Vyzliecť sa pred ženou aj mna laka.
Alebo nahá obsluha na dámskej párty.
Alebo sa zahrať na fotografku a modela.
Alebo nahá obsluha na dámskej párty.
Alebo sa zahrať na fotografku a modela.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Už som to skúšal, je to zaujímavý pocit vyzliecť sa do nahá pred ženou ktorú vidíš prvý raz v živote a potom jej plniť želania.
Žena ale nikdy nechce to čo by si chcel ty tak pozor na to.
Žena ale nikdy nechce to čo by si chcel ty tak pozor na to.
..šlahni si to do Zoznamky šup šup
Zdravim :) viem že pre niekoho to môže byť otravjuce vidiet takéto príspevky v fórach ale som chalan a kebyže to dam do zoznamky bude to hneď až na 6 strane a behom nasledujúcich 2 hodín si to už nikto nevšimne keďže to bude na 15 strane a Topovatbsa mi to zase nechce...
Nuz a takych ako Ty je tu milion a manu pocit ze to ich je najdolezitejsie a Ty este dokazes napisat topovat sa mi necbce tak to tu radsej s prepacenim za vyraz zahltis picovinami ktore su Tebe prospesne aspon tak to vnimas.Tak ako ten chmulo nedavno co si chcel honit cez telefon.Chlapci trocha rozumu a pis tam kde to patri.A ked to prejde dozadu znova napis.Vsetky zeny sa trhaju o sluhu ved v praze je blaze ta si tam naraz nejaku sikovnu cesku a liz jej anal ako spravny sluha.Vela stastia.
pre orange
1+
....................................................................................................................................................................
1+
....................................................................................................................................................................

Partia zien a sluha
Nájde sa partia zien vo veku 35-60r z Prahy