ČŮRÁNÍ ŽEN VE STOJE

ČŮRÁNÍ ŽEN VE STOJE

Moje žena jako součást rovnoprávnosti s muži považuje i čůrání ve stoje. Běžně navštěvuje mužské záchodky, kde čůrá ve stoje do mušle. Někdy tím vzbuzuje nechápající pohledy přítomných mužů, ale ona se nenechá vyvést z míry. Již od puberty si nahmaná ústí močové trubice a proud moči usměrní tak, jak potřebuje. Myslím, že by tímto směrem se měly vydat všechny ženy a skoncovat se starým a překonaným způsobvem močení, který je svým způsobem ponižuje. Co vy na to, ženy? Dominik
Mladá děvčata bez problémů čůrají ve stoje. Proč sedat na špinavé prkénko. Čůraní ve stoje není žádný propblém, jde spíše o zvyklostr, pro kterou už není odůvodnění. Zrovna tak jak je nyní běžné, že ženy i muži jsou oholeni, může žena čůrat do mušle jako muž. Chce to jen chtít a trochu cviku. Každý mů§ž se rád na ve stoje čůrající ženu rád podívá. Dívky, začněte s tím!
osobne mi to nerobi problem a je to praktickejsie ako klasika . nech si chlapi vzdy sadnu na zachod a idu curat . uz ich vidim ze prvy den sa tomu smeju ale na treti den prejdu na svoju klasiku . osobne to aj ja praktizujem a naucila som sa to od kamaratky , ktoru to naucila mama . este za sociku ale bolo to v tej dobe . . . k tomu ked sutazim s chlapmi kto dalej docura kto je vytaz ? vzdy zeny a vy chlapi tvorcovia ludstva tak daleko nedocurate . manzelovi sa to paci a ked sme chodili do chorvatska to boli pohlady ked som sa postavila medzi chlapov a curala . vobec nic nevideli a pritom som sa rychlo vyprazdnila . takze , ked chcete nieco pisat o zastarnych nazoroch , snazte sa aj nas zeny pochopit. ZENY SKUSTE TO AJ VY A URCITE SA VAM TO ZAPACI A JE TO POHODLNEJSIE
Tvoj rozum vykazuje znamky choromyselnosti ak rovnopravnost tak chod k zeninmu gynekologovi nech ta oplodni z teba ta tvoja ma radost aj ty z nej ked sa stretnu dvaja vysinuty.Ty zasa chodn na zenske hajzle a pocas menstruacie si vypytaj od susedy vlozku.Co tu vlastne riesis ak vobec zenu mas toto napise len debil.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Já nechápu jak jste tady tak nedutklivý, jak se ostatní nechovají a nemyslí jako vy tak jsou to uchyláci nebo nenormální. Ten člověk tu řekl jen svůj názor. Bejt ve středověku tak ho dávate na pranýř, nebo na hranici.
Mne slo o to ze chodi na muzske wc kvoli musli na stojaka a rovnopravnosti ved nikto jej to nezakazuje postojacky ale pointo tejto temy sa mi zda chora co vlastne pisatel chcel pocut ze zeny maju codit na pisoar na muzske Wc a tvarit sa ked ju tam vystrci ze to je normal?Mne by to nevadilo pozerat sa na vystrcenu buchtu mozno by som ju aj utrel ale je to asi extrem tak ze povedz o co ti islo o spolocne WC na celom svete?To mi z toho vyplyva.Kludne nech si to ta Tvoja uziva len mocit pri nej by bol problem lebo ked mi stoji tak sa to neda.Vela uspechov v zavadzani tejto novinky.
Byl jsem na jedné párty v zahraničí, kde devčata čurala na skleněnou přepážku vstoje. Z druhé strany byly mušle pro muže, na ženy bylo vidět, na chlapy ne. Na čurající dívky byl nezapomenutelný pohled, zejména, jak techniku čurání ovládaly. Chlapy čůrat nemohli, jak píšete, nešlo jim to, ale pohled na holky byl úžasný, takže nejsem úchylák, ale pro čůrání žen vstoje jsem.