Gran Canaria - Maspalomas

Diskusia o ostrove Gran Canaria, oblasti okolo Maspalomas

Ahojte, chystame sa na ostrov s manzelkou. Este sme tam neboli, preto by sme radi poculi o Vasich skusenostiach, zazitkoch a radach, co pozriet a vyskusat. Vraj je okoli Maspalomasu najtolerantnejsia cast k nudizmu, je tam vela swingers klubov... Chceme zazit peknu dovolenku plnu erotiky. Dakujeme za Vase reakcie ;)
Info máte dobré,aj pláže sú super a nahota sa vôbec nerieši,ani nikto nezaberá.Ak chcete pobehat ostrov,tak je lepšie požičať si auto...V hlavnom meste je veľké aguarium Poema del Mar a aj park Palmitos je super
zdravim vás ... je tam krasne ... krásna plaž volá sa Playa de ingles ... inak tam všetky pláže sú také že môžete byť nahý alebo v plavkách .. nik na vás neberie ohľad a nešmiruje a nezazera ... je tam tiež veľa gay ľudí .. a vlajky skoro všade ... odporúčam navštíviť miestne Duny ... su to krásne piesočné kopce ... sem tam sa dá aj pohrať a zasexovat tam medzi dunami .. ale. treba dávať bacha na stražnikov a políciu ... hrozia potom vysoké pokuty ... čo sa týka swingers clubov sú tam .. len ja som bol v utorok .. a mali zatvorené .. tak to si treba popozerať na nete .. kedy a o koľkej sa otvárajú ...určite treba vyskúšať 👍
Ahoj, Dakujeme za zmysluplnu odpoved. Hotel mame hned pri dunach, tak tam urcite pojdeme. Chodit po dunach sa da pohodlne aj v slapkach? Piesok nie je velmi horuci ? Ma byt okolo 26-28 stupnov , tak nevieme. Niekde pisali ze je lepsie si zobrat celu obuv. Na swngers som este manzelku nepresvedcil, ale keby suhlasila tak by sme sa tam pozreli. Mozno pojdeme niekam na vylet, su tam pekne parky, ale to by bolo lepsie s niekym. Hadam tam budu aj nasinci.
Ahojte, viete odporučiť nejaký hotel tam ? Chystám sa ísť a hľadám nejaké last minute
Ahoj, my tam ideme prvy krat hotel Riu..(mozem poslat do spravy presne ktory) Dlho sme porovnavali a sledovali ceny aj s cestovkou aj bez a vyslo nam to tak ze cez hlavnu sezonu jul-august sa oplatilo nam ist cez Rakusku cestovku . Rakuske cestovky mali lacnejsie ceny ako Slovenske a sluzby aj letecka spolocnost ovela lepsie. Mimo sezony by sme asi nesli cez cestovku., ale zaviselo by to od ceny ked vsetko spocitas.
Co tak použiť Google 😂😂😂😂😂
A co ked nechcem googlit, lebo je tu moznost diskusie ?
Myslíš,že to dokáže?🤣🤣🤣🤣🤣