To se ptáš vážně? Promiň já opravdu netuším, jak funguje placený sex a to jak zde, tak jinde. Takovou raketu bych dal tak....🤔 Ne nedal a už vůbec né předem. Jestli myslíš tu Miu, která tu je dost často vidět všude možně, tak možná přes adminy něco vyřešíš, ale dost o tom pochybuji. Udělal jsi chybu a ona je očividně perfektní kurva, která s tebou reálně vyjebala.
Vše už ale dávno běží. Bez obav
Toto je pro Vás info, že internet nemusí být áčkař
Stačí to trochu doladit s Adminem
Platby předem... 🙄
Právě nepůjdou, pak se toto nemůže stát a když budeš chtít službu, tak tě nevypeče. Musí přijet, nebo ty
Z profilu působíš jako chytrý chlápek, tak proč posíláš cokoliv předem ?
Vše je nahozená udice. Už se chytla, tak to necháme pěkně dodělat...
To je oč tu běží, mě to neva a ty co se tu přiživují a zdrhnou, tak to poslat zkrátka nepůjde.
Promiň, ale nenapadlo tě, že je něco podezřelého, když chce takovou raketu předem?
Jistě, ale spíše mě jde o ochranu spotřebitele. To jak to funguje a nefunguje
No stim asik nepočítej fakt nato bacha na takové ojeby je jich tu hodně tož nikomu nic neposilej
Já to vše chápu, ale chtěl jsem začít tento problém řešit a né se vyhýbat. Když bude tato platforma dostatečně podchycena a tyto individuální trosečnice chyceny a sjednána náprava, je to dobré i pro Vás, co tu máte pořád strach, že to tu nefunguje
No to je právě to že to podchytit nejde kdyš ten účet zruší.jako bylo by to fajn vymazat veškeré podvodníky ale pokud se důvěrně stim člověkem neseznamiš tak nic neplat
Myslím, že jde udělat jednu jedinou věc a o tu mi tu jde. Že nepůjde poslat kredit holčině, když bude inzerovat sex. Pak bude muset přijet, chápeš...
(modifié)
No nejsem si úplně jistý, ale posílat penize/kredity za sex je zde proti pravidlům (proč asi...) - které jsi tímto porušil.
A posílat cokoli předem (zvlášť na internetu) je proti zdravému rozumu.
A posílat cokoli předem (zvlášť na internetu) je proti zdravému rozumu.
Jak říkám, test, který jsem chtěl udělat a určitě brečet nehodlám, ani si říkat, že jsem hlupák. Právě tyto věci se mohou zde zlepšit. Ale vaše obavy ze zdejší komunity chápu
Odpovědnost za své skutky nemůžete házet na jiné – například na amatéry. Tento web nefunguje jako pasák.
Ale to je to, o co tu přeci běží. Stále kolem horké kaše, ale už prohořívá... Třeba se nakonec nebudeme muset ničeho obávat...
Je to možné nevím jestli to jde
Mělo by to být jisté. Stačí udělat toto opatření a už bude klid od reklamací. Protože přijedeš ty, nebo ona. Hotovo a vymalováno

Mia 0x
Nabízí sex při kterém vybírá kredity předem, v hodnotě 12000-15000 Kč. Zhruba 120000 kreditů. Pak tvrdí, že kredit byl stržen poplatkem a musíte ještě doplácet kredit. To už záleží na Vás. Problém je, že nepřijede a peníze za kredit si nechá. Když jí zadáte o navrácení, protože uběhl měsíc a ona nepřijela, odhlásí se z účtu. Je možné tuto zlodějku dohledat a navrátit aspoň část obnosu?