Dobrý den, bezproblémovým uživatelům, kterých je drtivá většina, vyplácíme kredity v CZK nebo EUR do 7 dnů od podání žádosti. Ve vašem účtu bylo nahlášeno podvodné chování, kterým jsme se podrobně zabývali, nicméně nakonec vám byla výplata uvolněna, což ve svém vyjádření opomíjíte. Věřím, že Vy i kdokoliv další z uživatelů, kteří toto mé vyjádření čtou rozumíte tomu, že posílat někomu peníze na účet je v dnešní době záležitostí velice rizikovou, která vyžaduje důkladné přezkoumání všech podstatných okolností platných v okamžiku podání žádosti. Lichá je také představa, že vstoupíme do internetového bankovnictví a peníze pošleme do 5 minut tak, jak jste možná zvyklí mezi přáteli nebo v rodině - jsme firma, která musí dodržovat určité postupy a standardy dané zákony a dalšími regulacemi, a to zejména v oblasti finanční, účetní a právní. To, co ve svém vyjádření citujete odráží nikoliv neschopnost adminů, ale vaši netrpělivost a neochotu porozumět tomu, že řešíme požadavky i jiných uživatelů, kterých jsou na Amateri.com statisíce - vytvářením dalších požadavků a opakovaným naléháním nejenže svůj případ nikam neposunete, ale způsobíte také to, že ostatní uživatelé budou muset čekat o to déle. Buďme k sobě ohleduplní, respektujme pravidla a také skutečnost, že i admini jsou jen lidi.
Proběhlo to v pořádku, zažádala jsem o vyplacení kreditů a po schválení ten den nebo další mi bylo nahlášeno, že platba dorazí do 7 dnů. Vzhledem k tomu, že je to výdělek ke zdanění jedná se úřední záležitost takže se počítá se všedními dny a víkend se do toho nepočítá.
Pokud nastane nějaký problém, mají nějaká varování ohledně jednání služby a mohou to zaseknout na pár dní, na to je hlídací systém.
Někdy je to do 3 dnů vyplacené, někdy 7 den ale problém s vyplacením žádný nebyl.
Vyplácí více lidí takže to není na lusknutí.
Pokud nastane nějaký problém, mají nějaká varování ohledně jednání služby a mohou to zaseknout na pár dní, na to je hlídací systém.
Někdy je to do 3 dnů vyplacené, někdy 7 den ale problém s vyplacením žádný nebyl.
Vyplácí více lidí takže to není na lusknutí.
Takže za jak dlouho se ti nakonec peníze objevily na účtu?
Taky by mě teda zajímalo
A osobně by mě zajímalo, jak funguje to finanční oddělení u amatérů, které ve 23h v pátek maká na plné obrátky, když předtím 8dní má možná dovču. Ale třeba se to už brzy dozvíme a finanční oddělení se k tomu vyjadří. Každopádně mé velké díky Admin Denis, že se statečně snažil zodpovědět všechny mé otázky. Admin Eva zase byla v pátek večer ta, co to předala na příslušné oddělení k vyřízení. A to příslusné oddělení v patek ve 23h máklo a světě div se, peníze jsou na účtu, jak psal systém už 22.5, že jsou schválené k výplatě.
Zajímavá otázka, jdeme na to:) Jsou tam dvě roviny, od doby, co jsem požádala o vyplacení, tak to trvalo 8dní, od doby, co v mé virtualní pěněžence mi to napsalo:"schváleno k výplatě", tak 7dní. a od té doby už jen info o exportovaných penězích do banky, co se budou kontrolovat, přes finanční oddělení a realita byla taková, že to nakonec dopadlo dobře.
V.
určitě bude fajn, když se vyjádří někdo za banku, jak to mají s tím :"vaše výplata kreditů byla schválena a prostředky exportovány do banky, kde proběhne další kontrola.", banka tu kontrolu dělala určitě hodně pečlivě, tak třeba se k tomu velmi ráda vyjádří, jak v bance kontrolují ten export, hlásí se snad někdo?:)
V.
určitě bude fajn, když se vyjádří někdo za banku, jak to mají s tím :"vaše výplata kreditů byla schválena a prostředky exportovány do banky, kde proběhne další kontrola.", banka tu kontrolu dělala určitě hodně pečlivě, tak třeba se k tomu velmi ráda vyjádří, jak v bance kontrolují ten export, hlásí se snad někdo?:)

Jak to je s vyplácením kreditů
Rozhodla jsem se sverit s moji vlastni zkusenosti a budu rada, kdyz se najdou tady dalsi zkusenosti, at si muzu udelat uceleny obrazek o dane situaci. Clovek tady nasbira kredity a zazada 21.5.2026 v 22:54 o vyplaceni, objevi se mu hlaska: zazadano o vyplaceni, pak to nejakym zpusobem, zajimalo by me jakym zpusobem se dostane po urcitem case, ten cas by me take zajimal do zmeny stavu na schvaleno k vyplaceni a to se stane 22.5.2026. Mame dobu okamzitych plateb a ted to trva, trva, trva, penize nikdy a dotazi se 25.5.2026 admina, co se deje a ten mi napise:"oki juknu ale rekl bych ze se jeste nevyplatilo pac byl vikend", opakovaně se připomínám s řešením, ale nic, nulová reakce. Tak napíši na kontakt a ujme se toho Admin Denis a pomerne pohotove mi odpovi 27. 5. 2026 21:47:"Dobrý den,vaše výplata kreditů byla schválena a prostředky exportovány do banky, kde proběhne další kontrola. Platby se standardně neodesílají okamžitou platbou.Děkujeme za pochopení a trpělivost.S pozdravem / Best regards / Freundliche Grüße.Admin Denis",konečně mi v konverzaci zareaguje Admin slovy:"Nevyhoda vyplaceni hned, je nutne kontrolovat a hlavne poustime k vyplate vsechny", tak od Denise se dozvidam, ze do banky se exportuji platby a v bance probíha další kontrola, tak tuhle větu jsem si nechala vysvětlit a můžu říci, že Denis se snažil, co mu síly stačí, tak napsal:27. 5. 2026 22:56"Přesné datum vám bohužel nejsem schopen sdělit. Prostředky budou připsány na váš bankovní účet v nejbližších dnech.S pozdravem / Best regards / Freundliche Grüße.Admin Denis",pořád mi není jasné slovo exportovány, tak se znova dotáži a Denis opět zvládá obratem odpovědět:27. 5. 2026 23:33:"Platby nezpracovávají admini, ale finanční oddělení, z tohoto důvodu vám nejsem schopen sdělit podrobnější informace. Jak vám již bylo sděleno, transakce nejsou prováděny okamžitou platbou.S pozdravem / Best regards / Freundliche Grüße.Admin Denis.Nechci ho dál trápit, tak se rozhodnu čekat, čekat a čekat. 29.5.2026 mi napíše Admin Eva a reší se mnou jednoho nespokojeného, co přišel na návštěvu do mé místnosti za 333 kreditu, že jsem mu neposkytla služby, tak Evě pošlu screen celé místnosti, ať si udělá obrázek o situaci a ta mi poděkuje a při té příležitosti se i jí zeptám na to, jak to s výplatou je a ta mě odkáže na kontakt, tak i tak učiním a opět Admin Eva mi 29. 5. 2026 19:31 odpoví:Dobrý den, potvrzujeme přijetí vašeho požadavku, který jsme předali odpovědné osobě k dalšímu řešení. Jakmile obdržíme potřebné informace, spojíme se s vámi. Vezměte prosím na vědomí, že z důvodu velkého objemu požadavků může odpověď trvat až 14 dní.V případě, že podáváte reklamaci, uplatní se 30denní zákonná lhůta na vyřízení, počínaje dnem zaslání tohoto potvrzení.Děkujeme za pochopení.S pozdravem / Best regards / Freundliche Grüße.Admin Eva", tak a máme pátek 29.5.2026 23h večer a Admin si přečte mojí zprávu, ale nezareaguje, jen v 29.5.2026 v cca.23h se mi bez vyřešení požadavku v kontaktu objeví v upozornění hláška:"Gratulujeme, tvoje žádost o výplatu byla schválena. Kredity budou vyplaceny do 7 dnů.", ale hláška o schválené výplatě se mi objevila v mé virtualní peněžence už 22.5.2026 a teď se dozvím, že do 7dnů budou kredity vyplaceny. Kouknu do své virtuální peněženky a tam se objeví hláška:"Žádost o vyplacení (Vyplaceno)".Kouknu na účet a.....doufám, že to bude mít štastný konec, ale připomíná mi to natáčení v úterý na Kavkách. A teď v době okamžitých plateb si říkáte, kde je ta pravda. Admin Denis se snaží, ale vlastně nic neví, ale ví, že existuje finanční oddělení. Admin Eva se už ani nesnaží a předá to odpovědné osobě. Admin si to přečte a napíše to vyplaceno, ale třeba to okomentuje později, ať mají lidé jasno. Třeba nejsem jediná, koho zajímá, jak to vlastně je. Připadám si jako Alenka v říši divů, tak budu ráda, když mi to nějaký expert vysvětlí, případně za jakoukoliv reakci. Zatím mě v celém tomhle příběhu uklidňuje to:"Freundliche Grüße".