Tento problém znám taky. Celkově se s tím asi nedá nic dělat, ale nutkání může být ovlivňováno i psychickým rozpoložením. Pokud je člověk v určitém vnitřním napětí, projevuje se to i v silnějším a častějším utkání k "deviantnímu" chování. Mám osobní zkušenost, kdy jsem se obrátil na lékaře právě kvůli některým svým sexuálním zálibám. Pohovor s chápajícímm odborníkem a celkově pak zlepšení vnitřní pohody do jisté míry eliminuje i potenciálně "nezákonné" jednání. Nemám totiž pocit, že by se mělo řešit jen to, jak uspokojit svoje choutky, ale taky to, jak se je naučit ovládat. Už proto, že takový nekonsensuální exhibicionismus je prostě nezákonný a může se objevit někdo, komu to vadí natolik, že se obrátí na policii. Nebo se zachová jako ona důchodkyně před mnoha lety v parku pod Špilasem v Brně, která se k exhibujícímu muži chovala vstřícně, předstírajíce dokonce zájem, aby ho pak, když se přiblížila, nekompromisně holí udeřila...můžete třikrát hádat kam...takže nakonec skončil u doktora a pak hned na policii. Pokud člověka vzrušuje jen honění si před někým, kdo třeba má i zájem se dívat, pak prostě nezbývá, než hledat a hledat. Častěji je ale exhibicionismus jistá mírnější forma agrese, kdy člověka vzrušuje právě to, že "oběť" je zaskočena, je nedobrovolným divákem, vyděsí se, je šokována atd. A tady je právě nutno odlišit tyto dvě formy. Někomu stačí nudapláž, jiný potřebuje ženu šokovat tím, že se před ní náhle zjeví se ztopořeným penisem. V druhém případě je evidentní nezákonnost takového jednání a tato forma se nedá placenou, ani dopředu domluvenou divačkou nahradit - prostě by tam chyběl ten moment překvapení a vystrašení oběti. A tato forma exhibicionismu by se měla opravdu řešit s odborným lékařem. Je to lepší, než to pak řešit u soudu. A pokud někoho vzruší i dohodnutá exhibice, pak je otázkou, zda to není do jisté míry jen náhradní sexuální chování při momentálním nedostatku jiného sexuálního uspokojení. Takže já osobně doporučuju lékaře. A koho vzrušuje mluvit o své sexualitě před ženou , ať vyhledá lékařku. Dostane se mu nejen odborné rady, ale i uspokojení jeho potřeby. A to doporučení návštěvy lékaře platí pro obě formy exhibicionismu - jak tu agresivní, tak tu neagresivní. Pokud nemůžu dostatečně svoji touhu uspokojit, musím tuto touhu tlumit. Já vím, že v dnešní době, kdy všichni chtějí všechno okamžitě a ve vrchovaté míře, bez ohledu na cenu, překážky, či dokonce morální a zákonná omezení, je to regulérně kacířská myšlenka, ale nemohu si pomoct. Člověk prostě není všemocný bůh, který má právo dostat vše, co si umane. Žádné takové právo na neomezené požitky neexistuje, protože je už svojí podstatou proti základním principům fungování živé přírody.
A závěr pro neagresivní formu exhibicionismu - hledejte spřízněné duše, které se rády podívají a sdílejte je s ostatními. Neboť není nic lepšího, než pestrost a jak známo -
změna je život. Koneckonců i ty ochotné divačky mají právo nedívat se pořád jen na jeden a ten samý ztopořený penis.
A závěr pro neagresivní formu exhibicionismu - hledejte spřízněné duše, které se rády podívají a sdílejte je s ostatními. Neboť není nic lepšího, než pestrost a jak známo -
změna je život. Koneckonců i ty ochotné divačky mají právo nedívat se pořád jen na jeden a ten samý ztopořený penis.
To já řeším spíše opačný problém s mou polovičkou. Je až příliš stydlivý. Já naopak mám problém jako vy i když nikde nemasturbuji. Manžel na nudi chodit nechce a sama tam také nechci. Řeším tuto situaci alespoň tím, že v létě nenosím kalhotky a své přirození občas nechám vykouknout tam kde je to bezpečné.
Je to prokletí bez kterého nejde žít... U mne to začalo někdy okolo 12 let, kdy jsem začal zkoumat víc své tělo a pohrával si s penisem víc venku než doma ( malý byt s hodně lidma) .. později to bylo focení se a posílání fotek s holkama, potom to bylo kouzlo webkamery a pak přicházela realita...
První odhodlání zajít na nuda pláž, masturbace v lese, masturbace v autě za jízdy, a doufání a představování toho kdo mě může vidět... Pak přišly první okamžité výstřiky když mě nějaká holka viděla a postupně to chtělo víc a víc se ukazovat...
Teď je mi těsně pres 30 a jezdím v létě nahý autem, když se zadařilo vzal jsem i stopařku, chodím úplně nahý po horách a během jedné túry mě vidí i 100 lidí, honim si ho u vody když vím, ke mně směřuje pejskarka a nechám se nachytat atd atd...
První odhodlání zajít na nuda pláž, masturbace v lese, masturbace v autě za jízdy, a doufání a představování toho kdo mě může vidět... Pak přišly první okamžité výstřiky když mě nějaká holka viděla a postupně to chtělo víc a víc se ukazovat...
Teď je mi těsně pres 30 a jezdím v létě nahý autem, když se zadařilo vzal jsem i stopařku, chodím úplně nahý po horách a během jedné túry mě vidí i 100 lidí, honim si ho u vody když vím, ke mně směřuje pejskarka a nechám se nachytat atd atd...
Také mě toto "prokletí" zachvátilo. Vpubertě jsem byl spíše pozadu a pak se to snažil dohánět. Vždy mě vzrušovaly starší ženy, poté jsem zkusil fetish a SM a poslední ca 2 roky mě pohltila touho exhibovat před ženami. Není to však před všemi ženami, spíš před takovými namyšlenými frndami. jako bych chtěl říct hele ty krasavice, já na tebe tohle.... v realitě jsem to zkusil v autobuse, pak na wc v práci, kde me párkrát odchytla uklizečka a dvakrát v kihovně,když tam seděla na patře sama dívka... ale je těžké to realizovat, nechci zároveě nikoho moc pohoršovat, prostě jen aby se koukly - to mě vzrušuje moc, ten adrenalin je neskutečný. Ale má to své meze. Potkal jsem jednu Lady, a ta mě donutila vysvléci si napůl kalhoty na podzem.parkingu a začala mě drezurovat, tenhle exhim jsem ale nedal.. to už bylo moc. Plánuji to zkusit v jedné posilce, kde moc nikdo nechodí jen je na recepci občas slečna a taky v práci mají o patro níž privat studentky a chodí do volných sprch, vzrušuje men představa se vysvléci a vstoupit dovnitř .. jak to ale udělat abych neviděsil, bojím se reakce...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Když to vyjde, stojí to za to, ale v reálu je tak jak často? Jednou za deset let?
Jak tak koukám nikam jsme se s problémem nehnuli. Pokud člověk nechce za profesionálkou, má prostě smůlu.
Zkus se pohybovat na nuda plážích někde ve křoví,či na pláži,je to super!!!
Nadšená amatérka, která by nám od problému pomohla, se tu asi nenajde? :-D
Na to bohužel asi žádná kouzelná metoda nefunguje. Myslím, že to takhle dělá většina z nás.
Neznáte někdo kadeřnici, která by byla ochotna ostříhat chlupy kolem penisu, připadne vyholit? Stejne tak na břiše a na hrudi?
Vyholit potřebuji i pod koulemi.
Poradíte do mailu?
uchylky@centrum.cz
Vyholit potřebuji i pod koulemi.
Poradíte do mailu?
uchylky@centrum.cz
Zkus amateri.com/cs/user/1438033 jen to nedělá z vášně, ale honorovaně.
Také znám pocity z nenaplněných úchylek, ale exhibicionismus by šel přeci vyřešit prostitukou... již jsem viděl hodně videí, kde si muž zaplatit dvěma holkám, aby se jen dívali a třeba jen tančili a svlékali se a dívali se na muže jak se svléká a honí...prý to dokonce muži dnes vyhledávají častěji, než soulož...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
I to je tu celkem problém. Pokud člověk nechce jít k amatérce profesionálce, ale to už zase nějak ztrácí tu atraktivitu.

EXHIBICIONISMUS - prokletí
Pro všechny, kdo trpí stejnou úchylkou.