ZNIČENý vztah po 3ke -4ke

skusenosti

vsade sa pise o povzbudeni vztahu po 3ke pripadne 4ke ale chceme vediet ci mali nejake pary aj negativne dopady vo vztahu ....sme vyrovnany a milujuci sa par a spolocne chceme zazit nejake iskrenie s podobnym parom .....LEN sa bojime do buducnosti o nas vztah.......Dakujeme kazdemu prispevku
Já bych do toho určitě nešel , když mám ženu je to přece moje žena ne ? Když ji mrda i někdo jiný je to už jen kamarádka z výhodáma , já bych do toho nešel a vztah stím nepozbudis , ale třeba na to někdo je :)
Tak vztah není nárok na osobu jako na majetek. :-D Beztak už jí tu kundu mrdalo x týpků před Tebou a jsi s tím v pohodě. Takže jestli před, při nebo po, to už je snad jedno ne? :-D
Stejně je to sranda. Maser a Pyluma napsali to same.
Pyluma pěkně učeně - palce 4:1
Maser jasně a stručně, tak nějak lidově / ostravsky (zhasni pyčo!) - palce 1:3

*1* (modifié)
Učeně nevím, je jsem napsal svůj pohled na věc. ;-)
Tak já mám ženu a nedovedu si představit že by ji mrdal ještě někdo :) tak přece je to moje žena , když už bych ji půjčoval jiným tak v čem pro ni budu jiný ? Za mě je tohle hloupost ale proti gustu
Tak proč to hledáš když s tím nesouhlasíš? Aneb chci to dělat jiným, ale ve svém vztahu ne??? Co sám nerad, nečiň druhému...
V čem bys pro ni byl jiný? V tom, že si tebe vybrala k životu. Je si schopna s tebou představit vychovávat děti, mít společné bydlení, životy, spolu zestárnout (doufám). Myslíš, že když do ní zastrčí jiný, že to všechno je pryč a ty jsi na stejné úrovni jak on? Jestli to tak máš ty, je to špatné. Jestli ona, je to ještě horší. Moji ženu už šukalo x desítek mužů. A představ si, že se milujem a že si se mnou užívá sex tak jako s jiným ne (neříkám, že s jiným to nemůže být lepší, ale nikdo ji nezná tak jako já a neví jak ji udělat dobře, co ráda a co ve kterou chvíli potřebuje a nemůže se k jinému stulit a užívat si jaké to bylo, v bezpečí, klidu a intimitě) a chce se mnou i dál žít stejně jako já s ní...
Máš krásnou ženu ale nějak velkýho ne :) mi neříkej že když poznala větší že si pro ni pořád nejlepší ženy hodně lžou :) já koupil moji ženě plno hraček womanizer a tak , používala to skoro každý den a sama , já večer věděl že už nemá takovou chuť ... Postupně jsme se dohodli že všechny hračky výhodime , taky říkala jak se jí to semnou nejvíc líbí , tak jsme je vyhodili a před časem mi řekla že prostě chlap se nevyrovná hráčkám a že je ráda že jsme je vyhodili ze ten sex si semnou teď užívá o 100% líp , vidíš to jak to přiznala po čase ? Nebuď tak naivní to je jako když chlap koupi ženě xxl dildo a pak si myslí že ji dělá s 15cm a vůbec neberte názor ženy z párového profilu , kámo nedělej to :)
Nu. A tím diskuze končí. Když poměřuješ kvalitu sexu podle velikosti pera, tak v tom lepším případě časem dospěješ a pak budem moct pokračovat. A nebo ne... *4*
Samozřejmě když si tak naivní a myslíš že si doma dostatečný :) když žena používá větší věc než máš ty tak tě skoro necítí :) a můžeš si vykloubit kyčel , jednou jsem koupil fakt velký dildo , žena se tím roztáhla a pak mě skoro necítila ještě ten den to letělo ven , ty to prostě nechápeš :D když do ní půjde někdo kdo ho má jednou tak velkého jako ty tak stebe nic nemá ... Každá ženská ti to řekne samozřejmě že ne parovi profil
Nedopřát ženě masturbaci jaká ji dělá dobře... no, správně, vše vyhodit, protože jen vlastní muž smí uspokojit svoji ženu *3* .
Začni se živit jako vztahový poradce. A nauč se česky.
Nepotřebuji skvělou češtinu na erotické stránky ;)
Tak já nevím co chlapi mají v hlavě že nechávají šukat svoji ženu ale samozřejmě že ti neřekne že jinému co měla se nemůžeš rovnat :) nemá smysl se o tom bavit ale když to máte tak otevřený tak si může jebat i bez tebe :) navíc mě se to vůbec nelíbí :D nepůjčuj svoji ženu nikomu ...
Ahoj, mohu přidat vlastní zkušenost(i), která je stará tak 10 let, ještě s předchozí partnerkou.

Nás vztah, který trval pět let, byl dlouhodobě o ničem, co se týče společných zájmů, citů atd. a jediné, co nás pojilo dohromady, byl opravdu kvalitní a častý sex. Byli jsme takoví kamarádi s výhodami, což mi v tu dobu bylo líto, ale teď už se na to samozřejmě dívám jinak. Tzv., co bych teď za takový volný vztah dal. :-D
Nikdy mě nějak nelákalo, sledovat partnerku při sexu s jiným mužem nebo sex ve čtyřech apod., jo, třeba jako určitý druh fantazie, ale čistě jen jako fantazie, určitě bych to nikdy neplánoval zrealizovat. Pár sexů ve třech (já s jiným párem) jsem si už vyzkoušel a je to tak nějak prostě o ničem. :-D Není to přirozené a jeden je tam prostě vždycky navíc, byť se zapojuje. :-D

Ale zpět k té mojí EX…
Ona vůbec nestala o sex s jiným/jinou/jinými, ale tak nějak to přišlo, když jsme byli na dovolené v Řecku, na hotelu byl animační tým s českým animátorem, kluk v našem věku, onoho času nám všem bylo něco okolo 25 let a byl opravdu pohledný, to mohu říct i sám za sebe, jakožto heterosexuál. :-D
Tak nějak si oni dva padli do oka už od prvního dne, jak by taky ne, on “beachboy” a ona… ve zkratce, drobounká/malinká blonďatá rajda s perfektně kulatým zadečkem, pekelně těsnou kundičkou a pevnýma čtyřkama, která milovala kouření s polykáním, anál a rajtování na koníčka… :-D
Podotýkám, že byť jsme neměli nic jako otevřený vztah, tak aniž bychom si to někdy řekli přímo, tak nějak jsme byli v tomto ohledu vzájemně tolerantní (abych to upřesnil, kdyby jeden z nás chtěl mít sex s někým jiným, ten druhý by s tím určitě neměl problém). No a po pár dnech, se ten klučina odvážil a přišel za námi na pláž, čistě jen na kus řeči atd. Hned bylo vidět, že to mezi nimi krutě jiskří a to nejen tělesně, tak i psychicky.

No… Chodil za námi každý den častěji, pochopil, že mě to nevadí a jí to naopak dělá dobře, tak se odvážil pro riskantní krok, že jestli nechce namazat olejem a udělat masáž. Já na ní pokývnul, že OK a šlo se na věc. Bylo to samozřejmě na hotelové pláži, takže to byla čistě jen masáž zad, ale to vzrušení, které na ní šlo vidět, bylo neuvěřitelné a šlo to vidět i na něm, resp. na jeho trenkách/plavkách. :-D
Domluvili jsme se, že se sejdeme podvečer na kraji pláže a opravdu jsme se tam sešli. To už mezi nimi proběhly i nějaké ty doteky, ale nic víc. Další domluvou bylo, že večer dáme drink. Něco jsme popili v baru, ale nějak to bylo zamrzlé. Rozsekl jsem to já, se slovy, “kup někde láhev vína a přijď k nám na pokoj”. Šlo vidět, že to ani jeden z nich nečekal. :-D

A ano, opravdu přišel… :-D

Na pokoji to nabralo hodně rychlé obrátky, protože jak jsme si všichni sedli na kraj postele (láhev zůstala na stolku zavřená), začal jsem jí svlékat, ona mě okamžitě začala líbat a jak tam tak byla nahá, začala mi ho hned kouřit, on ho vytáhnul z kalhot (podotýkám, že to bylo dost velké) a dal jí ho do ruky. V tom, jako bych přestal existovat. :-D Opravdu, byl jsem v tu chvíli prakticky neviditelný. :-D Proběho nějaké honění, líbání, kouření a pak ho povalila na záda a začala na něj nasedat. Byla tak mokrá, že normálně šlo vidět, jak mu její štáva teče po péru až na koule a asi i proto, ho tam dostala celého, byť byla drobounká a úzká. To, jak vášnivě a divoce se milovali, byť to netrvalo moc dlouho, bylo něco neuvěřitelného. V životě jsem neviděl, tak divoký sex.

Když bylo dílo dokonáno, kluk prostě odešel a my šli spát. Zajímavé na tom bylo, že už ani jeden z nich, neprojevil žádný zájem o to, zopakovat si to.

Každopádně to beru, jako můj nejintenzivnější sexuální zážitek, při kterém jsem se samovolně udělal, což se mi ještě nikdy nestalo a upřímně říkám, že bych si to hned zopakoval. :-D

Tím se ale dostávám zpět na začátek tohoto slohu :-D Nyní, již 7 let, mám partnerku, se kterou je to totálně naopak! :-D Naprosto ve všem jsme jako dvojčata, máme totálně harmonický vztah, děti atd., ale v sexu… Nic… Totální průšvih…
První rok/dva, to bylo fajn i v sexu, ale pak se to nějak zlomilo a ona přestala mít chuť na sex. Že prý sex nepotřebuje, že ji to stačí opravdu jen tak maximálně jednou do měsíce… Ne, nikoho jiného nemá, taky jsem si to myslel, ale nemá (ověřeno, několikrát). :-D
Zkusil jsem tedy najít nějakou cestu, navrhnul jsem ji sex ve třech nebo i třeba jen ona s někým jiným, pokud by ji to lákalo, protože mě se to líbí, ale ne, nemá zájem. V sexu jí prý maximálně vyhovuji, jen jo prostě chce jednou za uherák. :-(
Ještě mi odvětila, že pokud to potřebuji častěji, ze mohu mít klidně sex s nějakou jinou, pokud to bude normální holka, zdravá, čistotná atd., že nám není 15 a je s tím naprosto v pohodě.

Takže se tu už pět let tak nějak trápím (po sexuální strance) a nějak nevím, kudy kam. :-D
Ahoj, mám to velmi podobně. Jen já jsem ten, kdo nechce moc šukat. Jsme s partnerkou nějaký ten rok, rozumíme si, máme společné názory, zájmy a i závazky. Vím, že je to úžasná ženská pro život, ale v sexu to prostě nějak neklape. Ona je strašně slušná a stydlivá a já zase trochu zvrhlík. Strašně mě láká sex ve více, sendvič, třeba i návštěva SW, ale ona na to vůbec není, má ráda takovou klasiku. Přemýšlím, že bych se seznámil s párem, který by rád kamaráda s výhodami, ale mám z toho i obavy... Nechci být nevěrný, nadruhou stranu mám v sexu odlišné touhy a tak si moc nevím rady... Jak byste to řešili vy? Nebo máte někdo podobnou zkušenost?
V jedné větě píšeš " Jen já jsem ten, kdo nechce moc šukat." V dalších píšeš o tom, že by si rád šoustal manželku z jiného páru. To je trochu rozpor nebo ne?
Ach jo, obcas si vazne rikam, jestli umite lidi vubec cist. Ano, rozpor to trochu je, ale taky tam popisuji, proc tomu tak je... S pani si rozumime, ale v posteli nam to proste nejak neklape.
Jasně no, tak jako řešení to moc nemá. Dá se s tím buďto žít a “trpět” nebo si najít někoho na sex a nebo to prostě utnout a jít tzv. o dům dále.
Úplně nejlepší by bylo vyložit karty na stůl a prostě si o tom promluvit. Že tě to trápí a td.. Pokud o tom bude vědět než to uděláš, není to nevěra. Pokud se ti dozví pozdě. Je ochuzena se jakkoliv k tomu postavit. V tom případě by to nevěra byla.
Karty jsme si vyložili už dávno a resumé je z toho takové, že jí to prostě stačí tzv. jednou za uherák a pokud mě ne, tak si mám najít kamarádku na sex, že je to pro ní úplně OK. Jen bych k tomu ještě rád dodal, že byť se mi samozřejmě líbí i jiné ženy a díky té naší situaci, bych se mi určitě ani nikdo nemohl divit, kdybych tzv. smočil jinde, tak já to kurňa chci s ní a ne s jinou. :-D (modifié)
Ahoj, mám to podobně, jen trochu opačně a moc nevím, co s tím...
A u Tebe je nechuť k sexu zapříčiněna čím?
Skoro , jako přes kopírák u nás doma. 😀
A jak to řešíte? Resp. spíše Ty, protože ona s tím, že nechce sex, asi problém nemá.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ahoj, máte nějaké osobní zkušenosti? Jinak to jako není tak úplně jednoduché… Děti, závazky, city atd.
Uz jsem to psal jinde, chybi ji tvoje dominance a trapi se tim. Odpirani sexu je dusledek.
Napisu do vzkazniku, ale mate nejake nastaveni, jez mi to znemoznuje.
Stalo se nám to s přítelkyní, byť to byl její nápad, a s onou slečnou o tom mluvily nějakou dobu. No a po jedné párty slovo dalo slovo a šlo se píchat k nám.

Ten pohled, jak vjíždím pérem do jiné holky ji pěkně nasral, a měl jsem to na talíři další rok.

Možná, až budeme starší.
Naprosto zásadní je vědět co chcete, oba! Jednat na rovinu, určit si pravidla "hry" a nezkoušet nic mimo to. A v neposlední řadě být připraven na všechny scénáře. Protože pozdější výčitky jsou už zbytečné, když je vztah v troskách. Příjmout výhru - rozkoš, oživení vztahu a št´astného partnera, ale být připraven i na prohru. Když v tomhle nemá jeden z páru jasno, experimenty prostě NEBRAT. Ale nakonec nevěra je stará jako lidstvo samo a docházet k ní bude i když se člověk ve vztahu může přetrhnout.
Těžko poradit, pro některý pár to může být skvělé nejen v sexu a u jiného páru pořádný průšvih. My občas zajedeme do swingers klubu a náš vztah to poslalo úplně jinam, maximální důvěra, otevřenost, velmi si vážíme jeden druhého a to jsme spolu skoro 15 let. Pravda je, že první návštěva klubu chce kus odvahy. Hodně štěstí!!
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tady nevidim problém v partnerce, ale spíš v tvojí hlavě. Když ji necháš mrdat s jiným, tak samozřejmě musíš počítat s tím, že bude lepší. Nikdo nemá patent na nejlepší sex. Ale když do toho jdeš, musíš mít důvěru sám v sebe a taky samozřejmě v ni. Že váš vztah je tak skvělej, že si budete moct mrdat s kým budete chtít a přitom váš vztah to nijak neovlivní. Ale jestli ji v tom začneš omezovat a dělat scény kvůli vlastnímu mindráku, tak to je ten důvod proč ji ztratíš. Ženská neuteče za chlapem, protože má většího čuráka, protože lepší orgasmus není pro ženskou důvod opuštění vztahu, kor když ho může mít kdy si zamane. S hysterickym žárlivym ubrečencem anebo s chlapem bez sebevědomí ale nechce bejt žádná normální ženská.
Asi tak. Když už s tím mas problém, mluv s ní. Řekni jí své pocity a obavy. Vysvětlí ji, že ji to nechceš utnout,ale že je to pro tebe těžké, že sis na začátku myslel, že to bude jiné.
Vysvětlete si to, jestli tě miluje (nebo alespoň umí dobře lhát) řekne ti, že to je super zábava a že tebe miluje a chce dál žít s tebou. Je pravda, že normální žena za ptákem neuteče. Já mám milenku, moc si to s ní užívám a ona se mnou, ale i tak: říká, že sex se mnou skvělý, nové zážitky úžasné, jsme skvělí kamarádi, ale žít by se mnou nechtěla. Prostě je to tak. Množina Sex se nemusí kryt s množinou Společný život. A pokud by odešla, tak je to kvůli něčemu jinému než kvůli posteli.
Sex miluji, jsem zena co se niceho neboji a ma rada i novinky...miluji skupinove hratky, jak trojky, tak ctyrky.....nicmene vam povim, ze nikdy bych do niceho takoveho nesla s manzelem a nikdy bych takto neexperimentovala ve vztahu. Jsem 18 let vdana, stastne vdana, mame dve deti a vim, ze dat si doma nejake experimenty s manzelem a nekym jinym, tak by nam to mohlo ohrozit a narusit vztah.
Proto mam milence, jiz vice nez 3 roky a s nim podnikam spoustu experimentu, nijak si nezasahujeme do soukromi a nase rodina a vztah neni primo ohrozovan... 🙂

Takze sama za sebe pokud mohu dat radu, tak nejlepsi je mit diskretniho milence, plnit si s nim touhy a sny, ale byt diskretni a opatrna.... sexu se nabazim jinde a nic neohrozim a doma mam vse ostatni 🙂
Hezký , jen si trochu pouprav profil abys tady nedělal zmatky lidem v hlavách
Podle mě je spíš důležitější míra vzájemné důvěry mezi partnery a vlastní sebevědomí. Podobné úvahy nad tím jestli si to náhodou neužila s tím druhým víc jak se mnou vnímám jako nedostatek sebevědomí. Úvahu nad tím jestli příště nebude chtít už bez mně bych zase viděl jako ukázku nedostatku důvěry vůči ní.
manželka mě po dvanácti letech manželství v roce 2010 podvedla s kolegou, resp. to trvalo asi rok....nějak jsme to ustáli a já jsem v myšlenkách chtěl vědět jak spolu píchali. Začalo mě to vzrušovat a představa, že má žena má jiného chlapa mě neustále provázela. Chtěl jsem od ní vyprávět detaily jejich milování. Letos manželku pozval na kávu její bývalá kamarád z mládí. Já jsem byl ten, který jí navrhl, že pokud se jí bude líbít, ať si to klidně spolu rozdají...takhle píchají už dva měsíce a já.....asi jsem si myslel, že to dávám, ale přestávám to dávat...on je svalnatý...pohledný...rozvedený....Moje manželka si to užívá a já nevím kudy kam....zakážu jí to a co když ona bude pokračovat...Píšou si zprávy, slovo lásko atd jsou běžná konverzace....ona říká, že nikdy takový sex nezažila......tak nevím jestli je tohle TO pravé co jsem chtěl.....asi bych to už nikdy nedovolil....
Když to tak čtu, tak je vlastně jedno, co bude dál. Manželka si tě musí opravdu vážit a milovat.
.....teď má manželka v hlavě hormonálně zatměno.....každopádně jí řekni, že už si to nepřeješ a buď připravený, že ona v tom bude pokračovat a bude to konec vašeho manželství....
Ono je to něco jiné když to děláš v 25 letech nebo v 50 letech....
V 25 si to nedovedu představit, aby ženu šukal někdo jiný!
V 50 to je někde jinde, jsi vyzrálý a žena si užívá ale neběhá někde jinde za kamarádem...ta si už váží jiných hodnot!!*31*
Ahoj, máme to stejně. Já to chci zkusit, příte není proti. Ale zároveň se toho bojíme, jak to dopadne.
Je to jen a jen na Vás, nikdo Vám neporadí, Vy se znáte spolu nejvíc, prostě jen a jen Vy dva
Musíte to chtít zkusit oba, ze neni proti nestaci. Az to bude chtit, nech ho to zorganizovat, a jak uz jednou budete stat na brehu, tezko se couva zpatky... poprve je to asi vzdy takove nervozni, trochu alkoholu dle meho pomuze...
Vztah, pokud je to Vztah s V a ne s v, tak jej znici jen nevera a nikdy neduvera. At je to o spinavych ponozkach, nakupech, nove strese na baraku, zadrenem motoru v zanovnim Bavoraku...., vzdy jde o zradu a vzdy od toho, kdo tvrdi, ze vi..., ze chce..., ze chape...,
Co se tyka trojky, ctyrky..., pokud neplanujete spolu, radi neplanujete spolu, tak se do niceho nepoustet, a asi ani do dalsiho budovani toho vztahu.
Ale omlouvam se.
Když už je vztah ve fázy, že je třeba impuls z venčí (někdo jiný) je to vždy na hraně. Takže trojka či čtyřka nebo jiná varianta, nemusí vždy být příčinou rozpadu svazku. Spíš to rozpad urychlí, ten by se jistě po čase stejně rozvrátil. A potom pánové, jestli máte obavy z toho aby vám žena nezačala zahýbat s partnerem z nějaké té skupinové akcičky..., vězte, že to se stane i bez vaší pomoci. Prostě má-li ženská v sobě onoho čerta nasadí vám parohy tak jak tak. Všechny jsou čubky. A nejhorší jsou ty, co na to nevypadají. Takže zahýbá každá. Jde o to jak si to přeberete.
ale i pouhá zmínka o ní může některé partnerky natolik rozhodit, že se jim zhnusí s dotyčným mužem spát.
Ahoj Star67, vycházíš z vlastní zkušenosti nebo je to spíš jen Tvůj názor? Díky.
Ahoj draku, nevím jestli trojka či čtyřka vede k povzbuzení vztahu, možná trochu nakopne sexuální znuděnost ale právě proto, že váš vztah se v tomto bodě zřejmě nachází, když hledáte jiskření jinde, buď si zcela jist, že všechno nové, bude pro tvoji partnerku zajímavější než to dosavadní a z toho plyne, že člověk jde vždy za tím lepším a za tím, co ho láká a vzrušuje, čímž ti chci napovědět, že pokud to bude tvou partnerku přitahovat a kolega z trojky jí bude vonět, jistě se dočkáš mnoha sms zpráv typu: ,, Ahoj Limpide, potkala jsem kamarádku, jdeme na kafe, přijdu později „ a zatím co ty na ni budeš čekat doma u večerních zpráv, ona bude píchat s kolegou z vaší trojky. Takže milý amatére, jestli s tím chceš začít, buď vždy připraven, nejen do akce ale i na stav věcí po akci.
Úplně stejně může jednomu z páru přeskočit i bez trojky/čtyřky (kolega, kamarád, chlap na ulici ;-) ). Oba si musí uvědomit do čeho jdou a mít jasno v tom, že lepší protažení dírky nezničí budovaný (někdy i léta) vztah. A pokud jednomu z páru zachutná něco doposud nevyzkoušeného, měl by to své polovičce sdělit a ta by se mohla snažit vyjít mu/jí vstříc.
Pokud tam ty pochybnosti jsou, lepší žádné vícečetné zapojení neplánovat.