Každý si stěžuje, že tu píší jen páry co to chtějí také vyzkoušet, takže se "obětuji" - kdyby byl nějaký pár s takovou představou v Pardubickém kraji, může napsat. Najít místo by nebylo až tak těžké, kdyby jeden nestačil, myslím si že nějaký známé bych přemluvil (případně si myslím, že na amatérech by se pár dalších zájemců našlo..) ;)
Rad take nieco zorganizujem v Trencine. Staci povedat.
Piste.
Piste.
:-) tam si to docela umim predstavit v tureckych laznich v trencianskych teplicich .-)no jo, to je pro nas prazaky z ruky .-)
Moc zajímavá představa, asi by mne lákala v obou pozicích - jak v roli partnera té ženy, která chce naplnit tenhle sen, tak asi v pozici toho "přizvaného" za tím účelem...
Zajímavé to musí být i pro ženskou, na jednu stranu - to že se nikdy nedozví, kdo s ní šukal, to, že ho ani neuvidí (před tím, při tom, po tom) - to může spoustu ženských vzrušovat; najdou se ale určitě i takové, které budou trpět zvědavostí...a minimálně vymáhat jeho popis :-)
Zajímavé to musí být i pro ženskou, na jednu stranu - to že se nikdy nedozví, kdo s ní šukal, to, že ho ani neuvidí (před tím, při tom, po tom) - to může spoustu ženských vzrušovat; najdou se ale určitě i takové, které budou trpět zvědavostí...a minimálně vymáhat jeho popis :-)
fakt tu tohle téma nikoho nezajímá, neoslovuje?
je divne, ze tohle tema oslovuje tak malo lidi...
Já mám velmi podobnou představu pro svou ženu, ale pochybuji, že bych k tomu našel vhodný pár - mám své podmínky, které si myslím většina mužů nebude chtít splnit.
:-) docela by nás zajímalo, jaké jsou ty Tvé "nesplnitelné" podmínky :-)
Je to jednoduché - aby šlo jen o doteky, chlap zůstal oblečený a nevtíral se se svou masturbací, či něčím podobným...
to ale vůbec není o tom "sexu naslepo"
Není, ale nechat se osahávat a nevědět od koho? Přišlo mi to obdobné a do tématu hodící
člověk by čekal, že se tu vynoří třeba i pánové s vlastními nápady, kde a jak by se něco takového dalo - s jejich účastí - realizovat :-) ale zatím se tu sešly hlavně páry, které by to lákalo :-)
je to zvláštní - do pošty neustále přicházejí všem párům - a pár ardenis určitě nebude výjimkou - nabídky nejrůznějších jednotlivců...Podle našich zkušeností jsou to ale většinou nabídky těch, kdo sami nedokáží nic vymyslet a chtějí přijít k hotovému...Tohle je přitom krásná výzva k tomu, aby to někdo vymyslel, připravil - a tomu páru to nabídl...Jsme si jistí, že takovou nabídku by asi Ardenis neodmítli. My totiž také ne.
Moc zajímavé téma, několikrát jsme o tom uvažovali, ale zatím jen sníme...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Nás to láka ale ešte sme to neskusili
Ono je složité najít nejen toho třetího (čtvrtého, pátého), ale i vhodné prostory...A ideální asi opravdu je třeba nějaká privátní vířivka jako je to v té povídce na http://www.amateri.cz/p1553-se x-naslepo, nebo něco podobného...A podle našich zkušenosti opravdu by k tomu kouzlu mělo patřit i to, ze ONA toho dalšího - ty další - neuvidí nejen předtím, ale - ani potom. Aby to "tajemno" zůstalo i pak.
my o tom snime uz dlouho, jak piseme nize, uz jsme to i zkouseli ale nebylo to tak jak si predstavujeme, snu se ale nevzdavame :-)
My už jsme to zkusili a mělo to něco do sebe :-) Byla to naše tajná představa. Sem tam by asi nebylo na kšodu to zopakovat, ale že by se z toho stalo pravidlo, to zase ne. Prostě jsme si splnili co jsme chtěli poznat a jedeme dál :-)
My už to zkusili taky, jen to nebylo tak úplně ono, chybělo tam to úplné tajemství, že by partnerka toho muže/či ty muže neviděla ani předtím ani potom...Videla je, jistotu ze to byli oni nemela, nevedela poradi tech dvou, ale - tusila ze to byli oni...
něco jako http://www.amateri.cz/p1553-se x-naslepo :-)
http://www.amateri.cz/p1553-se x-naslepo

Sex naslepo-žena zavázané oči
Neví a nedozví se, kdo to byl.