Vyholené kundy žen v saunách

Jsou všechny ženy v sauně už vyholené?

dnes jsem byl v sauně a všechny ženské byly do hladka vyholené jak malé holčičky? to už žádné nechodí ani upravená, všechny musí být dohola? to je teď v módě opravdu, vypadat všechny jako malé holčičky? Tomáš
Jsem rád, že již nastala doba, kdy se ženy i muži konečně zbavují chlupů. Chlupy patří minulosti. Proč by se měla ta ženská i mužská krása ztrácet ve strništi páchnoucích chlupů? D.
Nic ve zlém,ale Vaše profilové foto je doslova otřesné.Zvláštní že někdo s takovým nevkusem kritizuje nevyholené.
Podle vás je moje profilové foto otřesné. Ale to jste asi nepochopili, že amatéři jsou i pervézní lidé. Naopak jsem dostal i hodně ohlasů,že se jim moje prezentace líbí. A mně se líbí vyholení.
Za mně - líbí se mi to. Přítelkyně se holí úplně, jedna moje dobrá přítelkyně pořád odolávala, nakonec se oholila úplně a pak se mi svěřila, že má pocit, že omládla.
Každá žena nebo dívka je přece krásná a vůbec nezáleží na tom jestli má někde chlup nebo ne,muj názor a tím se zastávám všech žen:-)
Jen dvě věty: orál...
Druhá: zamotaný kondom (to je tedy spíš na muže :-) .
Jsem rád, že se ženy holí. Vyžaduje to doba. Je to hygienické a hlavně je to hezké. Dominik
Tak to máš dost zkreslený názor,s hygienou to nemá vůbec nic společného a kde jsi na to přišel že to vyžaduje doba?Kdo chce být vyholený tak to udělá a komu se to nelíbí tak si to nechá dle sebe a ne doby.
To máš zcela pravdu,on ten pán pod nickem"aano"se vyholit musí jelikož by svého pindíka v porostu nenašel.Tam to vyholení chápu.
Často chodím v létě na nudapláže a tak můžu přinést svoje dojmy. Řekl bych, že těch úplně vyholených je asi tak polovina, dalších asi 40% je nějak upravená (do proužku nebo nějakého obrazce) a zbylých 10% je bez jakékoliv úpravy. V posledních letech přibývá i upravených nebo zcela vyholených mužů.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ano, každému se líbí a vyhovuje něco jiného, tos trefil hřebík na hlavičku. Vadí mi ale, jak některý lidi svojí preferenci považujou za nadřazenou a dehonestujou ostatní, například zcestnym názorem, že ten, komu se líbí vyholený je skrytej pedofil a podobně...
Tak dnes jsem byl v sauně a úplně jiný obrázek. Samozřejmě hodně ženských vyholených jak malé holčičky, ale některé i upravené a dokonce jsem viděl i regulérního přírodního bobra!!! To je něco, to už jsem v sauně hooodně dlouho neviděl. A to byla prosím mladá hezká samička kozatá, kolem 20, u které bych to rozhodně nečekal. Luxus.
Fakt je, že proužek nebo hezká úprava je mnohem lepší. Chápu ženský kvůli pohodlnosti a hygieně, ale když tam nic není je to jako ve školce a není na co koukat. A to jsem jednoznačně dolňák.
R.
Docela by mě zajímalo, jak může pubické ochlupení zabránit nějaké infekci... Existuje na to téma nějaká práce? Studie? Kdyžtak prosím dej odkaz, fakt mě to zajímá.
já jsem za to samozřejmě rád a nemám s tím žádný problém upozorňuji jenom pro jistotu. Jsem milovníkem vyholených žen a líbí se mi to. Ale zajímá mě, jestli si ženy nenechávají už ani ty ornamenty, a holí se pouze do hladka všechny, jak jsem včera viděl. TO mě zajímá, zda je v módě být úplně vyholená dnes?
To je individuální. Já zažil úplně oholené, úplně zarostlé i "něco mezi" :)
Ahoj ja myslim ze mas pravdu ja se take holim do hladka nesnesu pri sexu drazdeni chloupku a je to vice rajcovni jak divka ukazuje svou broskev krasne hladouckou mam na tebe moooc chut
ano, děkuji, Lilith, taky by se mi nechtělo vyholovat ornament a jsem rád, že se nad penisem holím do hladka a u žen je to asi stejně, je to rychlejší a pohodlnější, jít na fantomase
Takže podle tebe žena ztrácí s oholením chlupů v intimních partiích i prsa, boky a další ženské znaky? A nebo taky řikáš chlapům, co si holí fousy, že vypadají jako malí chlapečkové? Nezlob se, ale tvůj nazor je absurdni.
A chlapi, co si holí vousy, skutečně vypadají mladší, to je snad normální, ne? Zarostlý muž vypadá starší.
ty si smaž profil zmrde úchylný, dementu posraný, chudáku zakomplexovaný
běž do hajzlu idiote zkurvený, tvoje inteligence je to očí bijící, tvoje žížalka je žalostná, ubožáku. Zmrde posranej!!!Dementní nulo
Podle mě neztrácí žena oholením chlupů v intimních partiích i prsa, boky a další ženské znaky, lae vyholená kunda vypadá spíše jako holčičí než ženská, když je celá holá bez jediného chlupu.
Byl jsem v Brně v sauně. Některé ženy mají velká prsa, ale některá maličká, jako studentky mladé. Takže ani podle prsou a postavy není moc poznat, že jsou to dospělé vyvinuté ženy.
Já tim chtěl říct jen to, že ženu ženou nedělají jen chlupy okolo přirození, ale celá řada znaků.
Tak to jsi me pobavila, ale neverim, ze by to bylo kolem HK s muzi tak spatne...
s velikostí chlouby nikdo nic udělat nemůže, ale že jsou všechny stejné jako malé holčičky jde ovlivnit. Dřív byly aspoň některé upravené a mělo to nějaké kouzlo, ale takto? a já jsem se svou chloubou spokojený, nevím jako ostatní. A to k tomu nepatří, nehodnotím vzhled přirození ani velikost prsou, že jsou některé jako 10 leté co se velikost prsou týče, tak to sem nepleť. Jde jenom o holení pubického ochlupení.
Já mám IQ vysoké ty krávo, že neumíš zatnout svaly je tvůj problém, chce to cvičit a nebýt rozjetá prasnice :D :D :D
Zajdi do Letňan a nebudeš se stačit divit co tam chodí za bobry.
Do jake sauny presne myslíš v Letňanech?
Aha, tak je to jiné asi podle sauny. Mě spíše zajímalo, jestli jsou všechny ty ženy vyholené běžně, nebo se vyholí předtím, než jsou do sauny, aby se nestyděly, že jsou jediné nevyholené, když ví, že se hodně holí. Jaký poměr je v Letňanech? Já chodím do Brna do saun