no jasne, to uz je radu let... na chaticce. soused . jsme si to rozdavlai a vedeli jsme ze tam nekdo je .... to poznate modry monterky schovanej za kerem....tohe je v klidu ... zazil jsem i to ze jsem mel sukaci sousedy ( a vzdycky rikam, tam to funguje to je dobre) kdez jsem nic dlouho neslysel....asi krize, to je spatne. a vedle jsem mel na okoklidny, ale psychicky nestabilni ( elita naroda prazaci, vzdelany ucitele) hadky ...tak. ze vam vypadly vchodovy "me" dvere.....a ted si vyberte.
Česky by to nešlo?
dělám fízla :D na noční přistiháváme pořád někoho :D je to celkem legrace pokud mají napřáklad sex v autě zahrajem si na kazišuky a zapnem jim tam boční světlo ať taky něco vidíme :D
A pozvánku jste ještě nedostali? :)
Ne asi to nikoho nenapadlo lidi se moc bojí :D
Ve všech možných formách přitížení u přistihnutí. S rostoucími zkušenostmi stále více v pohodě. Některé z dříve trapně vnímaných zkušeností se podařilo přerámovat do vzrušiva
Byl jsem přistižen při masturbaci s kamarádem , ale úplně nazí i trencle dole , na dece kousek za naším parkem , tak jsme si leželi nahati navzájem si drželi bimbasy , a jen slyšíme jak se za náma cca 30 metrů někdo chláme a pak i jedna paní řve , jste normální co to tam děláte , zavolám policii , okamžitě se oblečte 🤣, no a to zrovna byla na výšlapu nějaká třída , tak 20 puberťáků a puberťaček , takže ostuda a trapas jako kráva tak jsme rychle pobrali oblecení a zdrhly 🤣🤣

přistihli jste nekoho?
Přistihli jste někdy někoho nebo byli jste pristiženi, venku nazí, při sexu nebo msturbaci? Jaké to bylo?