Ahoj, založil jsem nové fórum na sdělování kam se chodí, nebo kde někdoho potkat. Mým cílem je vytvořit komunitu lidí, vyznávající stejný způsob erotických fantazií jako je sex na veřejnosti, bi zkušenosti apod. Více info a link zprávou.
Také bych chtěl link díky.
I já bych rád na toto forum.Je možné se na něj dostat?
ahoj...kde to forum najdu...?chtěl bych se připojit...
Ahoj ,
pošli mi link na fórum , dík.
pošli mi link na fórum , dík.
Proč nejdete na sw party? Nuda je super ale jen v určitých místech a v určitý čas. Jak je i uvedeno níže.
Já chodím velmi rád a často na nudu, v případě sympatií bych se určitě nebránil. Pokud vím, tak třeba na takové Lhotě to po setmění začíná v tomto směru žít...Jinak souhlasím s tím co napsal Gert.
Nám se stalo něco podobného. Bylo to už před léty, o dovolené na nudapláži jsme se seznámili s párem v našem věku, říkali nám, že už nás pozorují pár dní. Holku měl nádhernou, postavičku jak ze žurnálu, ale on byl děsnej frajer i když vypadal k světu. Byly jisté náznaky, už jsem se viděl s tou kočičkou, ale on manželku nezaujal a tak to nedopadlo, bohužel. Když se občas potkáme, bydlíme nedaleko od sebe, to frajerství mu pořád zůstalo. Škoda žena po milování ve více lidech pořád touží a dosud se nám to nepodařilo uskutečnit.
Tak to asi žiju na jiný planetě, protože samotných mužů je na nudaplážích nadbytek napříč Evropou, a že by nehledali se mi také nezdá. Někdy bych řekl, že pozorovat jejich tokání je lepší, než zbytečně kupovat lístky do Národního divadla. Bohužel, většinou jejich vroucnost má až takové závěry, že otravují příliš dlouho, až se dáma zvedne a jde raději pryč a možná i proto se samotným ženám k světu na nudapláže moc chodit nechce.
Musíte jít na nudapláž, kde to trochu žije a ne na mýtinku k rybníčku za rákosím a mlhou hustou tak, že by se dala krájet, kde není živáčka a věř, že se tvoje žena nudit nebude.
Pokud máte o toto seznámení opravdový zájem a ty nemusíš být od začátku u všeho, pošli manželku půl hodinky předem, ať si vybere a nech to na ní, ona si s tím seznámením do trojky určitě poradí a pokud je alespoň trochu k světu, uvidíš, co komárů se na toto cukrátko slétne, ty se pak nenápadně přidáš a pak to chce už jen pevné nervy, když se manželce trojka zalíbí a nedej bůh, aby ses stal tím druhým v pořadí. První věta nuda lovce většinou zní, krásný den přeju, nechcete namazat záda a když se bude takový mazač líbit, máte vystaráno.)))))
Mé zkušenosti jsou pestré, jak z našich nudapláží, tak i ze zahraničí ale spíše v roli odháněče na zavolání, když si má drahá vyrazí na nudu sama a po hodině mi volá, přijeď, nedá se to tu vydržet, samý otrava. Hezký lov v roce 2016.
Musíte jít na nudapláž, kde to trochu žije a ne na mýtinku k rybníčku za rákosím a mlhou hustou tak, že by se dala krájet, kde není živáčka a věř, že se tvoje žena nudit nebude.
Pokud máte o toto seznámení opravdový zájem a ty nemusíš být od začátku u všeho, pošli manželku půl hodinky předem, ať si vybere a nech to na ní, ona si s tím seznámením do trojky určitě poradí a pokud je alespoň trochu k světu, uvidíš, co komárů se na toto cukrátko slétne, ty se pak nenápadně přidáš a pak to chce už jen pevné nervy, když se manželce trojka zalíbí a nedej bůh, aby ses stal tím druhým v pořadí. První věta nuda lovce většinou zní, krásný den přeju, nechcete namazat záda a když se bude takový mazač líbit, máte vystaráno.)))))
Mé zkušenosti jsou pestré, jak z našich nudapláží, tak i ze zahraničí ale spíše v roli odháněče na zavolání, když si má drahá vyrazí na nudu sama a po hodině mi volá, přijeď, nedá se to tu vydržet, samý otrava. Hezký lov v roce 2016.
bylo by to hezké, ale málo kdy jde samotnej kluk se koupat a ještě k tomu aby hledal?? nám se to ještě nestalo....i když se tomu nebráníme
Ahoj, jeste hledate seznameni na nudaplazi..? ;)
Např. já chodím jenom sám. Sice to možná pro okolí vypadá divně, ale co se dá dělat ;-)

Seznámení na nudapláži
Seznámení na nudapláži