Centrum nezávazného sexu

Úćelové inzeráty

Na seznamce se stále objevují fake inzeráty, které nemají jiný smysl, než nalákat k prohlídce profilu, ve kterém je stále stejný text - reklama na web Centrum nezávazného sexu.

Adminům to zdá se nevadí, při nahlášení takových profilů smazány nejsou, dokonce nejsou smazány ani inzeráty.

Už se na tuhle reklamu nechal někdo nalákat? Komu tenhle spam taky leze krkek?
Denně těchto profilů hlásím na podporu několik. Centrum nezávazného sexu, edesex, edecams....
Záleží na dostupnosti adminů, ale většinou jsou tato fake profily mazány během pár minut, maximálně do půl hodiny.
Nahlašujete je správně? Nestačí napsat jen nick, ale zkopírovat celou adresu dotyčného profilu....
amateri.com/cs/lide/1873345/Dytus
spam, centrum nezávazného sexu...
S fake profily je to boj. Ale zeptám se adminů, snad to tady budou číst, nebylo by lepší vytvořit seznam zakázaných slov a slovních spojení a s těmito slovy aby nešlel uložit popisek na profilu, inzerát, odeslat text na chatu, zpráva atd?
Vlákno jsem zakládal kdysi. Delší dobu už profily po nahlášení mizí. Klidně bych to vlákno smazal, když by to šlo :-))
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Však píšu, že už je nyní situace jiná a profily, které jsem hlásil, už mizely, Pokud jde smazat tohle vlákno fóra, klidně to udělejte, zbytečně čeří vodu.
Stydím se, ale já se nechal nalákat... An podruhé se stydím, protože jsem si zaplatil měsíční členství. A potřetí se stydím, protože jsem si nepřečetl smluvní podmínky. No, suďte mě. Takže abyste tu samou chybu neudělali taky - tak: měsíční členství na zkoušku se automaticky po jednom měsíci obnovuje. Zrušit předplatné je poměrně obtížné, protože nejdřív si musíte vytisknout nějakej jejich formulář, tam vyplnit jméno a FAXEM!!! ho poslat na nějaký telefonní číslo v Anglii! To vše 14dní před zúčtovacím obdobím, jinak platíte další měsíc. Po zrušení předplatného, jde teprve zrušit účet. Já to snad úspěšně absolvoval, tak jsem zvědav, jestli moje trápení s touhle službou skončilo, nebo to bude mít pokračování. Pokud to bude mít pokračování, tak asi zruším kreditku a nechám si vystavit novou, a budu se stydět o to víc.
No a co vás možná taky zajímá - jestli jsem se seznámil? kdeže... Tak jako za těch pět dní, než mě to znechutilo, ne, tak ani nevím, jestli je to reálné. Každopádně se připravte, že vám budou každý den chodit maily, že na vás někdo mrknul, že vám poslal pohlednici a tak podobně. Když se pak podíváte na profily těch holek, tak zjistíte, že to jsou jen vějičky, samé neosobní profily stvořené jen k tomu, abyste si mysleli, že zůstávat tam má smysl.
Styď se styď, až se do horoucích pekel propadneš samým studem *22*
A pak odříkej desetkrát zdrávas a pětkrát otčenáš a můžeš začít na novo *3**3**3*
*3**3**3*
Kde si mohu postěžovat, že jedna holka má v profilu napsáno o kilo méně než ve skutečnosti váží? *3**3**3*
Je to fake
ahojte nádherná galerie závidím
To není v toleranci *3* Když je to v profilu, je to fake *3*
Že jsi to ty, tak na lampárně :-P
Ty už jsi si tam stěžoval? V noci? :-D
Ne, nechám to na tobě, tebe to tam táhne evidentně víc.
Takže já si budu stěžovat na lampárně a ty si budeš stěžovat, jak je svět k tobě nespravedlivý a ubližujou ti, tady na foru? *3*
Tak jo, pokračuj, ať je sranda *22*
Stěžovat na to, že mi ubližujou? Co tě nemá, neubližujou, jen hloupě pindaj, to je sakra rozdíl :-P
Vy dva jste se hledali až jste se našli...akorát že ty vaše dohady jste si mohli nechat jinam.
Hlásit adminům jsem to zkoušel. Seznamku myslím čte násobně víc lidí než fórum, takže za zkoušku sem napsat a doufat, že to někdo začne mazat, to stojí.
Nejhorší je mlčet a šoupat nohama a dělat, že je vše OK. Wait, ne, ještě horší je nedělat nic a ještě hloupě rejpat.