Holení mužských partií.

Má se muž holit jako ženy?

Je fakt, že když muž oholí spodní partie, opticky se mu zvětší penis. Co vy na to?
Bože ty si dement to může vymyslet jen pako. Ohol si ho ať si víc chlap
Tak si vyber, ,je dement nebo pako,,*19*
Poněvadž ty budeš jistě to zbylé *3*
Chci se zeptat čím se holíte? Holícím strojkem nad penisem.chápu, ale jak varlata a tělo penisu? Furt s tím tak nějak zápasím. Prý někdo používá depilovací krém nebo něco takového
Idealni je profi depilace orientalni pastou u kosmeticky
Já bych to chtěl dělat sám doma
Tak nektere partie so nedokazu predstavit ze bych si delala sama
Varlata a spodek penisu holím žiletkou od gillette fusion 5. Je lepší si ho před tím pohonit lépe se pak holí penis i varlata.
Na orientalni depilaci Ti ho postavi kosmeticka, taky se ji to lip dela na tvrdem. Ale zadarmo to neni…
Taky chodím ke kosmetičce na depilaci.A vždycky mám erekci u toho.
Máš tip na salón kde dělají pánskou brazilku ?
Ano ale posilam z pochopitelnych duvodu do SZ prosim nedavat na sklo
ano, vyholený spodek u mužů je pěkný. Já jsem vyholený tak od mládí už ze školy a vyholuji se do současné doby.
Zdravím. Je v Ostravě nějaký salón kde mi depilaci udělají popř. i něco víc?
Ahoj holím penis,varlata a nad penisem vyholím oblouk a zastřihnu s OneBlade na 3mm. Působý pak že je větší. Hodně se to ženskem líbí, no a líbí se to chlapům.
Pánové,dovolte aj mne aby som sa s vami podelil o môj zážitok v súvislosti s holením.Asi pred dvoma rokmi som bol v nemocnici.Týždeň som sa nemohol sprchovať ani holiť.Ale môj zdrav.stav sa zlepšíl a lekár mi povedál,že na druhý deň idem domov.Tak som sa bol konečne po týždni osprchovať a oholiť.Aj na tvári,aj tam dole.Na izbe som si dal na seba len župan,zobral osušku a holiace potreby a pod´ho na umyvárku.Ked som sa vrátil späť na izbu,dal som dole župan a ako si obliekam pyžamo,spolubývajúci si to všimol že som tam dole oholený...A opýtal sa ma že:pán kolega vy idete na operáciu?Odpovedal som mu že nie,že už idem zajtra domov.Ešte chcem podotknúť,že tento pán tam bol prvý deň.A stále mu nešlo do hlavy,načo som sa holíl okolo vtáka,ked už idem domov...?
Ja sa holim uz asi 8r. a som spokojny. Manzelka si nestazuje sme ohololeni dole obaja a ako sa tu uz pisal krasne to plieska :) Najprv som pouzival ziletku ale teraz asi pol roka uz praktizujem depilator. Prvy krat to trosku bolelo ale potom uz je to fajn, da sa to vydrzat a na tyzden je pokoj.
Vsichni tady vychvaluji holeni muzskych partii a ani ja nemam proti tomu namitek, zastrihavam se taky a obcas se oholim uplne. Je to velmi prijemne zejmena pro partnerku, naopak zarostly a neupraveny penis mi pripada dost odpudivy. Ovsem pruderni ceska spolecnost toto povazuje stale za uchylku a kdyz se nekde svlekam, treba po sportu ve sprchach, vetsina muzu vyholena neni a akorat trapne civi. Zustavam tedy spise u zastrihavani, to neni tak vyrazne. Tesim se ale na dobu, kdy to jiz bude povazovano za normalni a podobne jako dnes u zen vicemene esteticka a hygienicka zalezitost, nikoli sexualni deviace. Co na to vy ostatni?
je to mpravda já si holím,depiluji krémem penis mnoho let,buď sám nebo přítelkyně,jak tělo penisu tak varlata,okolí k tříslům.ženám se to líbí
a setkal jsem se s tvrzením již několikrát,že je to b ožské pro kouření.Ano u nás v mužských sprchách mnohokrát ti zarostlí civí.Nejen u nás,loni v létě na pokraji středozemního moře v Řecku,můj vyhlený penis a vyholenou partnerku obdivovaly prsaté Rusky a i dámy z Řecka,naše vyholení nám dalo to že jsme po tři večery prožili skupinku my dva a dvě,které pak od moře odjížděly taky vyholené.
jseš doopravdy trapnej píšeš tady kraviny(v Řecku a nudapláže,máš víc prstů na jedné ruce) jen abys něco napsal připomínáš mi ahasvera(jseš zaregistrovaný když jeho zablokovali) ten taky napsal blbost jen aby mu lidi odporovali a on je potom mohl vulgárně napadat IQ máš asi ty mizerné za ten tvůj článek bys dostal ve třetí třídě základní školy za pět s hvězdičkou no a to se máš čím chlubit když po tobě čumí chlapi v pánské sauně to bud jak jseš trapný a nebo tam je většina z vás buzerantů tam aby se normální chlap bál ohnout a fakt sis asi vyholil i ten mozek
oprava tys psal ve sprchách ne v sauně omlouvám se přeji ti hodně pohledů od clapů já radši pohled od žen
ty lojzo ty sis vyholil i mozek v Řecku a nudapláž? a Řekyně na nudapláži pár nudapláží tam je ale určitě tam nepotkáš Řekyni vyholené intimní partie se líbí málokomu znám hodně žen které se vyholili proti své vůli jen proto že to chtěl ten její ale sama se stydí svléci dospělý člověk vyholený vypadá směšně a trapně před každým milováním je orální sex bez lízání to nejde a chlup jsem v hubě ještě neměl ( a že má manželka bobra krásného hustého )doporučuji před milováním se řádně umýt oni totiž ty chlupy uvolněné se opláchnou
asi jezdíš jen Donlní Horní když nevíš že jsou v Řecku nuda a tvé IQ je horší než u rozbité ledničky blbečku
nechápu že zrovna ty mě tady vyčítáš méIQ to jseš dobrej když ho poznáš jen podle toho když s tebou nesouhlasím ale to tvé se dá poznat podle pravopisu když už tak bud dokonalý ve všem o cestování se s tebou asi bavit nemá cenu když znáš i Horní Dolní na rozdíl ode mne chováš se jako 13letý puberták proto se i holíš na intimních místech abys byl všestraně dokonalý měj se hezky (inteligente ?)
Je to hygienickejsie, krajsie, hladsie, pekne to plieska :))) po novom som si tam nechal maly nevyholeny pasik, ktory vyzera celkom pekne :) provokuje, ked budem mat cas dam fotky :)
Zdravím.Plně se ztotožňuji s názory před míjím komentářem.Jednoznačně upravovat nebo plně vyholit.Výhody.Lepší hygiena, estetický vzhled ,optický vetší penis,a při orálním sexu partnerka nemusí opakovaně trapně hledat chlup v ústech.
Tak to aby jste si s partnerkou vyholili i makovice :-) protože vlas(zvláště dámský) končí v puse při kouření nejčastěji. Chichi
Nedávno som sa prvýkrát úplne vyholil a je to super, doteraz som iba pristrihoval. Je to faj pocit
sa holim ziletkou na vajciach a nad penisom si to skracujem. Vyzera to opticky lepsie, a nepotia sa mi ani vajka.
Taky se holím, je pravda že když jsem měl chlupy tak to zalízalo do předkožky a hlavně když mě ženská kouří tak nemám chlupy v puse.A opticky se zvětší to je pravda
Holení podle mě nemá chybu,člověk-tedy muž si sebe víc hledí a ženám se to více líbí,alespoň těm ,které jsou o tom ochotny mluvit...
To máš pravdu, problém je že ženské neumí někdy úpřimně mluvit.Ale když nemá chlupy v puse tak je to určitě příjemnější
já sem začal z holením v osumnactí když jsem dělal kulturistyku .Začal jsem přirozením,ajak začlo bujet ochlupení tak jsem musel vyholovat i jíné prtije.Dnes jemy padesat holim se po celem těle už ze zvyku a nemám problém.Právě když se jednou tydně neoholím tak sem nesvuj a cítím se špinavej .A manželka se díví proč se neoholim .tak že všem to doporučují. jde jen o zvyk a potom o pocit skrásného čisteho těla .Holeni ZDAR::
Zdravím vás amatéři, zpočátku mi holení mužských partií přišlo tak trošlu divné, ale znáte to, za vším hledej ženu! Holím se už 4 roky a asi ani nepřestanu. Koukám ale že se všichni holíte strojkem a pěnou, taky jsem to dříve zkoušel, pak jsem ale přešel na elektrický strojek, teda zastřihovač a nemám s ním problém. Nejsem po něm úplně hladký, což mi ale vyhovuje, neboť mám chlupaté nohy a tak to není jako pěst na oko. Hold každému vyhovuje něco jiného. Měj te se.
Chápu jak si oholit prostor nad penisem, ale jak a čím odstraňujete chloupky ze šourku? Díky za radu
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Zakup ten vibrační strojek,je sice dražší ale s holicím gelem bys měl mít po problému.Je to ten zelenej.
Ahoj, zkusila jsem Opilcu a taky nefungovala - tak nevím jestli ten jeden příspěvek nebyla skrytá reklama ??? Ani po 10 minutách chloupky nešly setřít, ale třeba mi autor prozradí, kde se stala v celém tom procesu chyba ???? Holím se jinak klasicky už dlouho a pupínky nemizí, tak nevím, asi jsem biologická rarita :-(
ale třeba mi někdo poradí
jinak pánové, fakt se holte, je to skvělé, krásné a je fajn vás "ochutnat" :-))
Na holení používáme klasický tříbřiták.mýdlo se musí zkoušet.ani specialní pěny nevyhovují každé pokožce.partnerce vyhovuje klasické tekuté s tea ol. a pak natřít- klasický batole krém.A chce holit,když si to dělá sama tak je to hned oholena,ale také je samý pupínek.No asi to chce jemou mužskou ruku a pořádně si pohrát.
A máme tu pětibřitý holící strojek a je to bomba.A jelikož jsem vlastnil dodnes Gilette Mach 3 vibrační, musím říci, že v tom není vůbec žádný rozdíl. Takže si klidně kupte bez baterií. Netlačit a nemusíte se ani přeholovat.
časem pupínky zmizejí !!!!Mám to vyzkoušené !!!!!
Je to pravda - opticky se zvětší penis i šourek, proto doporučuji holit.
Hlavně vyholen,i dle ženy,víc láká ke hře.Což plnně chápu- on chlup v puse na vzrušení nepřidá.A mě také nijak neláká zabořit hlavu do beranice.
Tak to aby jste si oholili i hlavy, protože vlas končí v puse nejčastěji :-))
Tak pokut si při hrátkách lížete a sajete navzájem hlavy,tak to stojí za úvahu. Jinak hezký den.
Nevím, čím sajete a lížete vy, ale my jazykem a ústy a máme je umístěné na obvyklém místě. :-)))
Nejen to, zlepší se hygiena a celkový estetický dojem. Holím se mnoho let a je mi to velmi příjemné. Nezám zapořování ani zápach z potu. chce to ale se genitáliím denně dvakrat věnovat. Já se holím, resp. depiluji, jednou za 5 dnů, a každé ráno a každý večer si vyholené části masíruji pleťovým mlékem s vitamíny. V poslední době jsem z krému Opilca přešel na krém Eveline, který se mi zdá lepší. Vřele doporučuji.
Díky za odpověď ale ještě se tě zeptám, co v létě když jsou ta vedra? Vždyť příroda nám dala ochlupení právě proto, aby zabránila většímu pocení? Jedna známá mi říkala, že si vyholovala podpaží a zanechala toho přes léto neboť jí stékaly čůrky potu až do pasu. Já jezdím jako řidiš a sedím si na vejcích nezřídka i 14-16hodin. V tom je ten průšvih, že tu hygienu o které mluvíš, mohu dělat jen dvakrát za den. Ráno a večer. T.
Já se také holím a často sedím v autě celý den a mohu doporučit vlhčené ubrousky ty co se používají pro malé děti. Když si vyholený, tak se utřeš a jsi čistý a svěží.
Já také zkušenosti nemám, ba naopak se mi zdá, že mi pytlík lépe luftuje a žádný poc necítím. Např. loňský července byl mimořádně horký a já jsem neměl žádné potíže. V létě ale nenosím slipy a chodím v kalhotech naostro. Koupu se zásdně nahý. Holím se již asi 5 let a od té doby mám ke svému přirození větší vztah, kůžička okolo heboučká, hlaqdím si ho v noci a často prohléžím před zrcadlem. V létě chodím doma nahý a naný spím, líbí se to i mé ženě, ale ta se neholí. Mne to prostě velmi uspokojuje a přináší mi to radost, problémy žádné nemám, ba spíše naopak. Před holím byly chlupy časté prostoupené potem a páchly, to teď vůbec není.