...jo... to by tady ale muselo vungovat zalamování textu, sakra!
Když si to rozkliknu do editu, vidím to normálně čitelně, ale publikované to je jako jedna věta bez odrážek a odstavců... pardon, ale to prostě neovlivním.
---------------
...hele, komentář odstavce má... tak COPY, teď byste to měli vidět s odstavci:
---------------------
Pojďme vynalézt novou společenskou hru.
#FaPcache, FuckPlaceCache.
Narazili jste na šukací místečko, které je skryté, nechodí tam "civilové?"
Je tady dost "sběratelů," kteří chtějí získat použité kalhotky.
Je tady dost lidí, kteří rádi šukají na čerstvém vzduchu, na výletě, v přírodě.
Pojďme to dát dohromady.
Pojďme z toho udělat novou "hru."
A) Dej GPS takového místa, GPS skryté cache.
NEDÁVEJ JI DO SEZNAMU GEOCACHE (to fakt nechce najít rodinka s dětmi na výletě)!
NEDÁVEJ TIPY NA MÍSTA, KAM CHODÍ NEZÚČASTNĚNÍ LIDÉ (non-consensual zapojování výletníků odmítám)!
Můžeš přidat foto do Map -- krajiny, žádné nevyžádané čuňárny! K popisku pro hedání navrhuji tag #FP.
B) Obhlédni na mapě, zda místo není na turistické stezce, nebo jinak nevyžádaně nekoliduje s netušícími kolemjdoucími.
Na místě se rozhlédni, zda si nějaký darebák nedal na strom fotopast, kameru.
Do cache mu pak nechejte třeba kalhotky.
Nepořádek odnést s sebou.
Když z toho vznikne pár fotek sem do galerií, bude z toho "suvenýr s příběhem."
Výsledek: burza zajíamvých lokací.
Pokud na takových místech někoho potkáte, je víceméně jistota, že tam nepřišel omylem.
A lidi se dostanou na čerstvej vzduch. :_)
Jedni získají zajímavá místečka, druzí získají... já nevím, co lidi chtěj, ale když tady jedni navrhli, že budou takhle schovávat kalhotky, zájemců bylo dost, takže asi to smysl dává.
Co vy na to? (modifié)
Když si to rozkliknu do editu, vidím to normálně čitelně, ale publikované to je jako jedna věta bez odrážek a odstavců... pardon, ale to prostě neovlivním.
---------------
...hele, komentář odstavce má... tak COPY, teď byste to měli vidět s odstavci:
---------------------
Pojďme to dát dohromady.
NEDÁVEJ JI DO SEZNAMU GEOCACHE (to fakt nechce najít rodinka s dětmi na výletě)!
NEDÁVEJ TIPY NA MÍSTA, KAM CHODÍ NEZÚČASTNĚNÍ LIDÉ (non-consensual zapojování výletníků odmítám)!
Můžeš přidat foto do Map -- krajiny, žádné nevyžádané čuňárny! K popisku pro hedání navrhuji tag #FP.
B) Obhlédni na mapě, zda místo není na turistické stezce, nebo jinak nevyžádaně nekoliduje s netušícími kolemjdoucími.
Pokud na takových místech někoho potkáte, je víceméně jistota, že tam nepřišel omylem.
Jedni získají zajímavá místečka, druzí získají... já nevím, co lidi chtěj, ale když tady jedni navrhli, že budou takhle schovávat kalhotky, zájemců bylo dost, takže asi to smysl dává.
Co vy na to? (modifié)
Podobný nápad jsem tu už taky měl. Na keškách by mohly být úkoly. Jen o to nějak nebyl zájem a když už ano tak nás bylo pár a z různých konců republiky
Kolik let trvalo, než se kešky staly alespoň zábavou pár desítek nerdů :-)
Přes pět let jsem tu appku používal hacklou free, než zavedli placené levelly... a po dalších pěti letech už to bylo placené celé.
Třeba se toho dožijem... dám si to do programu důležitých zbytečností, které chci realizovat! .-)
Přes pět let jsem tu appku používal hacklou free, než zavedli placené levelly... a po dalších pěti letech už to bylo placené celé.
Třeba se toho dožijem... dám si to do programu důležitých zbytečností, které chci realizovat! .-)
Ja geocashing nikdy nehrál, ale tohle by mě lákalo 😃 Už teď se mi honí hlavou nápady.
To je skvělý nápad! Sám hraju geocaching, ale tahle hra mě láká ještě víc. Tak proč si ji nezahrát? Mohlo by to být opravdu napínavé a vzrušující.
No neujalo se to.
Sice jsem to promoval přímo pod nabídkou na to schovávání kalhotek a byl tedy jen krů§ček k tomu, aby na to lidi kejvli... ale nestalo se tak, úplně to zapadlo.
Ale budu hledat cestu, jak to dostat mezi lidi a aby se to rozjelo, rpotože já sím mám pár takových pěkných místeček a dost si zoufám, že když jduu s čubí krajinou, nevím o dalších, na která bychom mohli zajít.
Myslím, že by se to mohlo překrývat s tím... cruising se tmu říká? S tím čekáním na vyhlídce, kdo přijde šukat. :-)
Sice jsem to promoval přímo pod nabídkou na to schovávání kalhotek a byl tedy jen krů§ček k tomu, aby na to lidi kejvli... ale nestalo se tak, úplně to zapadlo.
Ale budu hledat cestu, jak to dostat mezi lidi a aby se to rozjelo, rpotože já sím mám pár takových pěkných místeček a dost si zoufám, že když jduu s čubí krajinou, nevím o dalších, na která bychom mohli zajít.
Myslím, že by se to mohlo překrývat s tím... cruising se tmu říká? S tím čekáním na vyhlídce, kdo přijde šukat. :-)
Np nebyl to špatný nápad. Mám svýho otroka a a nabídl bych ho jako živou nahou kešku k volnému použití.
No to jhe ale luxusní nápad, už kvůli tomuhle by fakt stálo za to to uvést v život! :-)
Také si to myslím. Organizačně by to asi moc složité nebylo. Stačí najít vhodné místo, jé dodám otroka a pak už jen zbývá souřadnice zveřejnit na správných místech.
Čistě osobně se domnívám, že by to přitahovalo tu uživatelskou vrstvu, kterou by okresní hygienik vysypal vápnem, Jaké s tím máš zkušenosti?
Já nabízím a půjčuju rád, rád se dívám, ale jen vzácně se podaří najít někoho, komu je bezpečné vůbec dovolit rozepnout si poklopec -- už ztrácím naděje, že se tomuto věnuje i gramotný, očkovaný běloch, který si myje ruce mýdlem i mimo Vánoce...
Pro ty "cachky" by to chtělo mít vždycky kolonku "podmínky použití."
Já nabízím a půjčuju rád, rád se dívám, ale jen vzácně se podaří najít někoho, komu je bezpečné vůbec dovolit rozepnout si poklopec -- už ztrácím naděje, že se tomuto věnuje i gramotný, očkovaný běloch, který si myje ruce mýdlem i mimo Vánoce...
Pro ty "cachky" by to chtělo mít vždycky kolonku "podmínky použití."
Nikdy nebudeš mít jistotu kdo "kešku" najde. Já mám zatím s půjčováním zkušenosti docela dobré. Ovšem pokud máš nějaké pochybnosti, tak se radši do takových akcí vůbec nepouštěj.
Kdybych naslouchal pochybnostem, to bych se nepustil v životě do ničeho a možná bych se ani nenarodil :_)
Pojďme to vymyslet třeba se to ucyhtí, tohle men zajímá! .-)
Pojďme to vymyslet třeba se to ucyhtí, tohle men zajímá! .-)
No koukám, že se to tu moc nepohnulo. Čím to je? Bylo by potřeba založit nějaké místo nebo web, kam by se soustředilo co nejvíce zájemců. Jakmile bude nějaká členská základna, už to bude reálnější. Nenapadá mě však, kde by se něco takového dalo zřídit. Na oficiální web Geocaching s tím pochopitelně nemůžeme.
Co do kešky tedy umístit? Nahé fotky našich žen? A jako důkaz vyfotit péro nad nima?
myslím, že to by mohlo být uvedeno v záznamu té keše.
Takže má někdo čas a tokeny a začne to, nebo se čeká na mne? :-D
Takže má někdo čas a tokeny a začne to, nebo se čeká na mne? :-D
Jaké tokeny? .......
Nechytne se to, protože se nikdo nebude trmácet do lesa, aby tam masturboval nad fotkami, Doma si sedne k počítači a může masturbovat do bezvědomí. Ten nápad tady s tím otrokem jako "keškou" by se možná mohl uchytit pro specifickou skupinu lidí, ale to už není hledání "kešky" nýbrž spíš takový "nucený cruising". Což tedy podle mého názoru má něco do sebe..

"Geocaching s odměnou" #FP
Pojďme to dát dohromady.
Co vy na to?