Kdysi jsem se milenkou vracel ze služební cesty a chtěla zastavit, že musí čůrat. Hodilo se mi to, protože já musel také. Odešli jsme kousek do lesa a najednou beze studu si začala stahovat kalhotky, podřepla si a ani neřešila, že asi dva metry od ní jsem já a když začala čůrat bylo vidět vše. Pochopil jsem, že to dělá naschvál a tak jsem se postavil ke stromu, vyndal svého ptáka a natočil jsem se tak, aby na mě dobře viděla a začal čůrat. A tak jsem oba na sebe krásně viděli a bylo to lehce vzrušující. Trochu mě to i překvapilo, protože nic takového nikdy neudělala a o podobná překvapení s ní nebyla nouze, byla to pěkná divoška.
To mi pripomnelo jednu historku. Byli jsme s partou na zimni dovolene na šumave. Rano jsme vyrazili na bezky z Zelezne Rudy k Prasilum. Ale ranni tekutiny-caj a kava-udelaly sve. Jedna kamoska musela na malou. Bezky nechala ve stope, Poodesla asi 10kroku a pridrepla za strom. Ale najednou si vsimla, ze nas vidi. Tak zafungoval pstrosi efekt. Couvla asi pulkrok aby ji nebyla videt hlava. Ale strom nebyl tak silny, jak si myslela. A na druhe strane kmene vykouknul jeji zadek. V tom jsme vybuchli huronskym smichem. A kdyz dokoncila potrebu pochubili jsme se jí s nevsednim zazitkem
. Chvile rozpaku ale pak se zasmala s nami.
(modifié)
Ahoj. Je to naopak velice krásná podívaná a jak říkáš, taková podívaná zpestří a o svěží mysl každého cestovatele ;) Kudy jezdíte, šlo by "náhodou" zahlédnout tu krásnou scénu s vystrčenou prcinou a zlatým proudem? Máš totiž překrásnou ženu! Ale to ti říká samozřejmě každý...
to jsem rád, že by potěšilo. Jen jezdimé po celé republice
Ahoj kdybyste měli cestu kolem Lipna , klidně dejte vědět....🫡 Rád se podívám, zvlášť ,když to udělá radost i vám💧
Děkuji za odpověď, je fajn, že i odmítnutí může být milé :) Nu což, musím doufat v náhodu... Mějte krásný den a pěkné(ě) nadržené léto
to tady opravdu je za týden jediný komentář??
No hele, jak se to rozjelo! :_)
Třeba byli všichni zrovna venku.
Třeba byli všichni zrovna venku.
Asi to není tak zajímavé tema, aby to mělo komentáře.
I zajímavější temata tady mají málo komentářů.
Někdy prostě není co na to říct.
No -- buď se chci podívat, nebo nechci. Co na to říct? :_)
I zajímavější temata tady mají málo komentářů.
Někdy prostě není co na to říct.
No -- buď se chci podívat, nebo nechci. Co na to říct? :_)
Zrovna nedávno jsem viděla takovou vystrčenou prdel. Dřepela tam paní s malou dcerou, vystrčené prdele, rovnou u silnice a curaly. Mě bylo trapně. Jestli pár typkum z té velké podívané cuklo, těžko říct. Ale lidi jsou schopni slintat nad kde čím

Zlobení venku
Zdravím všechny, jelikož se ženou máme práci. Při které hodně cestujeme, tak samozřejmě chodíme čůrat kde se dá. Nejsme zrovna nějací exhibicioniste, chodíme se schovat kam to jen jde,ale mě přesto představa, že někdo při cestě autem na chvilku spatří moji nahou ženu, jak ve dřepu ukazuje svojí nahou broskvičku. Tak mě zamrazi v zádech, jak mě to vzruší.
Ženě jsem se v tomto svěřil co mě láká. A už asi třikrát mi udělala radost. Máte to někdo podobné? A zajímalo by mě, co si o tom myslíte. Je to nevinná zábava, která dokáže někomu zkrášlit den. Mě by to jako cestovatele potěšilo moc.Nebo je to nevkusné/ až za hranou. Díky za názor