La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ceka jestli se nejaka chytne, kdyz se mu podiva na pindika v albu
Ahoj, u menšího syna řešíme podobný problém...Má ho ohnutého podstatně dost...
Nevíme zda a tím někam jít...
Můžu se zeptat na ohlas partnerek?
Nestěžují si, nebolí je to? Jestli ne, tak bych to možná neřešil...
Nevíme zda a tím někam jít...
Můžu se zeptat na ohlas partnerek?
Nestěžují si, nebolí je to? Jestli ne, tak bych to možná neřešil...
Když jsem byl malý, tak mi taky stal hodně ohnutě dolu. V pubertě se to srovnalo. Hlavně syna nestresujte tahanim po doktorech.
Fuckintime, myslíš že se to v pubertě srovná? Zatím mu je 10 a nějak stydlivý není, tak možná že by bylo lepší zajít někam teď, ještě před pubertou, aby neměl naopak trauma nebo stres potom, a nestyděl se před doktorem...Promiň, ale na fotkách ho máš docela v pohodě, vážně si ho měl tak hrozně moc ohnutýho, jak říkáš?
Už jsem se lekl, že napíšeš, nestresujte taháním za vocas 
Jeden honič chce aby se mu ostatní dívali na péro, tak napíše, že má ohnutý ocas a potom si ho při čtení komentářů honí.
Jeden honič chce aby se mu ostatní dívali na péro, tak napíše, že má ohnutý ocas a potom si ho při čtení komentářů honí.
A projevuje se to nějak negativně při sexu, nebo stěžují si ženy, že je jim to nepříjemné?
Syn má od malička podobný problém, nevím zda to máme nějak řešit...
Syn má od malička podobný problém, nevím zda to máme nějak řešit...
Operovat lze., ale většinou dojde k určitému zkrácení.
Nicméně i zkrácení je možné poslední dobou, navzdory tvrzení spousty doktorů, částečně napravit. Až budu mít trochu času, tak to někam dám.
Nicméně i zkrácení je možné poslední dobou, navzdory tvrzení spousty doktorů, částečně napravit. Až budu mít trochu času, tak to někam dám.
Na fotkach ho mas normalni.

Zlomený penis
Mám od dětství penis zahnutý dolu...