Sex v autě

Sex v autě

Ahoj také rádi provozujete sex v autě? Máte rádi když Vás při tom někdo pozoruje? Kde všude jste parkovaly?
Sex v autě je moc vzrušující........... ...........
Přesně tak, ať se jedná o odbočku u lesa, parkoviště nebo zapadlou silničku je to super.
Nějaká ženská teď na mrdačku v autě Brno až Břeclav
Nějaká co by chtěla a nebojí se z okolí Hlinska v Čechách?
V autě nebo kdekoliv jinde, když nás přepadla chuť. Ale vždycky tak, aby nás nikdo neviděl. Obecenstvo mi nevadí, ale partnerka ho nemusí, nedokáže se uvolnit.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Nezná někdo zenu z okoli velkých nemcic co provozuje sex v aute ? Měl by to být oranžový renault
Rad bych zazil ze budu jako stopar zena,zeny ,par mi zastavi ja si prisednu a třeba dozadu a zena v zadu mě začne projizdět klin kdys vas třeba bude vic svaze mi ruce a ja ji budu muset byt po vuli a ty se buses. Koukat nejluxusnejsi kdyby to bylo auto zenskej a ty se na me vyradily
Žena kamionem po Evropě? Najde se na trase Rozvadov Plzeň pár co to rád provozuje?
Nachod trutnov okoli zena par real hra na stopare
Co vůbec mate za auta? Jsem ještě v autě pohodlný sex nezažil a to octavie není miniauto. To mam radši v autě deku a zastavím u lesa nebo lánu kukuřice *3*
Někdo chce omrdat moji kundičku? :)
Ahoj rad bych s tebou stravil s tebou nejake odpoledne
Auto mám dost velký... tak napiš..
Ahoj, dobré ráno. Určitě by jsi stála za hřích, a ne jen jedenkrát ;) Krásné dny a zážitky, pepa
Rád si tě omrdám, napiš kdy a kde?
Kdo si chce uasukat za dvě hodiny s 18cti letou kurvičkou
Ahoj chtel bych zkusit honit pred cizi zenou :) Brno a okoli
V autě se da šukat skoro všude, na každé lesní cestě, na parkovisti, vsude kde je malo lidi....my obcas taky mrdame v aute, uzasne po 25 letech manzelstvi.
Souhlasím! Auto neomrzí.... Hlavně to vzrušení! Člověk neví kdy a kde se kdo dívá.
Ahoj kamionak hledá ženu na cesty Brno EU
Kolín a okolí?Žena hned ted si můžeme užívat i víc krát
kde jezdíte sexit v N.jičíně a okolí
ahoj je tu nějaký pár z VČ který by se nechal šmírovat??
Mozna dnes kolem pul desate u Hostivarske prehrady...*75*
Ahoj,jsem Kristýnka,29 let a v době svého volna nabízím sexík v autě,pokud tě to láká,zavolej mi 608539672,já východočeský kraj...
Jde to v autě sklopis sedacky a normalne misionare nebo na konicka taky to jde kdyz se slecna trochu prihne.
Ahoj my jsme to s pritelkyni delavaly v aute u benzinky na parkovisti a nemelo to chybu.
Bývalá mi ho vyhonila vzadu v autobusu.par lidí tam s náma jelo.
je tu někdo kdo by nás šmírnul v autě? okolí Slaný, Kladno
*21*
Ahoj, už to není aktuální 🤔☺️👍............
Ahoj ja 30 let moc rad bych vas smiroval
Jeste to plati? Kdyztak napis zpravu a neco domluvime :)
Ahoj. Kouknu pokud ještě nemáte zájem.
Jo, rád bych se kouknul, dej vědět.
ahoj,
moc rádi provozujeme sex v autě rádi bychom aby nás někdo pozoroval ale zatím jsme nikoho v našem okolí nenašli
Čekal jsem nějaké tipy na vozítka....
Máte někdo ?
Ahoj...to zní zajímavě, ale odkud jste?
Ahoj, založil jsem nové fórum na sdělování kam se chodí, nebo kde někdoho potkat. Mým cílem je vytvořit komunitu lidí, vyznávající stejný způsob erotických fantazií jako je sex na veřejnosti, bi zkušenosti apod. Více info a link zprávou.
Neznaté místo -parkovíště v okoli N. Jičína kde se dá provadět sex v autě,na vénlu .
Ještě jezdíš někde ven? Je to doba, od příspěvku...
ano jezdím, topení funkční , do -5 se dá.
Ahoj hledám ženu, pár, muže pro,společnou masturbaci venku na louce u Cerhovic.Kam se jezdí šoustat. Přesné souřadnice jsou
N 49°50,518 E 013°48,705
Pokud máte někdo pěkné místo poblíž Prahy tak napište můžeme se scházet i tam.
dej datum a čas a uvidíme :-)

J.
Nekdo nekde trutnovsko hradecko rad kouknu
Neska jsem šukal s kamarádkou v lese u Znojma a sledovali nas dvě kolistky!
lepší je to v posteli než v autě ... většina z nás nemá Transita, americký auto ani výšku 150 cm abychom se pořádně uvelebili :D
To mas sice pravdu ze v postylce je to pohodlnejsi ale v aute zase vice rajcovnejsi. Jinak parkrat jsem byl i v Praze na Hostivarske prehrade na parkovisti. Kam jezdi sukat spoutu paru. Ale jen vecer prez den je to verejne parkoviste. Ale seslo se nas tam treba i 4 auta. To byla jizda vedet ze vedle delaji stejne prasarnicky jako my.
Včera jsem šukal na 42km směr Plzeň. Při sjezdu z dálnice je tam takové malé odpočívadlo. Bylo to moc fajn. A kam chodite vy?
Včera jjsem jel z manzelkou na nase misto u Cerhovic a nakonec jsem musel zajet jinam. Právě když jsem tam zajížděl tak si chlap venku upravoval kalhoty a žena co měl v autě tak se obĺékala. Hezky nás ta scénka vzrušila.
Ahoj ja z manzelkou moc radi sex v aute. Nejvic naz to bere kdyz jedeme z prace zacneme si povidat o sukani ona mi ho potom zacne mrskat a nakonec musim zastavit a pekne ji osukat. Zatim se nam nepovedlo aby nas nekdo pozoroval ale je to nas velky sen. Jinak je to super kdyz vylezeme pred auto ona se opre o kapotu a ja ji pekne beru. Asi uz to nekdo z vas takhle zazil co ?
Jdi někam s tím spamem! To nemůžou admini tohle zaplevelování Amíků nějak utnout? Každou chvíli jinej nick!
Ahoj to nejezdime a kde to tam je chodi tam vic paru sukat? Mi jezdime spise po okoli Horovic.
Ahoj kam všude jezdíte rád bych vás načapal a sledoval. Petr
Ahoj,
Příspěvek už není aktuální