Zdravím před rokem jsem měl ženu která strikal každou minutu. Po hodině sexu jsme byly celí mokri. Bylo to nádherné stal mi jako nikdy dříve. Stačili jo oliznout a po chvilce tekla. Ale... po delší době mě to začalo překážet. Stále mokré prostěradlo i matrace. Rozešel jsem se sní a teď mě to mrzí. Chtěl bych to zkusit zase.
u nás také často hlavně, jak jsou u nás cizi chlapi na sex se ženou , proto jsme si pořidili nepromokavé prostěradla abychom už nic řešit nemuseli. Máme jich několik. Doporučujeme všem. Jen dávejte pozor, ne všechny jsou potom sušit v sušičce.
U nás také často a také jsme to řešili nepromokavými prostěradli. 
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Bodave rezani? Dulezite je se po kazdem styku, kazdem drazdeni umyt. Pak se eliminuje pripadna bolest. Stejne tak zanet mocoveho mechyre je, kdyz do toho dlouho busite a mezi jednotlivymi koly nejdete osprchovat.....Nikdo neni "prase" jen je to dobra prevence
Je nádherné když má žena orgasmus a stříká,nebo když při souloži nebo lízání a sání prostě teče,moje žena je vždy nádherně mokrá,slastně vzdychá,je hlasitá a jak ona říká teče jak Dunaj je prostě nádherné.Není proč se ostýchat
Tenkrat my to nic nerikalo ale po zkusenostech,kdyz se ma manzelka takto udelala jsem se citil skvele protoze to byl dukaz toho ze jsem ji dokazal radne udelat.Bylo to uzasne a zeny by se za to nemely vubec stydet
když jsem vystříkla poprvé,bylo to úžasné,ale strašně jsem se styděla,teď si to už pěkně užívám až na to mokro
Nestydět, je to nádhera být zcákaný od její kundičky
Je to proste uzasny to mam rad
Není se za co stydět a co vím tak se to mužům líbí. Moje žena stříká hodně a celkem často a já to miluju, je to nádherný.
Moc rad dlouze lizu a vylizuju mokrou kundicku. Chtel bych lizat zenu co hodne tece a vse vysat.
Ahoj,jsem velkým příznivcem mokrého orgasmu. Rád si s tebou o tom popíšu.
Ten se dostavuje ženám hlavně když Tě vidí mastit péro někde na lavičce v parku
Naštěstí jsem tu čest neměla...ale Ty jsi se onehdy vychloubal jak jsou z toho hin
Kdyz vidim tvou profilovku tak i verim ze by bylo vse mokre.. Jen si nejsem jista jestli blitkama a nebo slzama od smichu..
Predpokladam ze mluvis o sobe kdyz vypadas jako zalud.. Nebud na sebe tak prisny
Kdyby jsi nebyl uplnej debil tak si vsimnes ze v predchozim prispevku pisu v zenskem rode...takze? Ehm...no...sem ta nahore logicky ze? Nevadi..zkus to znovu
Protoze tenhle pan mi v jine diskuzi vyhrozoval ze se tesi az me nekde potka na damskych wc kam chodi honit a mysli si ze na nej nejaka asi ceka s timhle!! Namistrovany idiot ktery otravuje zivot nejedne zene! Mysli si asi ze ma kouzelne pero kterym nejakou uchvati! To ze strika na damskych wc na kliky a splachovadla mi neprijde uplne koser! Hajzl hnusnej!!
Protože se 3/4 žen za svou sexualitu stydí... Protože nám.je po staletí předhazovano že žena má být cudná..
Protože ji třeba někdy nějaký kripl serval že je prase atd...
Protože ji třeba někdy nějaký kripl serval že je prase atd...
Je nádherné sledovat ženu, když má křeč v obličeji při orgasmu, i když v tu chvíli vlasntě ani není pěkná. Rád se na orgasmus dívám, a dlouho jsem ženu přesvědčoval, aby se nestyděla, dnes už jí nevadí, že ji při tom sleduji, mokrý se bohužel nikdy nedostavil.
nevím....myslím že lidé čím dál více postrádají jemnost a cit,svádění je pasé...sociální sítě to je vzrušo mladých. Ve škole na koleji jsme chodily do hospůdky.TEĎ ticho klid a mladí doma u PC na soc.síti.
K dobrému sexu se musíš odevzdat tělem i duší a nehledět na to jak se tváříš a jak u toho vypadáš.....ale to je na nás mužích aby se žena uvolnila...
K dobrému sexu se musíš odevzdat tělem i duší a nehledět na to jak se tváříš a jak u toho vypadáš.....ale to je na nás mužích aby se žena uvolnila...

mokré orgasmy
rozkoš když ona stříká....