Zaujimava uvaha, myslim si ale skor, ze je to prirodzena muzska sutazivost nie hladina testosteronu, co vas muzov laka na tomto type vztahu:)
niečo na tom rozhodne bude,tiež to mám podobne a mám doma milujúceho muža
Dáva to zmysel. Ja som to považoval iba za "kink", ale viem si predstaviť, že to má aj vedecké základy.
Ale určite to je spektrum, každý má inú stupnicu. Pre mňa je to aj-aj, vzrušujú ma obidve situácie a rád by som ich čím viac rozvíjal. Nemáš záujem?
Ale určite to je spektrum, každý má inú stupnicu. Pre mňa je to aj-aj, vzrušujú ma obidve situácie a rád by som ich čím viac rozvíjal. Nemáš záujem?
daj sa liecit........
pozri napisal som to ako diskusiu nie ako fakt ktorym niekoho presviedcam🙂 ale niekto tak zufaly kto ma inzerat na zoznamke ako je tato ze zhana zenu ktora sa neholi ma nemoze urazit je mi jasne ze tvoj sexualny zivot je velmi ubohy

Cuckold - Nová éra vzťahov?
Ahojte všetci,
chcel by som sa s vami podeliť o jednu úvahu, ku ktorej som dospel po rokoch v tejto komunite a po mnohých rozhovoroch s ľuďmi, ktorí žijú podobný životný štýl ako ja. Nie je to vedecká práca, ale skôr pozorovanie z praxe, ktoré mi začína dávať čoraz väčší zmysel.
Biológia nepustí: Hladina T ako kľúč k dynamike?
Pred časom som bol na testoch a zistil som, že mám prirodzene veľmi nízky testosterón. Vždy som sa cítil skôr submisívnejší a v „cuckold“ situáciách som namiesto hnevu pociťoval silné vzrušenie. Začal som si všímať ostatných v komunite a zistil som zaujímavý vzorec.
Mnoho mužov v role cuckolda vykazuje podobné znaky: sú jemnejší, menej draví a ich fyzické parametre (výkonnosť, tvrdosť) sú v kontraste s milencami (bullmi). Naopak, títo „cudzie samce“ sú často stelesnením testosterónu – drzí, fyzicky dominantní, s vyžarovaním, ktoré ženy podvedome priťahuje kvôli reprodukčným pudom.
Moja teória: Evolučná odpoveď na modernú dobu
Moja teória je taká, že cuckoldry nie je len úchylka, ale biologická adaptácia. Žijeme v dobe, kedy hladina testosterónu u mužov celosvetovo klesá (strava, stres, životný štýl).
1. Muži sa stávajú pasívnejšími: Nižší T prirodzene otvára dvere k submisívnejšiemu správaniu.
2. Ženský inštinkt zostáva: Ženy však stále v hĺbke duše reagujú na „alfa“ signály, ktoré ich vzrušujú na čisto živočíšnej úrovni.
Z tohto pohľadu nie je cuckoldry zlyhaním vzťahu, ale spôsobom, ako tieto dva svety prepojiť. My, ako partneri s nižším T, nachádzame vzrušenie v tom, že našu partnerku „prenechávame“ geneticky dravšiemu samcovi, čím si túto energiu do vzťahu vťahujeme aspoň sprostredkovane.
Smerujeme k normalizácii?
Ak bude trend poklesu mužnosti pokračovať, verím, že tento životný štýl bude čoraz bežnejší. To, čo dnes vnímame ako okrajové alebo anonymné na fórach, sa stane bežnou súčasťou dynamiky mnohých párov. Žena bude mať doma stabilitu a milujúceho partnera, ale po fyzickej stránke bude vyhľadávať to, čo jej biológia káže.
Čo si o tom myslíte vy?
Všímate si na sebe alebo svojich milencoch tieto hormonálne rozdiely? Je podľa vás cuckoldry len o hlave, alebo je to v skutočnosti v našej krvi a hormónoch?