Aqualand Moravia

Forum Romanum Wllness

který pár
se půjde o víkendu ohřát do well?
Někdo dnes taky s ženou do aqualandu?
Zítřek chceme strávil celej v aqualandu. Najdeme další mladej pár, který by nám pomohl den okořenit?
....škoda, v sobotu 31.3. tam budu s manželkou, a určitě ve venkovních bazénech něco podnikneme.....
Zotra dame welness nechce se nekdo sejit?
Ahoj, možná v neděli půjdu s partnerkou, najde se nekdo kdo bude partnerku okukovat?
Tak v pátek agualand moravia welness. Kdo tam všechno bude?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
dyť je voda filtrovaná. Víš, jaké je to vzrůšo, když šukáš ženu zezadu pod vodou a ostatní si jen domýšlejí, jaké to tam je? *21**23*
Ahoj, už delší dobu se tam chystam, přidá se někdo, kdo by mi to tam ukazal? Jsem z Brna, auto mam.
Zitra pojedu snat se tam najde nejaky par co si to bude rozdavat a doufam ze se me z toho nepostavi jik si ho budu muset vyhonit
jedu tam 25.nebo 26.12.,rád bych se"pobavil"(žena nebo muž),odpoledne
Ahoj už jste tam byli nebo teprve se chystate?
Ahoj možná se chystáme ale ještě nevím který datum. By jsme se pak domluvili:)
Hezky večer, dnes večer nádherný pár, zadní sauna, a hodně hezká podívaná a pak si slečna řekla o "přidání", byl k sem tam s kolegyní společně..., ani jeden z nás nevěděl..., ale stačil pohled a společně objednání whirpoolu..., mazec.., děkujeme! 😉
zadní sauna? která to je? my se chystáme tuto sobotu nebo v neděli
Ahoj někdo zítra odpoledne do SAUNOVÉHO SVĚTA?
Ahojte bude niekto v moravii 6.11? podvecer
Ahojte chystam sa do moravie da sa aj aj nieco pekne zazit napiste nejake zazitky
Dnes někdo? Jsme dva kluci. Budeme tam cca od 16. hodiny
cau no skoda ze to ctu az ted, to asi nestiham..jste bi? jak vypadate?
Jezdím tam často, chystám se tam i dnes. V týdnu tam moc lidí nebývá, ale víkendy jsou taky v pohodě.
Nechcete se někdo dnes přidat? Mám po dlouhé době volný den, ale není s kým tam vyrazit.
Ahoj nezájem někdo příští týden do wellness? Pojedu z Brna klidně svezu autem.
nebudete tam nekdo pristi tyden? nebo nekdo v okoli mikulovska
Ahoj. Co ATC Merkur - příroda,slunění,sex. Super místa mezi keříky
jezdim tak jednou za 2 tydny je to super
cez tyden je min lidi a proto si i vic dovoli
mam skvele zazitky snad proto ze jsem bi nevadimi
ani honici ani kdys si nekdo sahne na toho meho
Kde je to tam nejlepší na kontakt....?
ahoj. Já tam jezdím celkem pravidelně. Když se domluvíme, můžeme něco zkusit spolu. Místečko se vždy najde
Byl sem tam v sobotu večer. Dva borci si navzájem honili ve sprchách. Krásná podívaná.
a nepridal ses k nim? ja se naposledy pridal a bilo to skviely

Ne nepřidal bohužel, čekala na mě přítulkyně
tak to jo . a co pritelkyne nepridala by se?
V pánské sprše těžko. Ale jinak jsem Bi, tudíž bokem hledám muže. Co se týče sexu s partnerkou, vše funguje na 1000%
Dlouho se chystám navštívit, rád bych ukázal své péro, koukne někdo?
Samej teplous tady piste si v nejaky teply mistnosti nebo se jdete lecit misto psani o perech tady
V týdnu, když je málo lidí, tak je dobrá schovka venku v kruhovém bazénku (ten malý asi 3m průměr a jsou tam 2). Ale jak jsou lidi ve wellness bazénku tak tam je pěkně vidět :). A doporučuji zimu.
a vod kud mate zazitky kam jezdite
Byli jsme tam teď ve středu a lidí tam bylo teda docela dost