To je riziko Tvého podnikání.
já chodím za holkama za fo na severní moravě (občas někde mimo) holku si najdu většinou na základě inzerátu jinde, nebo i tady ale to si když tak vyptám detaily a pak až je správný čas tak volám max hodinu předem...
zkosili jste dát inzerat že hledáte milence zadarmo? Já osobně mela frontu na několik let dopředu😂 Všechny sociálně případy se seběhli. Než odpovíš na zprávu tak máš 20 dalších. Zkus pochopit kde je normální a kde je debil😂 A stejně 3/4 chlapu nedorazí protože mají odvážně kecy jen za kompem
(modifié)

Reálné schůzky za fo
Zajímala by mě pouze jedna věc, proč se domlouváte na schůzce za fo se slečnou, když se pak nakonec stejně nesejdete ?
Domluví se kam, v kolik, za kolik a jak ( domluva cca minimálně hodinu ) a pak probíhá toto:
Pořád a to samé dokola:
-ignorace.
-doraž a dotyčný tam není, ( proto už dotyčný objednává placené taxi mě ).
-jsem na místě, přijel jsem pro tebe a není tam.
-objednal jsem ti taxi a taxi buď žádné a nebo do minuty co taxikář zastaví tak zrušená jízda.
-souhlas s podmínky a pak najednou na místě totální problém, že všechno je s kondomem i když ve zprávách jasný souhlas že bude vše s kondomem.
-nebo aby slečna zajistila prostor a dotyčný tam nedorazí, ( proto už u mě zajišťuje prostor pouze chlap ).
To se nás bojíte? Nebo co je za problém 😀