Už to niekoľko rokov mám a len spokojnosť. Nielen u mňa ale aj u manželky. Ak už máš deti a nechceš už mať ďalšie len odporúčam výhoda pre oboch partnerov.
(modifié)
A čo sa sexu týka zmenilo sa niečo? My skôr uvažujeme o zákroku pre nežnejšiu časť nášho páru, ako o mojom
Sex sa práveže zlepšil. Je intenzívnejší nemusíš si dávať pozor a hlavne je žena spokojnejšia nakoľko nemusí brať antikoncepciu a sex si užíva doslova na plno.
ahoj. mas asi zle informacie. vasektomia nieje podviazanie ale mechanicke prerusenie semenovodov. a skusenosti ? vyber si kvalitnu kliniku a vsetko bude ok a budes spokony.
Áno áno..máš pravdu, nazval som to tak neodborne a nepresne, ale v podstate sme sa pochopili. Skôr ma zaujímala ta ženská sterilizácia viac ako mužská, ale vďaka aj tak za odp.
A nemusíš sa báť . Nie je to nič strašné . Tiež som mal obavy ako to zvládnem no dalo sa to v pohode

Vasektomia (podviazanie)
Ahojte..máte niekto reálne skúsenosti s podviazaním? Či už u mužov alebo u žien? Samozrejme sme si vedomí toho, že je to nezvratný zákrok, ale zaujímajú nás real skúsenosti