátku v černých číslech. Další tři jsem zprovozňoval postupně a všechny mají vysokou úspěšnost a vzrůstající tendenci.
Jen jediné tvé tvrzení se pravděpodobně zakládá na pravdě . A sice že neřešíš co ty, ale řešíš mě. To je ve většině případů problém zamindrákovaných lidí, kteří se prezentují kritikou ostatních a to i v tématech, kterým vůbec nerozumí. Viz tvůj text.
Děkuji i za hodnocení, že jsem ubrečený chlapeček. Rovněž mě to pobavilo. Jsem celkem spokojený se svým životem, s úspěšným a lukrativním podnikáním.

Přeji ti, aby tě někdo pohladil a aby se našel i někdo, kdo by tě měl rád. To poslední asi nebude snadné.

A pro doplnění .... Nebavíme se tady o mně. Téma diskuse zní "Inzerce po ověření xichtu ???

Trochu soustředění by ti neuškodilo. Nebudu tě napadat, tak, jak to děláš i ty, a to i v jiných fórech. Najdi si v životě něco pozitivního.
Už se prosím nevyjadřuj k mé osobě. Nakoukni do zrcadla, zhodnoť svůj život, kup si něco hezkého a usměj se. *4*

Ještě musím doplnit odpověď na tvou otázku.
Proč jsem tady když jsem majitelem webů.

Jak to spolu souvisí ? Jsem tady pro pobavení a aktivity spojené s povahou tohoto webu a jeho zaměření.
Tak tedy .... Jsem tady pro zábavu erotiku. I za těch okolností, že poskytnu odměnu za něco příjemného. Tím nemyslím virtuální služby, nebo podivné texty ve fórech.

Myslím, že je to jen moje soukromá věc, a ikdyž mi do toho nic není, mohl bych se spíš já pozastavit nad tvým členstvím. Poskytování služeb za ůplatu.

Život je krátký. Pokus se zbytek svých dnů naladit pozitivněji.

Hezký den, i ty následující 🌹
(modifié)
Moje dny jsou velice pozitivní, protože vím, že tvořím originální věci a nemám potřebu chodit jiným lidem na weby okukovat jejich systémy a hrát si na spasitele.
Neumíš nic originálního a tím pádem ani neočekávám, že ty někdy něco dokážeš, maximálně tím, že tu budeš lidem krmit hlavu a nechávat práci na ostatních aby ses alespoň jednou za čas cítil důležitě.
Já jsem služba za odměnu, ano ale nejsem žádný ZM-D co přebírá nápady.

Měj se hezky v tom svém světě, který není tvou zásluhou 😘 (modifié)
Jak už jsem napsal, přeji ti také jen dobré.

Děkuji za tvorbu tvých originálních věcí. I když na orálním sexu není nic originálního. Mimochodem tento web není tvůj a přesto sem chodíš, ačkoli nemáš potřebu. Také si nehraji na spasitele, proto nenabízím erotické služby. To nechám na ženách tvého druhu.

Své zcestné poznámky k mojí sobě jsi mohla svěřit soukromým zprávám, aniž by ses tady prezentovala jako poskytovatelka služeb, který jen stěží poskládá souvislou a smysluplnou větu, natož text.

A ano, budu se snažit mít se dobře.
Nechci tě urazit. To už jsem zmínil. Ani když používáš skryté vulgarismy. Jak sis jistě všimla, ani neodsuzuji tvůj způsob výdělků, který nabízíš na tomto webu. Už neatakuj. Smiř se prosím se skutečností, že pro všechny, kdo čtou tvou nelogickou komunikaci mimo téma, jsou tvé výlevy zdrojem výsměchu. Najdi v sobě zbytek hrdosti a věnuj se pen*sům svých klientů (modifié)
hezky si jí setřel, jen co je pravda🤣
Tažena mně snad miluje *3*

Neustále vyhledává, jestli jsem někde nepřispěl do fóra a dětinsky se vyjadřuje k mým textům, u kterých není schopna pochopit o čem jsou. Žít s takovou ženou intimně by znamenalo cítit se jako zo*fil.
ona si vždycky někoho vybere a otravuje, názory mimo běžný rozum jsou ji velmi blízké, navíc nechce akceptovat, že je obyčejnou prostitutkou, to je pak těžký
ale vždycky mě to pobaví co píše, je to takový základ tady s kým se dá vždy pohádat a ona nic nepochopí
Kde najdu informace jak bude web fungovat?
Rád si vás uložím jako zájemce. Web bude zcela netolerantní k Fake , nebo podvodným profilům. Bude ošetřován schopnými administrátory, kteří skončí na hodinu, pokud se budou chovat jako ti místní. Připravujeme nové funkce a perfektní škálování. Představte si Amatéry kombinované s TikTo*em. . Inzerce dokonale rozčleněná na odpovídající sekce, přehledná pravidla a několikastupňové členství. Ověřování pouze zákonným způsobem (Například videochatem) bez archivace fotografií osobních dokladů, což je nezákonné. Start bude zaměřen na ČR, ale potom se spustí v globální verzi. Globální pojetí je obtížné, protože je nutné zajistit podporu v každé zemi odděleně.
Jestli to dobře chápu KAŽDÝ zájemce, člen bude ověřován videochatem??? Škalovani znamená co? Že v běžném četu typu místnosti " Honime..." bude tedy pouze kdo, za jakých podmínek
Když jsem psal o škálování, použil jsem ten výraz jako programátorský slang. Měl jsem na mysli logičtější uspořádání webu. Rozdělení inzerce do odpovídajících skupin, Rozdělení seznamky podle typu a podobně. Ověřování bude nepovinné, každý bude mít možnost volby. (modifié)
A jak tedy chcete zamezit falešným profilům? Nebo jak zaznělo, pokud tu bude třeba jeden z páru, má si založit vlastní profil ( např). Nebo jak se zde neustále opakuje vlezla inzerce na jakési .com...?
Profily by měly být kontrolovány, zda jsou mužské, dámské, párové.... To je velmi snadné.
Stejně tak zamezení inzerce, nebo podsunuté inzerce (jako se například vyskytuje v chatovacích místnostech formou odkazů, nebo linků) je také velmi snadné. To zvládne nastavit snad i průměrný programátor.
Až budete mít web připravený dejte vědět, dík
fetlife.com už to dáváme od ledna fotky
jj celosvětový:-)) nebuď za hloupého a něco si o tom zjisti
jako upřímně, myslím, že serveru uškodí míň menší odliv uživatelů nespokojených s ověřováním identity, než aby to tu zaplavily desetitisíce fejkových profilů co to tu budou zaplavovat spamem a AI fotkama, kdy pak ten odliv uživatelů bude mnohem masivnější a mohlo by to tu chcípnout úplně
V pohodě s manželkou tu máme profil párový 19 let, sedmdesát galerií a desítku video příspěvků, teda měl... manželka rozhodla co jde vymazat galerie i videa zablokovat právě kvůli tomu, že se nechce ověřovat, důvěra v tento web rozhodla celkem jednoduše, nebudeme přispívat a fotky už dáváme od nového roka jinam
Přesně,svoboda žádný diktát,
Pak tu zbude jen štětkobraní a to evidentně tomuto portálu bude stačit na existenci *19*
Ahoj,
mě se to taky moc nezdá, posílat někde obličej když se jedná o erotický web, inzerát. Soukromí si tu hlídá 90%lidí a toto mě nepřijde jakou moc bezpečné i když se to snaží určitě nějak zabezpečit.
Prostě,to celé je neoddiskutovatelné. V době kdy vám kdejaký jouda nabourá databáze státních i soukromých firem které mají určitě mnohem lepší krytí než Amatéři,nebudeme posílat ksicht nějakému joudovi jen pro inzerát.
A že se to tu někteří které to tu živí obhajují,k tomu netřeba komentář...vám může být jedno že vás někdo pozná,stejně to o vás co děláte v okolí zřejmě vědí.
Když to vezmeme z reálného hlediska, každému může být prd do toho co si kdo dělá v soukromém životě, tady se snaží server zavádět nějaký systém..

Vím tu o dost lidech v okolí co tu jsou, co hledají nebo ukazují intimní fotky a nenapadlo by mě je řešit nebo je oslovovat natož o nich někde mluvit . Každý ať si dělá co chce, já jen respektuji požadavky serveru k podpoře lepší funkce.

Nebrala bych tento požadavek nijak zle, taky jsem se cukala když jsem musela poslat fotku i občanku .. 3 hodiny rozhodování ale majitel je fajn chlap a pochybuji, že chce něco vyvádět (modifié)
To , že se takhle vyjadřuje prostitutka, chápu, proč se k tomu vyjadřuje už méně...
Dneska jo, ale ty víš,. co bude za deset let?
Kdysi dávno se stalo, že jedne stát pořídil počítací stroje IBM, udělal sčítání obyvatel a z toho kartotéku na děrných štítcích.
Pro statistiků revoluce a poklad.
Takže pak, když se změnila vláda, stačilo jen prohnat tu kartotéku strojem a gesstapo dostalo rovnou adresy Židů, pro které si rovnou došli.
U nás byla homosexualita trestána nepodmíněným odnětím svobody ještě v šedesátých letech.
A o tři hodiny letadlem na jih se za to popravuje.
A v Americe to teď taky vypadá na nějaké lágry pro sexuální menšiny.
Fakt jste si jista, že za deset let se nebude felace trestat deseti lety na uranu?
Za křesťanského šerověku se za to upalovalo... (modifié)
Majitel nic chtít vyvádět nemusí ale stačí jeden hackerský útok a leckdo se bude divit.
Když tady nejsou lemplové programátoři měsíc s to podchytit stále se opakující reklamní shit ve fóru, tak těžko věřit, že mají dobře zajištěnou kybernetickou bezpečnost a procesy s ní spojené.
Hele já tě neznám.. ale víš co mi vadí na názorech lidí? že mají problém ale i tak sem chodí a jejich práci využívají

Vytvořit takový server není sranda a když to vezmu za sebe, ani bych si neškrtla, protože to co oni dovedou, to je masakr v rámci vědomostí, jsou to šikovný kluci/ holky a nemyslím si, že by si takové stádo uřídil statisíců, milionů mozků uřídil.. (modifié)
Musím tě opravit. Vytvořit takový web není zas tak obtížné. Netuším, jaké máš znalosti, nebo praxi s programováním, ale tento web má obrovské množství děr a nedostatků. Dokázal bych vyjmenovat opravdu hodně problémů, která jen zvou k tomu, aby to tady někdo zaháčkoval. Upřímně ...... moc se divím, že se o to ještě nikdo nepokusil.
Ale zároveň už se hodně lidí pokoušelo takový server rozjet.
Jenom já jsem byl osobně u čtyřech takových pokusů.
A úplně všichni to vzdali ve chvíli, kdy zjistili, že by se musel položit milion na stůl, aby se to rozjelo.
(tak nějak si tipnu, že to jsou tad tržby za jedno odpoledne)
tak snad teď, s robotickými programátory, to půjde snáze :-D
To je právě ono, kdo se ti bude řešit s právníky, pravidly, policií, lidmi co poputují do kriminálu, věčně nonstop nasraných a stěžujících si lidí, jako business v erotice to byl vždycky rachot finančně ale upřímně, klobou dolů kdo se s těmi lidmi chce s prominutím srát i já je někdy otravuji ale to s jakou masou lidí jsem si psala za ty roky, těch tisíců lidí, tak těm bych fakt nechtěla věčně něco vysvětlovat a vyhovovat v nějakých věcech.
Víte milá paní.Ono je docela rozdíl když vás pozná někdo v městě typu Praha kde je každému u prdele co druhý dělá,a je rozdíl když se to o vás rozkřikne po vesnici s tisícovkou obyvatel...to už pak můžete chodit kanálama.
Takže jak jsme napsali,nevěříme v dobré zabezpečení ani bance aa jiným,natož tak nějakému joudovi z amatérů.Mějte si jiný názor,dělejte si tu kšeft jaký chcete...ale vše co se tu děje poslední roky je popření vzniku a existence webu Amatéři.
No, původní silnou blogerskou komunitu už odsud vyštvali.
Když nejsou schopní ohlídat si vlastní zájem, jak jim mám věřit, že ohlídají ten můj?
Tím, že sem lidí chodí (byť si jen stěžovat, nebo koukat) jim vytváří unikátní přístupy, které pak mohou zobchodovat.
Takže i tací jsou pro ně přínosem.
Nikdo je nevyhnal, vyhání si je ta komunita obecně .. dříve to fungovalo na principu respektu, pohody..
Dneska máš co dělat aby tě někdo oslovil slušně a je sakra jedno co děláš..

Ale programátoři jedou vnitřek oni neřeší zda ses blbě vyspal.. a pochybuji, že by si ty někdy něco takového zvládl a to není podcenění tebe to je čistá pravda
Problémy v blogu začaly být nepřekonatelné, když admini začali zvyšovat proklik udržováním "rozesíracích profilů."
Dneska je to běžné, FCB je na tom postaven, ale dřív to byl nezvyk, otravná novinka -- texty, pod kterými se jeden či dva takové specializované profily navážely do všech a urážely cokoliv se tam napsalo měly STONÁSOBEK zobrazení oproti blogům, kde jsme byli vpohodě.
Nepomáhalo bloknout is ty profily.
Takže se prostě ta "stará parta" přestala udržovat při životě.
Ale to je už dávno, to je dobrejch dvacet let dozadu.
"Srazy bloggerské" tady ještě budou někde v archivu, bejvaly to skvělé akce.
:-)
Vyhnali je admini typu David, tak dlouho prudili, až to blogeři neměli zapotřebí...

To není o mým vyspání, to je o tom, že když ti tu měsíc někdo chodí škodit a používá stále stejná klíčová slova, prostě na ty klíče napíšeš "if" podmínku a když jí to splňuje, tak to ve fóru ani nezveřejníš.
Jelikož je to 15 let, co jsem naposledy něco "programoval" tak uznávám, že bych to nezvládl.

Ale pokud to nezvládá někdo, koho to živí (nebo je za to jakkoliv odmeňovaný), tak ať jde radši do mekáče smažit hranolky a chápu že ostatní uživatelé někomu takovýmu svěří maximálně fotku přirození .
Dobře ale tak v tom případě jsi nasraný ty, že si měl nějaké vize, návrhy a už to tak není ale nebudeme si tu nic namlouvat, ty se k lidem taky nechováš zrovna hezky.

Nezlob se na mě ale ty máš taky přístup, který kazí tu prezentaci a nemyslím si, že jsi v právu hodnotit kdo co kdy udělal když sám máš na sobě dost práce
No moc nepros.. kdyby nás sral Admin David, zajdeme za čarodějnicí aby zařídila , že se mu už péro nepostaví.. 😀

Tobě by slušelo hezké chování, pochvala a ta příjemná změna , kdy dokážeš něco pochválit a nebudeš pořád držkovat.. pokud tě bolí pravá ruka, řekni a nemusíš kopat okolo sebe 😂
Tak opět přecházíš od argumentace k osobním invektivám a v touze to někomu nandat ti utekla hlavní myšlenka.

Pokud někdo neumí jíst příborem a drží víno v dlani, nebudu ho brát na obchodní večeři, kde potřebuju, aby mě reprezentoval.
Pokud si někdo postaví barabiznu, kde nefunguje vůbec nic, nebudu ho najímat na stavbu svého domu.
Pokud je někdo zadlužený vlastní finanční negragmotností, nebudu mu svěřovat ke správě svoje peníze.
A pokud si někdo neumí ohlídat, aby mu sem "konkurence" cpala svojí stále stejnou reklamu, nebudu mu svěřovat ani svojí fotku xichtu, ani svojí identitu.

Pokud to máš naopak, nezbývá mi, než ti popřát hodně štěstí, protože ho budeš opravdu potřebovat *52**14*
Ano, přecházím k osobním názorům, protože můj názor je ukázkou toho, že mi web a lidi okolo toho dopřávají to, co se děje..
Já třeba nevím co tu děláš ty.. já jsem vděčná za to co mi tento server umožnil ..

Nevšimla jsem si, že by někdo řekl, díky lidi, pomáháte mi se pobavit, vydělat si, vaše práce není marná.. a ty tu jen držkuješ.. běž si na facebook to jsou tvoji lidi (modifié)
Mezi názorem a invektivou je poněkud rozdíl.

Při SWOT analýze jsou kritické slabosti a hrozby.
Kapacity NÚKIB a audity nechodí nikoho plácat po ramenou, ale hledat (kritické) nedostatky systému.

Sociální sítě nevedu, takže jsi zase úplně mimo *14*
Nejsem mimo, to, že to nevedeš píšu celou dobu..
Jsi a úplně.

Já nikde nepsal, že to vedu, ani že bych chtěl.

Já psal, že pokud někdo není schopný ochránit své zájmy (a jde o stejný mechanizmus, jako když zkusíš zadat do fóra e-mail), tak nemá mou důvěru k chránění těch mých.

Já ti budu držet palce aby ses choval k lidem už hezky, tam u tebe začne smysl.. Měj se pěkně
Na rozdíl o tebe jsem nikomu primárně nepsal nenávistné komentáře a nevybavují si, že bych se tu k někomu choval nehezky jako první a jako ty.
Rád bych věřil ve tvojí katarzi ale... nevěřím... *14*
Já tu neponižuji práci lidí a už vůbec nejdu proti nim.. Ty jsi ten co musí vyhodnotit jaký má přístup k něčemu, kam sám chodí..
Ne, ty ponižuješ a napadáš lidi jen tak z dlouhé chvíle...

amateri.com/cs/forum/38339/prvni-navsteva#comment415916

Ten přístup mám takový jaký jsem psal už na začátku. Nevěřím v jejich schopnosti zabezpečení a proto sem občanku ani xicht nedávám..
Jak tak čtu diskuzi začíná čím dál víc vypadat jak reklama na prostitutky....
Měla by ses ve svém věku už chovat.. nezapomínej, že instituce považuje všechny za seniory od 50 let a tím pádem už by si měla vědět co se sluší .. toto je debata o ověření a jednání lidí k pracovníkům serveru a ne, že začneš o tom, co kdo dělá..
Já jen, že za ověřování se nejvíce bijí právě buď prostitutky nebo všelijaké sběratelky kreditů, což bývá téměř totéž.
Mimochodem mladí, teda spíš být mladší, nezaručuje být také chytřejší, moudřejší, vzdělanější. Za mých mladých let se říkalo mladá hezká a tak blbá ... Ale to jsou jen staré, léty ověřené sousloví ...
Když se podíváš na fórum, tak už to tam visí zase...
Pokud nevěříš v nějakou věc, proč na ní chodíš? Proč chodíš na web, který je tak špatný dle tebe.. Vytvoř si svůj nebo jdi jinam ..

Odmítám podporovat názory lidí, co si stěžují a upřímně máš štěstí, že jsou tak tolerantní, protože kdyby si to dělal na serveru, který bych vytvořila já, už se tam ani nepodíváš..
Ty si asi sedíš na vedení 🤣
Nevěřím v jejich zabezpečení a proto přes hranici důvěry nejdu. Nebudu jim sem nahrávat ani fotky, ani občanku. Nejsou schopní si ani nastavit filtry na jiná klíčová slova, než je e-mail.
Opět tady interpretuješ něco, co jsem nepsal.
Proč tak lžeš? (modifié)
přesně tak, v žádném ani jediném případě žádné fotky obličeje, když bych to chtěla tak sem to dala do galerie, důvěra v to že to někdo časem nezneužije je na nule, ukradnou se data z mnohem lépe zabezpečené banky, tohle poslat může opravdu naivní člověk
je to tady katastrofa, výběr galerií a půlka za kredity..chtělo by to filtr aby to ty výdělečně nějak eliminovalo
Všude je nějaký zpoplatněný obsah.
Kapitalismus je na tom postaven.
Ve známém vesmíru ještě nebyl vynalezen lepší způsob rozvoje produktu ani společnosti.
Však je to v pořádku, my jako služba musíme mít taky ověření, fotku obličeje, občanku i fotku s občankou ..
Mám to tak už delší dobu a nikdo si nic nedovolil a hlavně lidi vědí s kým mají tu čest a v případě problému, budou vědět za kým jít ..

Je to erotická seznamka, kde jsou různí lidé co je napadají různé věci.. na běžné seznamce to být nemusí ale tady to i chápu, jedou tu jak finance tak intimní materiály
mě to v pořádku nepřipadá, že já hledám někoho na sex a musím splnit to stejné jako druhý, co si tu buduje živnost
Souhlasím. Též nechápu a nikdo z administrace mi neodpověděl proč se mám najednou ověřovat obličejem u služby, která je 20 let postavená na anonymitě.
Víš čím to je? máš prázdný profil, žádný fajn popisek, nevíme jako ženy jak vůbec přistupuješ k situaci..

Dodnes nechápu jak neschopnost seznamování se svádí na lidi co se snaží vám něco dopřát.. majitel vám dá web, programátoři vám to tu ladí, admini se vám snaží selektovat špatné lidi ale pořád máte tendenci to na někoho svádět..

Myslíte i na to, že třeba to neumíte nebo nejsou zájemkyně?
někdo tu chce být anonymní, to vás nenapadlo? navíc profil byl vyplněný i galerie, už sem chodím jen kvůli fóru a kamarádům na vzkazech, nic víc mi anonymní přístup neumožňuje, nejsem tu pro výdělek
Anonymní? víš kolik platí programátorům? Myslíš si, že si tento objemný server dovolí to, že ty jim řekneš jméno a ukážeš obličej, tak se jim vyplatí někde lítat a říkat, ty vole Jarda ukazuje péro? a budou riskovat svojí dobrou práci..

Upřímně, koho budeš zajímat? používejte ty mozky
tak to si své soukromí asi každý ceníme jinak a když je to tady tak všem jedno, že já a moje péro patříme k sobě, nechápu tedy to ověřování jestli já sem já
na jednu stranu chceme být bezpeční, ale je to vlastně jedno kdo je kdo, neodporuje si tato myšlenka?
Ověřují jestli Honza z Dolní Horní je opravdu chlap.

Sám zakladatel vlákna v popisu píše, že je chlap a nehodlá svou barvu změnit, nicméně profil má parový a inzerát bez ověření by podal jako pár. Díky jemu podobným je pro inzerenty nutné ověření, pouze pro inzerenty, seznámit se mohu na chatu, přes vzkazy, díky komentařům.

Kdo odpovídá na inzeráty má jistotu, že žena je žena, pár je pár a muž je muž. To je celé.
Mě tady taky ještě teď přijde zpráva, že jsem jistojistě chlap.... Mimochodem, nemám s inzeráty nic společného.
A co jsem si všimla, tak stěžovatelé nerozlišují jestli je profil ověřený nebo ne co se spolehlivosti týká.
Vy jste úplně vymetená a nepochopila jste vůbec nic....jde mi o systém ověřování ! A inzerát jsem chtěl podat za nás jako pár !!! Tak tady laskavě nepřekrucujte informace ! Ani já, ani má partnerka nejsme takové trubky , aby jsme poslali třetí straně svoje nacionále, včetně čísla OP a fotky , natoš aby si nás třetí strana točíla přes web kameru někam na cloud. O několik vláken níže se vás tedy ptám ...když budu mít svou partnerku u psaní vedle sebe, tak můžu používat párový nick (protože jsme pořád pár) a když budu psát sám za sebe, tak si mám zřidit nový, vlastní mužský profil??? Vaše logika je udivující....
Chcete inzerát? Nahrajte fotku páru.

Nenahrajete fotku? Nemáte inzerát.

Nesplnil jste podmínky provozovatele. Žádné OP na zveřejnění inzerátu nepotřebujete.

Ano, pokud chcete fotit ženy a páry bez partnerky jako samotný chlap, vytvořte si na focení modrý profil.
tvl.....to dřív pochopí Čerkéz nežli vy. Pokud to tady vedou lidi Vašeho ražení tak se nedivím, že to tady vypadá jak to vypadá a jde to tady do kytek. Takže v podstatě a zjednodušeně.....podle vás by měl mít každý pár 3 profily modrý mužský, červený ženský a párový
Já ti to řeknu jinak.. sice tady si hraješ na anonymitu ale ať jsi na amatérech nebo jinde, pokud tě někdo bude chtít dostat, nepotřebuje k tomu to, že se budeš držet zpět.. dostanou tě jinak..To jsou lidi, to není webem
nepřehánějme,... o příspěvek výš píšete, že nikoho nezajímám... nedávám otevřené okno k takové akci a najednou je pro moje bezpečí i ostatních důležité se ověřit aby to bylo bezpečné podat inzerát, vždyť je to úplně absurdní
Jakože server nějak obohatí když jim pošlu svůj obličej? To by asi mělo větší smysl mít inzerát za poplatek v duchu tyden 50, 3 týdny 100, 3 měsíce 250…..
Obohatíš to tím, že tu mají krásnou dámu na profilovce jako ty .. muži se podívají a obličej je k tomu se ověřit.. to je celé
na rovinu...pokud zde nabízíte služby za finance, tak by mělo být ověření jako samozřejmost....ale pokud se chce někdo třeba jen seznámit, tak proč ověření adminů? Možnosti mají dotyční mezi sebou.....
Jenže to není o tom, že pár jedinců něco chce, vy to berete podle sebe ale za mě je to super a dala bych omezení na jeden ověřený profil, žádné další..
Jedna evidence identity a konec, protože pak si tu dělají co chtějí, je tu kupa vyděračů, podvodníků ať ženských nebo chlapů, intimní fotky nejsou jejich, dávají sem i fotky expartnerů bez povolení ..

Za mě to dělají dobře, pokud budeš problematický obecně, tak se semka nedostaneš a ne, že si zavedeš další profil a škodíš dál..
Všude by mělo být omezení, něco chceš, tak něco proto udělej..
Ať to nevypadá, že tento názor je úlet: taky souhlasím. A jestli úlet, tak je nás aspoň víc :)
ano, dějí se tady věci, které by neměly, ale to přeci "ověření" nijak nezamezí (myslím tím třeba fotografie expartnerů , nebo současných bez svolení) A s tím jedním profilem souhlasím!
Nikde nic nevyladíš na 100% ale rozhodně dojde k nějakému procentu eliminace než k tomu bordelu co tu vznikal díky kupě lidí, co si z toho dělají zonu z nudy ..
Jak jinak chcete ověřit, že za párovým/ženským profilem bez ověření, který si podává inzerát, je pár nebo žena a není za ním samotný muž?

Placená SMS o pohlaví nevypovídá, další možností ověření je videohovor.
a u již existujících profilů které neinzerují, ale třeba se potkáte v diskuzi, to ověřujete jak? To, že si ověříte profil a pošlete svoje údaje "někomu, někam" ...to se dá úplně jednoduše předrbat,možností je spousta... takže v podstatě ani já v tuhle chvíli nemusím věřit, že jste žena...takže jak mi to dokážete?
A proč by to měl ověřovat nějaký admin z amatérů?Ať se mezi sebou dohodnou inzerující a případný zájemce.
Nejvíce stížností je na chlapy schovanè za neověřené červené nebo fialové profily.

Alespoň na seznamce je ohledně pohlaví inzerentů jasno.
Tak 2x do roka jsme si inzerát dávali a nikdy jsme neměli problém se dohodnout s odepisujícími.A zvládali jsme to i bez těchto nařízení pro naše dobro.
Rozumím tomu. Nicméně zaregistrovali jste, ze zakladatelem vlákna je samotný muž, který tady vystupuje jako pár. Hrozně se rozčiluje, že admini chtějí vědět, zda podává inzerát opravdu pár.
BTW, stále může odpovídat na inzeráty párů a žen, kteří při jejich nastavení eliminovaly odpovědi od samotnych mužů ale nepožadují ověření.

Zloděj křičí: chyťte zloděje!

Tím bych svou diskusi uzavřela.
*3**3**3* tak to díky Vám tedy přišlo véelké odhalení*3* ....když už jsme u toho, sám to na svém profilu píši, že mé partnerce se tenhle web znechutil po pár dnech používání, tak sem v podstatě už nechodí .....takže z vaší "ženské" logiky tedy vyplívá, že buďto bych si měl založit další vlastní mužský profil ? A tenhle používat jen když budu mít partnerku vedle sebe pří psaní? Nebo jak? odpověď by mě hooodně zajímala...
P.S: absolutně jste to vůbec nepochopila....mě nejde o to, zda to chce ověřění jako páru, ale o to , že to ověření vůbec chce a to ješťě takovou formou.....
Zapnu webku na chatu a jsem plně ověřena. Vy jste pár? Dokažte to! Zapněte se spolu teď na webce.
přesně tak....zapnuti webky mezi dotyčnými je nejjednodušší ověření bez adminů. A k mému párovému nicku...přečtěte si můj profil.....to tady spousta lidí nedělá vůbec!
Seznamku jsem tady nepoužívala, vždy mi stačila webka na chatu.

Profily diskutujících nečtu, nezajímají mě, profily, s kterými chatuji, ano......Na ně se koukám.
o tom částečně mluvím...pokud se bavíte na chatu, není nic jednoduššího, než zapnout webku a ověřite se nato tata....proč bych ale měl xicht posílat někam třetímu???
přesně tak👍....takhle jsem to dělal i já.....
A zkusil se již někdo zeptat na uoou.gov.cz, jaký mají názor na tento způsob ověřování?
neptal a ani se ptát nehodlám....jsou i jiné možnosti inzerce jinde pro účel který hledám. Ale narovinu, jejich názor ( uoou.gov.cz ) bych rád znal....i názor na "ověření" profilu....
Nebyla to otázka přímo na Vás, jen můj příspěvek se umístil k Vám jako reakce. Samozřejmě, může zkusit nahlásit či se optat na UOOU i někdo jiný.
Já třeba na UOOU zasílám podněty (mají tam takový vcelku přívětivý formulář), když mi přijde nevyžádaný e-mail, tel. hovor s nabídkou zázračných produktů a služeb či nějaký průzkum na něco), vždycky se podnětem zabývají.
jasně, chápu....váš příspěvek je ale podnětný ! a děkuji za něj...
Dobrý den,
Ptala jsem se adminu a odpovědi mi bylo:

Dobrý den,

za účelem zvýšení bezpečnosti a důvěryhodnosti uživatelů Amateri.com je nově pro přidání inzerátu na seznamku vyžadováno ověření. Jedná se o standardní a ve světě běžně využívaný bezpečnostní prvek chránící členy naší komunity před spamem a podvodnými profily. Veškerá vaše data jsou chráněna a šifrována v souladu se Zásadami ochrany soukromí osobních údajů.

Ověřovací fotka není veřejně zobrazována.

Ověřit se můžete zde.

Děkujeme za pochopení a přejeme vám příjemnou zábavu.

S pozdravem / Best regards / Freundliche Grüße
———-

Na moje další reakce jako :

Možná by zajímavější bylo inzerát zpoplatnit třeba SMS ve výši 50/100/150 kc v návaznosti na délku vystavení inzerátu, než si někam ukládat kompromitující údaje o uživatelích.
Ona_
25. 3. 2026 06:21
Dobrý den, a všimli jste si, že díky tomuto pravidlu je seznamka defakto mrtvá pokud nepočítáte perly viz print.

Pořád nerozumím tomu, proč služba, která byla postavená na tom, že zde člověk může být anonymní najednou takhle na sílu vynucuje prozrazení se, odhalení identity.

Děkuji za smysluplnou odpověď

Již nikdo smysluplně neodpověděl a jen mi přišla znovu ta samá odpověď že to zavedli kvůli bezpečnosti uživatelů.
před spamem se dá chránit i jinak..... a podvodné profily??? Podvody vznikají, pokud něco nabízím za peníze pak s někým vydrbu...viz X témat tady ve fóru o "online společnicích" prodeji fotek a videí a výdrbech s posíláním peněz dopředu atd. .....na založeném profilu stejně nikdo nepozná, jestli je ta osoba reálná (třeba muž pod červeným nickem, což je tady prý běžné) a něco domlouvat se dá přímo v diskuzích, takže to stejně "podvodu" nijak nezabrání ....Za mě by logiku mělo, aby ověřování (klidně i zpoplatnění) platilo pro ony erosenky ať už v reálu, nebo "jen" online které si těmito inzeráty nahání klienty a mají z toho zisk. A ano...inzerátů ubylo, protože jen lobotom by se nechal zvěčnit přes kameru někam na server jen kvůli inzerci.
Tahle diskuze tu dlouho nebude 😁 Už nám smazali jeden příspěvek,prý jsme vulgární,otázka času kdy to smažou celé 😂

Pamatujeme dobu kdy tu někdo z našeho okolí poznal jednu paní ze sousedství,dělala masáže,měla erotické fotky.Bylo z toho na vesnici docela halo. A oni si myslí že budeme kdovíkomu ověřovat ksichtem,to už je naivita. Dopadne to tak že zůstanou inzeráty jen těch co tu vše dělají za prachy a je jim u prdele že je někdo pozná podle fotek na ulici...web přestává být Amatéry,stává se profi seznamkou*38*
asi tak.....a už jsem to tady psal...jednou z podstat amatérů byla anonymita a nesloužilo to tady primárně jen pro byznys
diskrétní
(odborně) nespojitý, mlčenlivý, důvěrný, zachovávající svěřené informace v tajnosti, ohleduplný, taktní.
Dovolila jsem si vložit definici slova diskrétní. Už proto, že také nemohu pochopit, proč se někde ověřovat xichtem. Viz vyplacení kreditů a pod. (Sice je nechci, ale občas přijdou a používat je nelze jen po ověření nebo co.) Také si všímáte, že tohle slovo zná a chápe čím dál méně lidí? Nemyslím, že by to tu upadlo do té míry, že by celí amatéři zdechli, protože čím dál víc lobotomů se dožaduje vědět koho jste šukali z Horní Dolní, kdo zná tu a tu z Nemanic a podobně... Ukazuje fotky svých manželek , přítelkyň i s obličejem, eventuálně se toho opět dožaduje... A těch debilů tu je mraky....
I když nad tím zůstává rozum stát a je to dokonce už i trestně postižitelné je tu neuvěřitelné množství jednobuněčných organizmů neznajících slovo diskrétnost ... (modifié)
Tak už se celí třepem aby nás mohl kontrolovat nějaký majitelem pověřený Lojza aby jsme si mohli dát inzerát 😂

Jak jsme psali,brzo bude tenhle web určený jen pro placené šlápoty,amatéři odsud postupně odejdou...
všechno zablokovat, smazat... nebudeme podporovat to co tu probíhá, skoro dvacet let na stránkách spousta fotek a videa, ověřovat se nebudeme, to raději odejdeme
jsem na tom podobně.....proč zde zůstávat, když se z toho v podstatě stává jen komerční web?
Tak s podvody to nebude mít nic společného. Mě vždy většina podvodů chodila z různých vip a ověřených účtů i tak.
Pro mě tím ta seznamka skončila paradoxně z toho druhého konce - pro mě člověk, co je ochoten na stránku jako tahle dát svůj xicht, neprošel základním testem inteligence a stejně ho nebudu mít chuť poznat. Takže ty inzeráty už tu jsou na prd.
Tuto podmínku jsem absolutně nepochopil. Inzerátů ubylo a pořád se točí dokola, vesměs o ničem.
Jsem zde inkognito a chci aby to tak zůstalo. Hotovo, tečka. Nechápu k čemu je jim můj ksicht. Ještě bych pochopil pouze placené inzaráty (výdělek).
přesně...pro inkognito komunitu tenhle WEB vznikl a tak měl taky zůstat dle mého názoru...jenže se tady vyrojilo plno lidí prahnoucích po snadném výdělku ( online společnice, prodej fotek a videí...) a původní podstata Amíků vymizela *8*
Cette publication a été supprimée.
Přesně napsáno. My měli inzerát skoro nepřetržitě,posledně jsme si jej chtěli trochu pozměnit a neuváženě starý smazali a ejhle...při přidání inzerátu se musíte ověřit ksichtem ,a ještě oba zvlášť. Tady už někomu pořádně jebe,jestli si někdo myslí že pošleme své ksichty kdoví kam a komu,takže od té chvíle máme utrum s inzeráty. Člověk tu jak blbec fotí galerky pro radost ostatním a co z toho má? Prd...tenhle web jde do prd.... 😕
jj, jsem na tom podobně....starý inzerát smazaný a u nového tohle "ověření" , Tenhle web jde do kytek už pár let*8*....už jen čekám, kdy přijde doba, kdy pro vložení vlastních fotek nebo videa budou chtít VIP nebo platbu😆
Nabourání do systémů se děje u subjektů s opravdu velkým zabezpečením (státní správa, nemocnice, nedávno jedna tuzemská pojišťovna, o ksift booku ani nemluvě). U amatérských Amatérů se únik dat může jistě také podařit, a to jistě s menším úsilím hackerů než u výše uvedených subjektů.
Jen blázen se zde nechá kvůli inzerci ověřit fotkou s obličejem (tel. číslo již nestačí), nejlépe k tomu ještě přidat i číslo bankovního účtu *3*
Jestli jste si všimli, tak inzerátů na Seznamce rapidně ubylo (alespoň u libereckého regionu, co občas mrknu).
Inzerce se totiž přesunula na Fórum, tam totiž dle zdejších amatérských podmínek může umístit jakýkoliv příspěvek kdokoliv na základě svého uvážení, adminům to nevadí, pokud tedy inzerát někdo nenahlásí jako závadný, ale ani to není mnohdy důvod k odstranění inzerátu z Fóra. Někdy poděkuji za snahu o zlepšení úrovně webu, ale inzerát tam stejně ponechají.

"na tuto sobotu máme........plně obsazeno pro všechny....muže,páry i ženy ..."
"pokud bude někdo chtít ojet připinákem?nebojte si říct-já ojedu tebe-ty mně ..."
"Zdravím rád bych oslovil zdejší ženy a páry zda by se mi někdo ozval a v případě zájmu bychom mohli spolu zajít na Sw.... Budu rád když se mi někdo ozve... Dík za odpověď"
"někdo v pátek navečer 3.4 do sauny"
"Ahoj, razím dnes cca od 18 hod, kdo se přidá?"
Chápu, že takovíto uživatelé se nebudou chtít někde ověřovat fotkou s obličejem a tak jsou raději s inzercí na Fórum.

A poslední inzerát ve Fóru, daný sem před 1 minutou, dokonce hned 2x:
"Spolehlivé speciální47864
Spolehlivé speciální nabídky na bezplatný sex po celý měsíc. Dobrý den, máme soukromý web (amateri24.com) s názvem Milf-Job. Zde se ženy a páry tajně setkávají kvůli sexu. Navštivte náš web a domluvte si setkání s jakoukoli ženou nebo párem dle vlastního výběru. Nebojte se, náš web je zdarma. Registrací získáte možnost bezplatného sexu s jakoukoli ženou nebo párem dle vlastního výběru. Poslední den pro přijetí nabídky je 5. března. Tato nabídka platí do 10. března 2026... » amateri24.com" = už. Victorie7443 (amateri.com/cs/lide/3633906/Viktorie7443)
Atd. atd.
Bohužel, honba za ziskem vítězí, s klasickým amatérstvím nemá tento web už mnoho společného.
(modifié)
.....souhlas.... naštěstí mě tyhle věci už netrápí.... nezajímavé příspěvky už automaticky ignoruju*25* (modifié)
Ano plně souhlasím se vším co jste tu napsali. Každý kdo si sem kdy dal inzerát tam má napsáno diskrétnost na prvním místě. Poslat někam bůh ví kam svůj obličej mi v žádném případě nepřijde že dotyčný chápe podstatu slova diskrétnost. Copak může být diskrétní když se odhalí ani neví před kým. Proč by teda neodhalil i protějšek když mu nezáleží na sobě. Co čekají lidé co si podají jakýkoliv inzerát a podminkou pro odpověď je civilní fotka. Ale také hned napíšou vše diskrétně, tuší tyto lidé co znamená diskrétnost. Lidé odtud pomalu odcházejí až jednou už nebude zájem sem lézt a pak už nebudou žádné zisky a vše jen pro nenažranost provozovatele. Jen by mě zajímalo jak se zvýší bezpečnost když se zde ověřím obličejem. Když tu někdo spáchá nějaký tr.čin je jednoduše dohledatelný. To o bezpečnosti je kec pro skupiny přeprodavajici data. A to je daleko lepší kšeft než provoz amatérů cz
souhlasím....bezpečnosti zde to nijak nepomůže a o dohledatelnosti to platí také i bez ověření ať už údajů, nebo xichtu
Tak další vlákno kde oralnipani vše ví a má ovšem největší přehled. Opravdu si myslíte že čím hlouběji strčíte hlavu do análního otvotru zdejším adminum budete mít více kšeftu. Proč vždy máte opačný názor než většina přitom tomu nerozumíte. Táhněte už někam nepruďte tu prosím děkuji.
Tak asi se jí podnikání nedařilo,takže se vrátila ke staré dobré osvědčené prostituci.
Asi tak,ti co na tom tady vydělávají tak se to v jejich okolí asi o nich ví,a my Amatéři kteří si to nemůžem dovolit se tu ukazovat jak se nám zlíbí,můžem tak držet hubu a krok...stejně tohle téma pomalu mizí z hlavní obrazovky takže naše rozhořčení budou jen zas výkřiky do tmy,nic se nezmění...