Ahoj. Miluju přivádět ženu v posteli k šílenství a lízání až do ženského vrcholu je má priorita... Webka nebo Real? 774296878
lizani zadecku a kundicky za penize
Ahoj. Miluju přivádět ženu v posteli k šílenství a lízání až do ženského vrcholu je má priorita... Webka nebo Real? 774296878
amateri.com/cs/forum/95/webcam
amateri.com/cs/forum/7872/lizani
amateri.com/cs/forum/8535/vdana-hleda-milence
amateri.com/cs/forum/8760/lizani-kundicek
amateri.com/cs/forum/9057/mladi-kluci-pro-zrale-zeny
amateri.com/cs/forum/11717/technika-lizani-kundicky
amateri.com/cs/forum/11688/sex-dnes-doma
amateri.com/cs/forum/13345/hledam-damu-do-35-let
amateri.com/cs/forum/14664/eroticke-sluzby-omezeni
To je zas úroda - zamořit fórum 9 téměř stejnými příspěvky patřící jako inzerát do Seznamky. Inzerát sis sice taky dal, ale když si někdo přečte osobní popisek v profilu: ...když se můž... (myšleno asi muž nebo snad nůž? :-D) nebo ...uspokojit ženu těmy nejhezčími způsoby ... Já vím, ten Liberec je nějaký začarovaný. Z jiných regionů se dá docela lehce někdo sehnat, ale tady ve 100tisícovém Liberci to je dost problém. Samí pisálci, honiči s červenými nicky a amatérky požadující FO a ještě k tomu většinou bez prostor.
amateri.com/cs/forum/7872/lizani
amateri.com/cs/forum/8535/vdana-hleda-milence
amateri.com/cs/forum/8760/lizani-kundicek
amateri.com/cs/forum/9057/mladi-kluci-pro-zrale-zeny
amateri.com/cs/forum/11717/technika-lizani-kundicky
amateri.com/cs/forum/11688/sex-dnes-doma
amateri.com/cs/forum/13345/hledam-damu-do-35-let
amateri.com/cs/forum/14664/eroticke-sluzby-omezeni
To je zas úroda - zamořit fórum 9 téměř stejnými příspěvky patřící jako inzerát do Seznamky. Inzerát sis sice taky dal, ale když si někdo přečte osobní popisek v profilu: ...když se můž... (myšleno asi muž nebo snad nůž? :-D) nebo ...uspokojit ženu těmy nejhezčími způsoby ... Já vím, ten Liberec je nějaký začarovaný. Z jiných regionů se dá docela lehce někdo sehnat, ale tady ve 100tisícovém Liberci to je dost problém. Samí pisálci, honiči s červenými nicky a amatérky požadující FO a ještě k tomu většinou bez prostor.
..někdy raději lížu než zasunuji...ono něco velmi pěkného na 69 je...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
existujou takové, občas za to může lechtivost (vousy) a pak netrpělivost s lačností po naplnění. To pak můžete zkoušet zprava nebo zleva a stejně si nezalížete :)
Tak ja to rozhodne nejsem ja primo zboznuju koureni a lizani kundicky zboznuju mnamka
No, ne, že bych to vyloženě neměl rád, ale raději budu lízat a pak rovnou zasunout :)
Bože to je dementní systém, že neumí ošetřit trojpost...
Za to systém nemůže...........
Ach, chytrák jako ty zde chyběl...
Jasně, systém jistě počítá s tím, že se uživatelé připojují z pomalých a blbě připojených zařízení a zároveň je to celé samo o sobě tak pomalé, že ve výsledku uživatel nepozná, že tlačítko odeslat bylo již zmáčknuto. A tak to sem klidně naloží tři stejné posty v té samé chvíli, místo toho, aby to ty dva navíc samo odfiltrovalo jako jasnou chybu uživatele danou nejen tím že je blb.
Administroval jsem opravdu velké fórum se stovkami a tisíci přístupů za den běžící na phpbb a nikdy jsem se něčím podobným nesetkal. A to byla tehdy rychlost mobilních zařízení dost někde jinde než je dnes.
Jasně, systém jistě počítá s tím, že se uživatelé připojují z pomalých a blbě připojených zařízení a zároveň je to celé samo o sobě tak pomalé, že ve výsledku uživatel nepozná, že tlačítko odeslat bylo již zmáčknuto. A tak to sem klidně naloží tři stejné posty v té samé chvíli, místo toho, aby to ty dva navíc samo odfiltrovalo jako jasnou chybu uživatele danou nejen tím že je blb.
Administroval jsem opravdu velké fórum se stovkami a tisíci přístupů za den běžící na phpbb a nikdy jsem se něčím podobným nesetkal. A to byla tehdy rychlost mobilních zařízení dost někde jinde než je dnes.
No, ne, že bych to vyloženě neměl rád, ale raději budu lízat a pak rovnou zasunout :)
Také se mi to líbí. Hledám kamarádku z okolí MB
Já to mám podobně. Chvilku je to hezký, samozřejmě bylo i pár výstřiků do pusy ale raději dělám hezky já. Zbožňuju lízaní a laskání rukou a kolikrát už na mě nezbyla síla. Ale mě to nevadilo, byl jsem spokojený.
Proč? Jednak proto, že jsem docela citlivý na bolest a to také může být showstopper. Ale hlavně mám dvě zmíněné aktivity mnohem raději. Asi raději dávám než dostávám. Ten pocit když partnerka exploduje a já jsem k ní přisátý je mnohem víc než všechny hormonální obstřiky mandlí. :)
Lizal jsem jednou v zivote zarostlou kundicku a muzu rict nic moc ale u hladoucky se nemuzu dolizat je to nadhera holatko
Souhlasim neni nad holatko proto si holim i myho smudlicka protoze pritelkyne miluje koureni a lizani kulicek tak ji nelezou chloupky do pusinky
To ja zboznuju uplne hladouckou to se potom uzasne lizou obe dirky mnamka
Taky to miluji,ale tady asi takovy zeny nejsou
A kde je najdu pomenko
No jsou ale nehlasi se rad bych lizal klidne tri hodiny v kuse kamoska vydrzi hodku a uz nemuse xx krat udelana a bohuzel rozklepana a je ji na omdleni

lizani kundicek
miluju lizani hladouckych jeskynek