Malý penis - navěky panicem...

Malý penis - navěky panicem...

Zdravím vás, chci se zeptat, jak se dá podle vás přečkat život s tímto postižením? Jde o to, že kvůli extrémně malému penisu nemohu nikdy v životě mít vztah, rodinu a ani děti, a budu tedy až do smrti panicem, což je pro mne dosti kruté, protože mi strašně moc chybí láska i ten pocit, že mám s kým usínat a probouzet se - a samozřejmě mi chybí i ten sex, ale to už v tomto věku až tolik neřeším (je mi 31 let a nikdy jsem neměl sex) - stejně mě to ale hrozně ničí...
Stačí kelímek a stříkačka a trefit to ve správný čas na správné místo...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Je mi čtvrt století a taky jsem panic. Měl jsem tři slečny a pěkný! jedna byla začínající modelka.. Ale na sexy nikdy nedošlo.. Protože ho mám malýho... Jednou mě viděla mamka nejlepší kamarádka kočka jak fík (40let) a řekla mi že ho mám malýho... A nějak mě to žere... zrovna od takový kočky to je fakt dojeb..

Vraťme se zpátky ke slečně č. 2. ( začínající modelce) x krát jsem byl u ní doma. Ona přede mnou chodila v noční košilce a pod tím klasicky nic neměla stavilo se mi pérko x krát jsem jí ho tam chtěl šoupnout ale nevím jak by zareagovala a zdali by ho vůbec cítila.. :D :/
Když mi stojí na plno tak mám tak 13/3 ale pro mě je to málo chtěl bych vetšího tlustšího...
Smazanej profil :D dobre ti tak. Spamerko.
Co blázníš já když stojí mám 12/4 cm a jsem 28 let ženatej ,není to jen o Peru máš také ruce,jazyk, různé pomůcky ( robertky)
Jee, ono porad jeste tohle humoristicke vlakno bezi, jo? :-D Prima a koukam, ze uz to melo pres 500 repriz. Tak uvidime kam to scenarista, reziser a magor v jedne osobe jeste dotahne :-D
Sám jsem byl šokován a zároveň překvapen kolík tu je příspěvků.
To proto, že toto téma je bez nadsázky fatální, nebo tedy alespoň pro nás takto postižené rozhodně ano - mně to např. zničilo celý můj dospělý život. Nic už pro mne nemá cenu - nikdy nemohu mít vztah, nepoznám lásku a jednou zemřu jako starý panic, který žádnou ženu nikdy ani neochutnal, protože s takto malým penisem zkrátka nemám právo na lásku - velmi krutý to osud, nemyslíš?
This show will run until until the puppet master quits public life :-)))
:-))))kde se rodi tydle abscesy ja bych se prijel podivat a dal bych ti piskotek
Tak tady já už nadobro končím - zde se totiž očividně rozumné diskuze nedočkám... *8*
už jsi někdy souložil ,kolik žen se ti vysmálo ,jak jsi starý?
Je mi 31 let, nikdy jsem zatím naštěstí nesouložil a vysmála se mi jedna holka asi v sedmé třídě, ale ta mě ani neviděla - dozvěděla se to od kamaráda, se kterým chodila a který měl velký pyj a viděl mě v bazénu...
Tak mi včera opět napsala ta svobodná matka, takže už se těším, že se opět sejdeme, trochu ji navnadím, dám ji nějaké naděje a pak ji opět odmítnu, aby také věděla, jak se vlastně celý život cítím... Nikdo si ani nedovede představit, jak krutý je život s mikropenisem...
Chichi tak takoveho c....a jako ty se jen tak nevidi ale vlastne je to tvuj boj ja si jdu pekne dlouze zasukat uzij si to s tou svou ancou dlanovkou jsi horsi jak decka ve skolce sorry ja zapomel ze jsi nemocny ps by me zajimalo z ceho ta moje pak strika asi to bude tim mym mikropenisem anebo to na me hraje vlastne :D jsi fakt k...t co si neumi uzivat zivot a vymysli pic...y vrat se do toho tveho sveta kde je vsechno mikro...ty honimire:-)
To je tvůj názor a mně nezbývá než ho plně respektovat, nicméně pokud upozorním na něčí mizernou gramatiku, mohu ho tím pádem přimět k zamyšlení se nad sebou samým, donutit ho na sobě zapracovat, zlepšovat se a tedy ho ve finále třeba učinit lepším člověkem - nelze totiž spoléhat pouze na velký penis, ale i na další hodnoty, které v životě sice nehrají tak velkou roli jako objemný pyj, ale i přesto o člověku mnoho vypoví...

Jsem kupříkladu vcelku neochvějně přesvědčen o tom, že ta slečna s dokonalým tělem a krásnou tváří, která zde píše blogy a na jejíž přezdívku si už bohužel nevzpomenu, se po mém upozornění na její písemný projev jistě začervenala a šla si tyto základy gramatiky doplnit, čímž teď bude tedy nejen tělesně dokonalá, ale bude za něco stát i po intelektuální stránce - nebo alespoň bude působit lepším dojmem a tím pádem bude mít v životě x dalších možností než jen své tělo...

Co se pak mého mikropenisu týče, tak já se toho držím opravdu dobře - ostatně diskuse na toto téma vedu již slušnou řádku let (s touto přezdívkou od roku 2012, jinak už cirka od 2009) a to napříč internetem, a tedy také v zahraničí, kde však používám spíše nick "Shortie", který je světovější. Pravdou totiž je, že mé postižení je skutečné, opravdu jsem mrzákem a opravdu budu muset zůstat až do smrti panicem, který nemá právo na lásku a který bude muset ženy až do konce svých dní jen a pouze odmítat, a to zkrátka proto, že už je moc dobře znám - jsou to jen pyjechtivé bestie a na ničem jiném jim nezáleží - ony vlastně ani nedokáží milovat...
Takže přiznáváš, že ti to dělá dobře vést diskuse, kde se ponižuješ a děláš ze sebe chudáčka, protože ty žádné rady ani pomoc nehledáš.
Takže za mě sbohem, běž si pokračovat v bezvýznamné diskuzi někam jinam a užij si zbytek života jako panic.
Dobře mi to opravdu nedělá, ale jinou možnost bohužel nemám - stále se snažím najít rozumnou odpověď na mou otázku a také nějaké rady, jak přečkat život a aspoň trochu přitom netrpět - většina lidí si ale chce prostě jenom kopnout a jsou navíc rádi, že je na tom někdo zle a nemůže se bránit. Je to hnus, ale chápu to - ani já se necítím jako plnohodnotný člověk.
Marně přemýšlím, co ti ženy udělaly, že je tak nenávidíš. Vždyť se ti žádná ani nevysmála.
Ženy mi neudělaly nic, ale mohly by, kdybych jim k tomu dal příležitost. Primárně jde totiž o to, že mám velmi dobrý odhad a také empatii, díky čemuž vím, jak ženy vlastně uvažují - a není to věru nic pěkného. Klidně dám ruku do ohně za to, že kdybych se před nějakou ženou ve chvílích touhy obnažil, tak se zhrozí a vysměje se mi už od pohledu, takže by rázem bylo po lásce - naštěstí mám ale soudnost a tak jsem se tohoto vždy dokázal uchránit...
Ty jsi prostě debil...

A klidně se u toho vyhoň subiku *188*
Možná jsem debil, možná mám jen malý penis - posouzení nechám na ostatních a jejich názor mohu jen plně respektovat, nicméně ženy znám opravdu docela dobře, takže vím, jaké jsou jejich potřeby a jak uvažují - velký pyj je pro ně základ a mám to už nesčetněkrát potvrzeno napříč světem. Uvedu jeden příklad za všechny - už je to asi 10 let, co jsme byli s přáteli někde v hospodě posedět a u vedlejšího stolu sedělo plno krásných mladých holek (odhadem jim mohlo být tak 16 nebo 17 let) a bavily se o různých věcech, až došlo i na penis a pak se začaly dohadovat o tom, kdo z jejich známých ho má největšího - padala tam různá čísla a rozebíraly to tak hlasitě, že se to nedalo přeslechnout. Potom jeden můj kamarád / děsný holkař, který má opravdu velký objemný pyj, díky čemuž pár holek pomiloval i na záchodě / pronesl, že ho má jako tágo (hráli jsme kulečník) a zrovna ta nejhezčí holka řekla, že "jako tak hubeného?" a on prohlásil, že "by byla ještě ráda, že je hubený, kdyby ho měla v zadku" a ten její chtivý pohled byl poté k nezaplacení. Asi s ní pak nic neměl, ale stejně - tohle já prostě nikdy nemohl zažít, protože takto obrovský pyj zkrátka nemám...
A nebyla mezi nimi aspoň jedna mladá a škaredá? Která by se ti nevysmála a mohl si s ní jít na záchod?
To asi ne, škaredé holky chodí většinou jinam, ale problém je v tom, že i ta škaredá by se mi vysmála, protože prakticky každá žena má na lepšího milence - v tom to je! Je zcela jedno, zda je hubená, tlustá, plochá, dokonalá, nebo má třeba věšáky, má-li malý zadek, moc velký zadek, šilhá a tak dále - nic nehraje roli, protože pro každou ženu existuje nějaký muž, kterému se bude líbit (a obvykle se líbí většině mužů), zatímco s malým penisem je muž prakticky bez šance, protože po malém netouží žádná, ale vůbec žádná žena na světě - i ta tělesně postižená by se mi nejspíš vysmála a vynadala by mi do mrzáků, protože každá má na lepší...
Aha! Už to chápu.
Každý muž s velkým pyjem má několik žen, kterým nevadí, že se o něj dělí s jinými ženami, protože mužů s velkým pyjem, který ji celou naplní mnoho není. V klidu čekají až na ně příjde řada, až je ten muž uspokojí velkým pyjem a mezitím se vysmývají a nadávají mužům s malým pyjem.
Takhle to tedy je....
To právě není pravda - mužů s velkým pyjem je dostatek a proto se pak na nás mrzáky už nedostává, nicméně ženy občas zatouží po ještě větším penisu a tak si hledají milence, který je dokáže uspokojit ještě lépe než jejich partner s pyjem 20 x 5 cm, ale může to být jen chvilkový rozmar. Když je žena s mužem spokojená, tak s ním nakonec zůstane i pro jeho další kvality a klidně mu odpustí, že má třeba jenom 17 x 4.5 cm, ale musí to být dobrý chlap. Horší pak ale je, když má ještě méně - např. pod 15 cm už to totiž většinou ostatní kvality moc nezachrání, a to raději ani nemluvím o mikropenisu - to už bude člověk až do smrti sám...
Ty carky a hacky si domysli jesi to zvladnes ...:-)))
Nevím co je horší - zda forma, či obsah... Nicméně to samozřejmě není pravda - s takto malým penisem nelze do ženy ani dosáhnout, takže buďto je tak zoufalá, že ti uspokojení předstírá, aby ti udělala radost a udržela si tě, a nebo to byla třeba i pěkná, ale stále svobodná matka, která za každou cenu hledala otce pro své děti - každopádně z lásky s tebou určitě není. Skoro každá žena má totiž na víc, než aby se zahazovala s takto malým penisem a žila velkou část života bez uspokojení. Leda tak ještě naivní mladé holky, které sbalí první mrzák ještě na škole a to dřív, než stačí poznat to pravé a plnohodnotné uspokojení z pomilování velkého pyje - ty pak totiž ani netuší, o co se vlastně samy připravují - ale to už je jiný příběh a většina z nich časem prozře...
Kratomire ty jses ale debil to je slabe slovo ale nebudu tady pohorsovat lidi z mozkem podle toho co jsem cetl si jen srac pises tady jen sva moudra a prd si vyskousel nevis co je to zivot a jak si ho uzit tak zalez do te sve ulity a neotravuj s tim svym mikropenisem nebo co to vlastne mas u me si jen srac ja mam krasnych 13-14 podle vzruseni a nechtel bych jineho svou partnerku uspokojim nekolikrat za sebou a chce to porad vic a vic pekne po koule je to sni bozske takze ty tve moudra nevim odkud beres ale praxe je praxe nevis o co go
Chlape! Lidi jsou někteří na tom zdravotně hůř než s penisem ten se dá řešit to že tu brečíš nad penisem ti nikterak nepomůže.Zkus použít co máš na krku ženský si zvětšují kozy bakelitem a pro tebe je taky řešení.Ale když zkusíš projít pár stránek googlu je spousta stránek kde se dozvíš že velikost nehraje roli.Ale zaráží nejenom nás pokud tě dokáže vyřadit ze života taková hovadina proto radši nechceme znát tvůj věk a zajímalo by nás jestli by jsi takhle řešil zdravotní potíže tvých dětí až je budeš mít nebo máš.Na závěr nechceme tě urážet kup si flašku a podívej se na dno přijde nám že si tu ze všech děláš srandu a bůh nám pomáhej pokud je vás víc
Lidi nechte to tu spát...

Nevšimli jste si jak se hned chytl sprchování a dal pokračuje v sebemrskacstvi?

Na amaterech je centrum uchylku, magoru, manipulatoru a dalších individuí, že skutečně nevěřím že zrovna tehle člověk má problém.. Prostě mu ta debata tady dělá dobře.
Když už, tak správně by to mělo být: "Bavme se teď o mně...", ale to je asi vedlejší - když má muž dostatečně velký pyj, tak ani nemusí umět gramatiku, protože je zkrátka chlapák a všechen úspěch dožene velkým penisem - nemusí se tedy v životě ani moc snažit...
On nemá mikropenis....................
Ne, jednalo se opravdu o velmi blízké přátelství, a jinak byli jsme spolu na nějakém delším výletě (kdy bylo nutné někde přespat) jen asi třikrát - prvně jsem se také sprchoval a málem mi tam vlezla - jen tak tak jsem se stihl zakrýt a pak jsem se už zamkl, abych měl jistotu, no a dvakrát poté už jsem se raději nesprchoval vůbec, protože jsem nechtěl riskovat, že by odhalila mé zmrzačení...
Nemáš žádný zmrzačení. Ty nemáš mikropenis.
Především mám soudnost / na rozdíl od drtivé většiny ostatních lidí / a dokáži tak sám sebe hodnotit zcela objektivně a nezaujatě - proto tedy vím, že bohužel mikropenis opravdu mám - taková už je prostě realita a nemá smysl si nic nalhávat... Sebevědomí je totiž pro hlupáky - rozumný člověk bere sebe sama čistě objektivně a bez příkras.
Děláš si tu akorát z lidí prdel,tak blbej snad nikdo být nemůže.
Ne, blbej ne, ale nemocnej jo. Všichni chlapi, i ti s malým pérem, chtějí slyšet, jaký obrovský klacek mají. Tenhle pán, ač velmi inteligentní, a s normální délkou penisu, chce slyšet opak.Navíc ještě potřebuje slyšet (nebo číst - to je jedno), že ženy jsou mrchy, které ho kvůli tomu nechtějí. Jó a abych nezapomněla - navíc má VŽDYCKY pravdu. Nenašel by se zde náhodou psycholog, kerý by nám to trochu osvětlil?
Ano, já jsem psycholog a odborná diagnóza zní - Kráťa je magor.
Ale jako vážnější odpověď jsem přesvědčený, že si z nás dělá srandu a možná má tak trochu zálibu v sebeponižování a nejspíš i špatné zkušenosti se ženami.
Raději bych byl na vozíku s velkým pyjem, než být sice tělesně celkem v pořádku, ale kvůli mikropenisu muset zůstat až do smrti sám - vozíčkář má totiž stále alespoň naději a mnoho z nich má i normální partnerky, vlastní děti a rodiny - já nic z tohoto nikdy mít nemohu, takže kdo je na tom hůře? Já v tom mám jasno...
Kratomír opět, co slovo to perla. Tebe by měli normálně vystavovat. Napíšeš sem už konečně něco logického?
Tak na motorkách (mám jich krom H-D víc) jezdím docela zostra, takže stát se to může, nicméně ti zřejmě uniká pointa a to taková, že kdybych se teď ocitl na vozíku, tak jsem na tom v podstatě ještě hůř, protože bych byl pořád ten stejný mrzák s mikropenisem, ale navíc bych se ještě ani nemohl pořádně pohybovat a když si jen představím, že by mi někdo muset pomáhat i na záchodě či při koupání a viděl by mne tedy v obnažení, tak to bych se asi musel už rovnou zabít - zdravotní sestry by se mi jistě všechny vysmály a ještě by to řekly všem okolo...

Původně šlo ale o to, že kdybych si mohl vybrat, zda být na vozíku a mít velký objemný pyj a nebo raději být zcela zdráv, ale mít mikropenis, tak si raději vyberu ten vozík, protože i přes určité komplikace bych měl stále mnohem větší šance na nalezení hodné a slušné partnerky, která by se mohla s mým penisem ukájet a to i v případě, že bych byl v rozkroku necitlivý - o tom to celé bylo...
A ještě pro zajímavost jedna báseň o mikropenisu, kterou jsem teď složil...

Když má muž velkého pyje,
tak se mu hned lépe žije.

Může píchat, může klátit,
může klidně ženy mlátit.

Může všechno, po čem touží,
holky okol něho krouží.

Vždy jednu z nich si vybere,
a na ostatní, se vysere.

Tak to s ním jde, týdny, roky,
hladí, líže, tahá v boky...

Zato s malým pyjem, to je bída,
holky těžko se pak střídá.

Jen stěží můžeš, užívat si,
život tvůj je plný strastí.

Snaha každá, je zde na nic,
až do smrti budeš panic.

A když zjistí, že ho nemyje,
rázem každá se ti vysměje.

Tedy užiješ si, dívčích smíchů,
když ukážeš jim tu svou "pýchu".

Tolik tedy, k lásce žen,
po velkém pyji touží jen.

Mocně tvrdém, žilnatém,
a jeho majiteli, bohatém.

Tak proto budu navždy sám,
pač jen mikropenis mám.
To ani nemusíš řikat, že si tohle složil. Nikoho jiného by to fakt nenapadlo. Básničku si strč někam, dneska frčej videoklipy.
Ano, uznávám, že to místy trochu skřípe, ale dohnal bych to přednesem - nicméně tam šlo hlavně o vyjádření mých pocitů a také reality a myšlení dnešních žen, protože tato báseň, byť je triviální, je i přesto bohužel pravdivá - ostatní kritiku pak považuji za čirou závist...
To dožene přednesem................
Já myslím že by měl Krata dorazit na sraz tam zarecitovat :-D
Ano, téměř už se ani nemyji, protože jak je již psáno výše - stejně se nikdy s žádnou ženou nebudu moci pokusit o soulož, protože by se mi každá akorát tak vysmála a to hned od pohledu - nač o sebe tedy vůbec pečovat? Byla by to jen ztráta času...
Ja se meju i kdyz nesukam. Hnusaku. To je zakladni vec. Neco jako pro tebe zaklady gramatiky.
Stačí malá kapka vody. Ušetřím.................
Asi se snaží na něm nastřádat tolik špíny, že se mu začně zvětšovat.
Ano, impotentní znamená neschopný, tedy v tomto případě neschopný soulože - lidé to často zaměňují s významem "neschopný erekce", ale skutečnost je taková, že neschopnost erekce je jen jeden z více možných významů impotence. Pokud je penis sice schopen dosáhnout erekce, ale má takové rozměry, že s ním ani přesto nelze dosáhnout a prostoupit do ženy, pak se stále jedná o impotenci a to navíc neléčitelnou - tedy můj případ, pokud to někdo nechápe...
Jsi fakt pako,mě ocas penis taky nenarostl a žiju. Ty jsi vlastně ještě neviděl vagínu,i prstem dosáhneš na konec a múžes s ním kroužit kolem děložního hrdla.
Vaginu jsem již viděl, i když bohužel ne moc zblízka - každopádně je jasné, že prstem na dno lze dosáhnout asi jen stěží, když vezmu v potaz, že tudy projde i celé novorozeně - jak by pak asi ženu mohl uspokojit prst, potažmo mikropenis? A to nemluvím o tom, že bych do ženy ani nedosáhl a když, tak jedině na krajíček, takže by ani nešlo přirážet - ostatně jak ženy říkávají - takto malý penis by jim nestačil ani na to polechtání...
Novorozeně projde, ale protože se celých devět měsíců všechno zvětšuje a povoluje a je to docela záhul, než projde.*24*
Teď jsem s hrůzou zjistila, že mám asi mikrovagínu. Dosáhnu si na konec. Jsem zoufalá, jak se do mě vejde normální penis? *12**9*
Když projde novorozeně, musíš ji mít hlubokou aspoň půl metru :))) Jen teda ještě nevím, jak souvisí šířka při porodu s hloubkou....

Běžná hloubka vagíny je nějakých 7-8 cm - dá se to najít třeba na wikipedii, takže i někdo, kdo ji neviděl, si to může dohledat a neplácat takové příšerné nesmysly.

Je mi jedno, že Kráťa je chudák, co potřebuje politovat za to, že má jen normální penis. Ale to, co tu plodí za bláboly, za to by se stydělo i dítě v první třídě...

Jenže to je zcela nepodstatný údaj - hloubka vaginy je totiž nedefinovatelná, jelikož je elastická a ráda se tedy přizpůsobí na prakticky jakkoliv velký pyj, ovšem rozhodně se nedokáže smrštit na mikropenis, takže toto pravidlo platí pouze pro velké a ještě větší pyje.

Hlavně jde ale o to, že nikdo z vás vůbec nechápe, jak obrovská je to frustrace, když člověk (a k tomu ještě relativně mladý muž) tak moc touží po lásce, ale přitom moc dobře ví, že nikdy žádnou nepozná a bude muset být až do smrti sám - tohle si nikdo zdravý vůbec nedovede představit. Přitom jsem slušný pohodář, inteligentní a zábavný, a o seznámení vůbec nouzi nemám - ani tak ale nikdy žádnou holku ani neochutnám a musel jsem navíc odmítnout tu nejdokonalejší dívku na celém světě, a to jen pro tak malý kousek masa, který mi chybí v rozkroku do úplného mužství!

To je zkrátka nepředstavitelné a vůbec nechápete, co den za dnem musím prožívat, tak moc toužit po lásce a přitom žít až do smrti v samotě. Tato situace navíc nemá řešení, takže jen smrt mi bude vysvobozením, a to přitom nejsem špatný člověk. Nic už ale pro mne nemá smysl - v samotě a bez vztahu je můj život bezpředmětný. Zabil bych se, kdybych kolem sebe neměl své bližní, kterým na mně záleží...
Všechno má své limity, to je jasné, ale na penis do 30 cm se každá přizpůsobí velmi ráda, to vím...
Jsem panic s mikropenisem, takže jsem to nezkoušel, ale vím to - znám totiž ženy...
Cirka asi z metru, možná z dvou, ale to není důležité...
Důležité je to, že ty nemáš mikropenis.
Moc vtipné, ale tam tehdy vůbec nešlo o nějaké uspokojování - prostě vylezla ze sprchy a nemohla najít ručník, když jsme byli na výletě ubytováni v jednom soukromém příbytku - tehdy šlo ale čistě jen o blízké přátelství...
Teď určitě myslíš šířku. Protože já stoprocentně vím, že do hloubky zvládne každá pochva lehce více než 50 cm.
To je asi pravda, ale opravdu mám na mysli hloubku - chyby obvykle nedělám...
Ano, pokud se elastická 8cm vagina nedokáže smrštit na tvých 13,5 cm, je to vážně problém... ale ne ve tvých kalhotech.

A není pravda, že nejsi špatný člověk - za tvoje plýtvání časem ostatních lidí kvůli zcela zjevným blábolům a protiřečením tě satan napíchne na vidle...
Ale pochop, že s takto malým penisem nelze do ženy ani pořádně dosáhnout, takže se tu bavíme je o krajíčku - vždyť i v erekci je můj penis trapně ubohý, viz zde: aws-foto.amateri.com/foto/6/6/5/7/g1328973/10488394/500x500.jpg
Normální hnusnej ptak. Zhubni. Bude to vypadat líp. Víc k tomu není co psát.
Normální rozhodně není, je to zakrnělý mikropenis, ale díky za milosrdnou lež.
Není to zakrnělý mikropenis. Přeji pěkný den.
Tohle vážně nechápu - ty už jsi jak ty holky, které mi to taky pořád říkají, ovšem jenom proto, aby se mi pak případně mohly vysmát. Někdy minulý rok mě jedna zoufalka pořád tahala na rande, což jsem chvilku zvažoval - sice byla trochu při těle, ale mladá, asi okolo dvaceti, a pořád mi tvrdila, že takto malý penis by jí bez potíží stačil - nakonec jsem to ale naštěstí odmítl, protože už vidím ten její posměch, který by poté jistě následoval! Všechno jsou to totiž stejné mrchy, které se chtějí akorát tak vysmívat a zvedat si na nás / mrzácích / své vlastní sebevědomí - je to hnus... O svou hrdost se připravit nenechám, tyto lži tedy beru s rezervou.
Ty seš taky zoufalec. Přeji pěkný den.
Ano, já jsem sice zoufalec, ale pouze po tělesné stránce - jinak bych byl skvělý partner...
Lidi, mě někdy před týdnem možná 2 psal na chatu že chce abych se vysmala jeho malému péru až by se rozbrecel...
A napíšeš mi to taky ?.............
Hele hledám holku, co mi bude posílat fotky kolenou. Jenom kolenou. Vzrušuje mě představa drcení penisu koleny. Můžu se udělat jenom pri fotkách nebo hlazení kolen.
Ovee, teď tady o mně lžeš a sama to moc dobře víš - takováto konverzace mezi námi nikdy neproběhla a nebo jsi to špatně pochopila - to víš jen ty. Psalo mi zde soukromě již mnoho žen, takže si na každou z nich už bohužel nevzpomenu...
Teď tu o červené Karkulce.........
Prostě kluk kterému dělá dobře ponižování a nad celou debatou jen masti pero...
Kráťo, neboj ty žádnou hrdost nemáš, tudíž nemáš co ztratit.
Takže s radostí do toho. *1*
Problém nemáš v péru ale v hlavě, jseš úplněj kretén.
Tak ty už jsi s tím otravoval i na emimino.. Vážně by sis měl nechat vyšetřit hlavu.
Možná jsem perverzní úchyl, ale na cizí ptáky fakt nekoukám *3**3**3*
To je jasné, každý přece ví, že na uspokojení žen je potřeba mít penis o velikosti novorozeněte, jinak nic neucítí.
Teď to už zase přeháníš a všechna má slova překrucuješ - ideál je samozřejmě někde okolo 20 x 5 cm, u menších mužů možná stačí i něco kolem 17 x 4 cm, ale to už je pro většinu žen na hraně - každopádně znám ženy a vím, jaké mají potřeby.
Vážně jsem já ten co přehání? Nepřekrucuje, jen tě beru doslovně, protože ty sám se v tom začínáš ztrácet a protiřečit si.
Jak můžeš říct, že 20x5 je SAMOZŘEJMĚ ideál? Myslet si to můžeš a o tom bych se s tebou nehádal, ale takové tvrzení nelze brát vážně ani od zkušené ženy, natož od chlapa, který sám o sobě tvrdí, že je panic.
A navíc do toho ještě chceš tahat výšku chlapa, ale musím ti dát za pravdu, nevěřil bys pro kolik ženských je délka 17 cm opravdu na hraně a o větší by nestáli.

P.S.: Znovu dodávám, že s tebou debatuji jen ze zvědavosti, co ještě vyplodíš, vím, že nás jen trolluješ.
Takže podle tebe se ve všech užitích slova "impotence" jedná čistě o erekci penisu?
Velmi omezený výklad a nutno dodat, že i chybný... Nicméně nic to nemění na skutečnosti, že impotentní skutečně jsem.
Lidi,že toho tragikomika ještě řesíte?Vždyť on nechce slyšet,že s tím lze normálně žít v manželství i mít děti.On se prostě vyžívá v tom,že mu drtivá většina lidí vyvrací ten fantasmogorický blud o jeho nijak mrňavém penisu.
Jede stále jak kolovrátek o jeho nešťastném osudu a rochní si v tom jak prase v bahně...
Zbytečné mu něco vymlouvat.
A co na to všechno říkají rodiče ?
Nemají radost z toho, že jsem stále sám - přáli by si vnouče, jenže bohužel netuší, že jsem impotentní mrzák a tak bohužel ani nedokáži zplodit potomka, alespoň tedy ne přirozenou cestou...
Ty tragéde,mám kamaráda který má penis opravdu malinký a nemá problém jít i s manželkou a dětmi na nuda-pláž.Nikdo jeho brčko neřeší,maximálně se pousměje nějakej blbej chlap...
Ženských měl vždy kolik chtěl,protože byl inteligentní i zábavný a sám jsem byl svědkem jak u mne řádil s dvěma najednou.A žádná se mu nesmála ani neponižovala,ba naopak se jich pak těžko zbavoval...Ale takové připady ty slyšet nechceš,to hned každý lže či se tě snaží utěšit,viď?
Ty jsi prostě EXPERT přes ženy a vidíš v nich i to,co tam vůbec není.
Dej se do kupy a začni se chovat i myslet trochu pozitivně.Jo a občas se umej a uprav,to na ženy působí víc než megačurák...
Takže tímto mi bylo dáno opět za pravdu, díky.
Já to pořád nechápu, asi jsi nám to ještě dostatečně nevysvětlil. Možná kdybys nám to podal ve verších, tak by nám to docvaklo.
Koupání je ztráta času i energie, protože žiji sám a tak je to pro mě zbytečné - navíc mám takový dar, že jsem samočistící, málo se potím a nezapáchám, takže mám stále jen jedno oblečení, které není potřeba třeba půl roku prát - nemám s tím vůbec problém. Tato diskuze mohla být docela hodnotná a třeba by i pomohla podobně postiženým mrzákům, kteří se však bojí o tom takto otevřeně promluvit a přiznat si svou sexuální impotenci, ale to by to většina z vás musela začít brát vážně a přestat to neustále shazovat a kopat - to bych po vás chtěl ale zřejmě moc, že ano - tak si to užijte, obzvláště u chudáka, který se ani nemůže bránit...
Samočistící ?? Co to je ?? To neznám. Sakra. Normálně se cejtím bejt špinavej, i když se každej den meju.
Možná by pomohla nějaká báseň.
Samočistící jsou maximálně kočky, které se opoziční a neni treba je koupat...
Půl roku, to musí být nářez.
Kočky se olížou ...
Kráťa se asi řídí heslem, že špína do čtyř centimetrů hřeje, po čtyřech odpadá..
Máš samozřejmě pravdu. A já ti z celého srdce přeji, aby jsi měl co nejdříve nějakou nehodu a zůstal závislý na vozíku a mohl konečně začít žít normální život.
Kráťo, každý přece ví, že na uspokojení ženy, nemá velikost mužského přirození vůbec, ale vůbec žádný vliv.
Žena je uspokojena, když dobře uvaří a muži chutná, když fotbalová reprezentace vyhraje důležitý zápas a muž se usmívá, když v noci nechrápe, když mu může každý den připravit vyprané, vyžehlené a voňavé prádlo, když muž při příchodu z restaurace opilostí upadne až doma a ona ho nemusí sbírat na chodníku, když jí koupí nějaký hezký, věcný dárek do kuchyně ……to jsou věci a činy které ženu uspokojí a nějaký penis, ten je ženě úplně ukradený.
Je s podivem, že jsi se ještě s těmito fakty neseznámil a zaobíráš se tady takovou nicotnou lapálií, jako je velikost penisu. ))))
Nejlepší dárek pro ženu je už od počátku jeho výroby žehlící prkno! *60* *1*
Správného chlapa dělá charakter, ale skutečného chlapa dělá velký penis - správňáci jsou sice fajn, ale s malým penisem ženu prostě neuspokojí, takže je jim to vlastně k ničemu... Lepší být hajz s velkým pyjem. A co se pak těch hor týče, tak i tam může být případně nějaká nahota (např. při saunování), takže to vyjde nastejno - ovšem ono je to ve finále jedno, protože i kdybych tam s někým jel, ani přesto bych nikdy nemohl mít vztah a každá by se mi stejně akorát tak vysmála, takže už pro mě tak či onak nic nemá smysl...
Kráťo, ty kreténe. Nakopal bych tě do varlat, protože kokota nemáš.
Víte jaký je něj lék pro tohoto borce? Nechat tohle fórum spát...
Takže tímto tedy uznáváš, že mám s mikropenisem pravdu, Modafene?
víš co, tak jeď do Pelhřimova....atd... :-D
Tak jeď hrát šachy do domova důchodců. Senioři budou rádi. Nebo tam taky očekáváš nahotu?
Ano, spousta lidí skutečně často řeší daleko závažnější potíže, jenže řeší je s tím, že všechno to zlé jednou opět pomine a bude zase dobře, a to i v případech, kdy se jedná třeba i o závažná onemocnění či úrazy - ti lidé však stále mají alespoň naději, že jednou bude všechno jako dřív, jenže co já? Já totiž žádnou naději nemám, nemám ani tu nejmenší kapičku naděje, ani ten sebemenší záblesk světélka v temnotě mého každodenního přežívání v samotě a trápení - prostě nic! Nikdy se to už nezlepší ani nezmění - jsem vězněm vlastního těla a už se to hodně táhne. Dalo se to vydržet pět let, šlo to i deset, ale já s tímto osudem přežívám již pomalu 15 let a přišel jsem kvůli tomu o to nejlepší, co může mladý člověk zažívat! Jmenovitě například o první lásky, sbírání prvních sexuálních zkušeností, výlety s přáteli a mnoho dalších aktivit - to vše mi bohužel bylo odepřeno a to jen pro tak malý kousek tkáně, který mi chybí k dokonalosti, a tedy pro něco, co jsem nemohl absolutně nikterak ovlivnit - tohle si ale nikdo z vás neumí ani představit. Jen smrt mi bude vysvobozením...
Až budeš ochrnutý a počítač budeš ovládat jedním pohyblivým prstem, pak budeš vězněm svého těla...
Jinak znám pána, který nemá ruce. Je ženatý, ale ty nejspíš odpovíš, že má velký pyj, takže může žít plnohodnotný život*24*
Omlouvam se všem slušným lidem, ale už s tím přestaň ty zm..e! Vis ty vůbec jaké to je byt na vozíku kvůli páteři, mít rakovinu atd atd. Nevíš co je to skutečný problém, tak drz hubu. Chvíli to byla sranda ale už jsi to přehnal
Přesně tak, dokonale vystiženo - bez nohy se dá žena uspokojit a to zcela bez potíží, zatímco bez penisu (respektive s mikropenisem / ono to ale vyjde nastejno) tohoto dosáhnout nelze, stejně jako ani jezdit na výlety a tak dále, protože když člověk nemá nohu, vzbuzuje to v okolí soucit a pochopení, zatímco s malým penisem člověk (záměrně neříkám muž, protože symbolem mužství je právě velký pyj) vzbuzuje akorát tak opovržení a posměch, takže se pak nemůže nikdy ani obnažit. Dříve jsem chtěl jezdit s přáteli na vodu, jenže copak by to šlo? Tam je nahota na denním pořádku a každý / každá by se mi tam akorát tak vysmála - a že tam byly moc pěkné a hojně obdařené holky. Zkrátka jak říkám - toto je jedno z nejhorších postižení vůbec...
Správného chlapa, dělá jeho chování. A také to, jaký zaujme postoj ke všemu co mu život přinese. Nebo si opravdu myslíš, že když budeš mít v trenkách točený salám, tak hravě zvládneš každý problém? Dám ti malou radu. Když je tedy na vodě nahota na denním pořádku, tak jezdi do hor!
Ale oni i ti tělesně postižení jsou na tom vlastně lépe než-li já, protože mnoho vozíčkářů má harmonický vztah a nakonec často založí i rodinu, čehož já kvůli svému postižení nikdy nebudu schopen, protože s takto malým penisem ani nelze zplodit přirozenou cestou potomka - o tom to je - já jsem na tom tedy o dost hůře než oni...

A to ani nemusím popisovat to utrpení a muka, jaká mi to do života vnáší doslova den co den - třeba teď, když je pěkně, tak jezdím krajinou na svém motocyklu Harley - Davidson a cestou vídávám spoustu překrásných holek, které / obzvláště na vesnicích / občas i rády zamávají a někdy je u nich dokonce patrné, že by měly zájem i o svezení - co ale v takové situaci zmůže mrzák jako já? Vždyť já nemám právo se na ně ani podívat, protože s takto malým penisem jsem jenom lidský odpad...

A úplně stejné je to i v mnoha dalších případech - připadám si jako eunuch a nejraději bych už ani neexistoval, protože tohle vážně není život, to je očistec, ze kterého je jen jediná cesta ven - smrt...
Studenti na medicíně při praktikách zrovna probírají amputace. Jedna medička je dotázána na postup při amputaci penisu. No tak nejprve bych skalpelem odpreparovala tkáň a pak bych pilkou přeřezala kost. Od pana profesora dostala následující radu: "Na medicínu, na tu se, slečno, vykašlete, ale toho chlapce, toho se držte... "
Včera jsem se asi po měsíci rozhodl opět vykoupal, ležel jsem jen tak ve vaně, díval se na mé zakrnělé genitálie a přemýšlel jsem o tom všem - a v tom mi došlo, že tohle vlastně ani není skutečný penis, ale spíše jen jakýsi zmrzačený přerostlý klitoris s varlaty - tak moc se za to nenávidím.

Hrozně moc bych chtěl být pravým mužem, prostě jen tak jít třeba k vodě a tam se předvádět v plavkách, aby po mně ženy toužily, nebo do sauny, na nuda pláže a tak - jenže to nejde a já se tedy nemůžu jít ani v klidu vymočit, aniž bych se musel bát, že se mi někdo vysměje - takto kruté postižení bych opravdu nepřál nikomu z vás, je to už k nevydržení...

Jiří Kajínek byl ve vězení 23 let a teď je volný a může si užívat života, milovat se se ženami, předvádět se a tak dále, zatímco já budu vězněm vlastního těla až do smrti a žádná žena mi nikdy žádnou milost neudělí - proč mám tedy vůbec dál žít? Tohle si vážně nikdo z vás nedovede ani představit.
Už jsem si myslela, že tě ty nářky přestaly bavit..*3*
Milí zlatí, já se touto problematikou zabývám již přes 10 let, takže vás mohu ubezpečit, že mne toto mé postižení opravdu jen tak "bavit" nepřestane, jelikož mi to zničilo celý můj dospělý život. S tím souvisí i má další odpověď na jednu z opět velmi zábavných rad psaných výše - totiž nemá smysl se v mé situaci sprchovat a ani nijak jinak o sebe dbát, jelikož kvůli mému postižení stejně nikdy nebudu moci mít vztah či uskutečnit soulož s jakoukoliv partnerkou (tzn. z lásky, ze zoufalství, ale ani za peníze), takže je mi už úplně jedno, zda se myji jednou měsíčně, týdně a nebo vůbec - výsledek je tak či onak stále stejný a to ten, že budu muset stejně zůstat až do smrti panicem...

Pravdou ale je, že jsem se i přesto začal pravidelně holit a čas od času se i ostříhám, takže nějaká péče zde přeci jenom je, byť je to všechno i tak zcela marné. Co se pak blogu týče, tak mám už i své vlastní stránky, kde můj životní osud rozebírám poměrně dopodrobna, takže není třeba zde už nic takového psát. Slušně jsem se jen zeptal na to, jak se dá přečkat doživotní samota bez možnosti ztráty panictví, ale nikdo nebyl schopen mi na to rozumně odpovědět, tak si holt jen kopejte dál. A Jiří Kajínek má jistě obrovský pyj, tím jsem si jist - jinak by nemohl mít partnerku...
Krato vem svuj mikropenismikro a jdi si konecne zapichat. uz ti to panictvi leze na mikromozek:-) jinak i s tvym mikropenisem je souloz technicky bez problemu proveditelna, tak se nevymlouvej na nesmysly.
Měl by zkusit mikrosoulož.
Nejmenší žena na světě má necelých 62 centimetrů na výšku, tak pro ni by byl i mikroKráťa obrem.
Myslím si, že amputace penisu by nic nevyřešila - mnohem účinnější by byla kastrace, která by mi snad pomohla utlumit touhu po lásce, vztahu a po ženách všeobecně - ačkoliv to má svá rizika. A jinak co se menších žen týče, tak obvykle nemá velikost pochvy s výškou nic společného a tedy i liliputánka může mít velkou vaginu, takže by se mi také vysmála...
Přesně jak říkáš, obvykle nemá velikost pochvy s výškou nic společného. Takže i normálně velká žena může mít malou vagínu. Ale o co se to snažím, já ženy neznám.
Velkému penisu se každá normální zdravá žena velmi rychle a ráda přizpůsobí, zatímco na malý toho lze dosáhnout jen velmi těžko - a proč by také vůbec měla, když v sobě může mít velký pyj, že ano?
S mikropenisem se skvele provozuje mikromagie*3*
Ano, to sice může, jenže těžko bude mít nějaká žena tak malou vaginu, aby v ní cítila můj mikropenis a ještě k tomu jím mohla být i uspokojena - to je zkrátka mechanicky vyloučeno. Když někam nedosáhnu, nemohu tam ani dráždit citlivá místa - čistě logická dedukce.

A jinak ženy sice opravdu moc v lásce nemám, ale za to si mohou jen ony samy svým chováním a přehnanými nároky - na pohled jsou sice překrásné a sladké, ale uvnitř jsou proradné a zlé - zničily mi svým chováním vlastně celý život... Přesto ale toužím po lásce, protože samota mne již opravdu ničí. To si ale nikdo nedovede představit...
Lilith neblbni...Kdyby to do blogu napsal,tak by mu třeba o pár cenťáků povyrostl!?
Na co by si pak chudinka stěžoval? :-)
Já bych se vsadila že Kajínek má taky mikropenis!
Kajínek má mikropenis, jinak by si sním už dávno odemknul zámek od cely. Ale když tam nic nemá...prostě to nešlo.
Náhodou já mám pro Kratu radu.... Sprchuj se ;)
No jo...kafemlejnek. Postiženej jsi stoprocentně,ale v té nejvyšší části těla.
Zbytečné ti cokoliv psát.
Tak jeden co by mohl Kráťu potěšit...
Přišel mladý kovboj do bordelu a zatím to tam jen očumuje...Vlítne tam další a zařve "Osmnáct"!Hned u něj tři holky a on jde s jednou na pokoj...Za chvíli další kovboj zvolá "Jednadvacet" a také odchází s jednou na cumru.
Tak se mladý kovboj osmělí a zvolá "Deset"!Chvíli na něj posměšně koukaj,ale jedna se slituje a jde s ním na pokoj...Z toho se pak ozývá půl hodiny strašný řev a když kurva zničená vyleze z pokoje,tak říká kolegynim:"Ten blbec nehlásil délku,ale šířku!".
Emoční mrzák? Ono kdybys měl také mikropenis jako já, mluvil bys pak asi jinak...
Jsem rád Kráťo, že jsi se k nám přidal a používáš tohle téma na přidávání vtipů.
Jinak ti děkuji za "úchvatně objemný pyj", co podle tebe mám. Ale podle měřítek co jsi někde výše psal, jsem na spodní hranici, pro ženu, přijatelných velikostí. Takže vlastně jen krůček od mikropenisu *10* Měl by sis v tom udělat pořádek.
Jen si kopněte do mrzáka - jak je vám libo - zasloužím si to, protože ani nejsem skutečný muž. Když si ale jen představím, že mám tak úchvatně objemný pyj jako třeba Marv, musí to být radost - s takovým pyjem bych mohl mít úplně každou! Kdo toto postižení ale nemá, ten to očividně nikdy nemůže chápat...
Meleš pořád dokola to samé jak kafemlejnek...Nikdo do tebe nekope,ty ze sebe děláš mrzáka sám a ještě se v tom vyžíváš.
Už dost žen ti tu napsalo,že pro ně je velký penis spíše nepříjemný a já to mohu jen potvrdit.Nemám žádnou megakládu a přesto to mnohé ženy bolelo...Jistě,najde se docela slušné procento žen,které ten velký penis potřebují,není jich však ani čtvrtina.
Máš to v hlavě pomotané,když myslíš že jejich idol je chlap s čtvrtmetrovým čurákem.Zajímají je jiná kritéria.
- Smím? zve mladík slečnu do tance.
- Smíte, ale nejprve si zatancujeme.
Na pustém ostrově ztroskotají muži ve věku 20, 30, 40 a 50 let. Po chvíli zjistí, že na nedalekém sousedním ostrůvku ztroskotala skupinka krásných žen.
20-ti letý navrhne: "Chlapi, doplaveme tam a budeme se s nima celý den milovat."
30-ti letý: "Ne, ne. Doplavame tam, pomilujeme se s nima, a pak se vrátíme zpátky."
40-ti letý: "Ale vždyť by ony mohly doplavat sem."
50-ti letý: "Hele pozor, támhle už jedna plave!"
Jedna žena radí druhé: "Vybírej si chlapa podle velikosti bot. Pokud má velká chodidla, má i velké přirození." Ta druhá po dlouhém hledání najde baču s velkými chodidly a pozve ho k sobě domů. Tam mu povídá: "Bačo, pokud se se mnou pomilujete, dám vám dva tisíce." Tak se spolu pomilovali, ráno se bača zvedá k odchodu. Žena mu podává čtyři tisícovky a bača se ptá: "Proč čtyři? Vždy jsme se domluvili na dvou...? – "Ty další dva tisíce jsou na boty, protože ty, co máš, tě musí tlačit..."
Vyborny napad. Berme toto jako sekci vtipu. Zacal uz sam autor, tak jen rozvineme jeho myslenku. Co znate za vtipy lidi? :-)
Formuloval bych to výrazně jinak - "K čemu mu je, že je inteligentní, když má malý penis?" - takto je to totiž mnohem pravdivější, protože přesně tímto způsobem uvažuje naprostá většina žen! Ony dávají přednost velkému penisu před povahou, intelektem i schopnostmi - hlavní je pro ně uspokojení. Je to smutné, ale plně to chápu - toto je totiž základní princip evoluce, takže za to vlastně ani nemohou...
ty víš, kamaráde, o evoluci naprostý hovno
Obvykle se mu vysmějí a jsou hledat dále, případně pak musí žít život plný sexuální frustrace a neuspokojení, pokud tedy nemají žádnou lepší možnost a vezmou za vděk i mrzákem, jako jsem třeba já - takových žen ale věru není mnoho, protože vybírat si může skoro každá...
Leží mrzák na pláž, nemá ruce ani nohy. Jde kolem pěkná žena a vídí, jak mu pořádně stojí, a říká: “Mrzáčku, chudáčku, už si dostal někdy pusu?” “Néé”. A dá mu pusu. Jde kolem krásná druhá a ptá se: “Mrzáčku, chudáčku, už ti ho nějaká vykouřila?” “Néé”. A tak mu ho vykouří. Jde kolem třetí krasavice a ptá se “Mrzáčku, chudáčku, už byls někdy v piči ? Néé? “Tak teď budeš, začíná příliv.”
jak nekdo o sobě muže tvrdit že je atraktivní !! Bože děvče / teda jestli jsi protože tvuj profil už neexistuje / vzpamatuj se... a nech na druhých posoudit jestli jsi pěkná nebo ne
Rissest: to se pletes, nevis toho o vaginach víc, pan nejchytřejší na světě už tu psal že toho vi víc o ženách než ony samotné.
Sto lidi píše jak ma stejný pero a maj rodiny, vztahy, hezky holky....nemá to smysl nechte tohle vlakno umřít, nepiste nic. Je to jen ztráta času s někým kdo je v lepším případě troll a v tom horší člověk co ma místo mozku výkal
Hezky tomu kreténovi zobete z ruky, již po několika jeho vyjádřeních bylo jasné, že zůstal tím, čím ho táta udělal.
Co by na můj penis řekla žena, která by mě opravdu chtěla? Co asi - vysmála by se mi do mrzáků, poslala by mě k vodě a všechna ta láska by jí pak rychle přešla - už jsem to v životě zažil mnohokrát... Třeba má životní láska - překrásná mladá holka, se kterou jsme si byli blízcí téměř tři roky - jezdili jsme spolu na výlety, navštěvovala mě, dokonce jsme se spolu dívali i na filmy a leželi jsme při tom spolu u sebe, a také jsem ji viděl i nahou (a na to její absolutně tak dokonalé tělo, vnady a překrásnou mušličku devatenáctileté dívky už do smrti nezapomenu - bylo to jako sen), jenže jednoho večera si trochu připila a vrhla se na mě, čímž to všechno zkazila a mně tedy nezbylo nic jiného, než to s ní ukončit, protože by se mi jinak vysmála... A co myslíte, trápila se? Ani omylem, snad za rok nebo za rok a půl už měla jiného a pak se snad i vzali - tak takové jsou ženy - umí se akorát tak vysmívat, ponižovat a city nemají žádné, alespoň tedy ne k nám mrzákům. I když abych jí úplně nekřivdil, tak vím, že asi půl roku se trápila docela dost - přešlo jí to ale i tak hodně rychle, protože já na ni myslím pořád a to už je to více než 7 let...

A nebo další příklad - vloni koncem léta jsem delší dobu jezdil za jednou svobodnou matkou, moc pěkná milá holka to byla, všechno bylo fajn. Dali jsme spolu pár výletů, koncertů a tak dále, a bylo to s ní super, i když byla pořád hrozně vlezlá - stále chtěla objímat, že je jí prý zima, a měla takové ty řeči, jako třeba když jsem šel na záchod, tak že mě tam prý bude muset navštívit, což tedy naštěstí neudělala, protože bych se pak musel z toho výsměchu jít raději zabít. A nakonec to dopadlo tak, že si trochu připila, začala být hrozně rozdováděná a skoro až nadržená, a v autě se na mě vrhla a začala mě líbat po francouzsku. Já to samozřejmě moc neuměl a byla tam navíc tma, takže docela fiasko a ještě jsem se bál, že na mě bude chtít sahat, přičemž by poznala, že jsem vlastně mrzák - erekce se mi tedy dostavila bez potíží, ale u tak malého penisu je to stejně jedno, protože by tak či onak nebylo nic vidět ani cítit. Opět mi tedy nezbylo nic jiného než to ukončit, a to mi přitom tak hrozně moc chutnala a líbila se mi...

Takové jsou tedy ženy - vlastně ani nedokáží milovat, pouze touží po velkém penisu a jakmile jim ho muž nedopřeje, tak se ho snaží akorát tak ponížit a vysmát se mu, a ještě to rády všem povídají, zkrátka hnus. Já mám ale svou hrdost a nic takového tedy nikdy žádné nedopřeji - tu radost jim zkrátka neudělám...
Kráťo už jsi opravdu dávno přestal být zábavný. Takže ti naposled věnuji trochu mého času.
Pokud jsi opravdu to co se popisuješ, tak tě lituji a doufám, že ti něco/někdo pomůže uzdravit ti hlavu.
A pokud si z nás (jak si pořád myslím) jenom z nějakého důvodu děláš srandu, tak jsi opravdový chudák, protože tím neskutečně urážíš, ty co mohou mít skutečné psychické/fyzické problémy, které je mohou omezovat v prožívání všeho co život nabízí.

Takže sbohem tobě i tvému makropenisu.
No, inteligentní a vzdělanej jsi, ale nemáš ani za mák empatie. Víš vůbec, jak jsi těm holkám ublížil? Ony s tebou chtěl být po všech stránkách a ty jsi je kvůli svojí zahleděnosti do sebe kopnul do prdele. Takže si to vyčítej sám a ne jim!
Az bude mít pět ženských tvé pero v ruce a čtyři se ti vysmeji tak tvrd to rikas. Ale ani jedna ho neviděla a mluvis tady jak by se ti každá vysmala.

Tak Krato mikropenisum zdar *249*

Já končím už mě to nebaví *36*
tak on si svý pozici libuje, tak proč mu neudělat radost ;)
Dovolím si další radu: co emigrovat do země, kde mají muži statisticky nejmenší penisy?
Byl bys tam za krále, pravděpodobně to bude nějaká asijská země, tak tam budeš v porovnání s místními chlapy obr s mocným pyjem, navíc exotický Evropan, holky se o tebe porvou. Pokud je to pro tebe tak důležité, prostředky na cestu jistě seženeš.
Tak ony i ty Asiatky by se mi nakonec vysmály, protože když už chtějí evropana, tak jedině pro jeho větší penis - mrzáka si mohou najít i u nich doma a navíc ani nebudou mísit rasu. Nicméně k tomu co je psáno výše chci dodat, že bych se také raději ani nenarodil - takový lidský odpad nemá na tomto světě vůbec co pohledávat - i příroda holt ale prostě občas udělá chybu a tak teď kvůli tomu musím strašlivě trpět...
Kráťo, když máš na včechno tak dokonalou a promyšlenou odpověď a všechno znáš lépe než ostatní, tak je zvláštní, že tvůj "problém" je pro tebe tak neřešitelný.
To jen tak ze zvědavosti co dál vymyslíš, všichni víme, že nás jen trolluješ.
Ano, zvážil jsem totiž už snad všechna možná řešení této situace a výsledkem je, že můj stav je zkrátka beznadějný - prostě to nelze nijak uspokojivě vyřešit. Operace zvětšení penisu má mnoho možných komplikací a ani tak nejsou její výsledky dostatečné (penis se zvětší jen minimálně, zatímco já potřebuji alespoň o polovinu více), takže je to bezpředmětné a za tu bolest a rizika to ani nestojí. Zkoušet si někoho hledat, snažit se být pozorný, zamilovat se a pak do toho jít a pokusit se o soulož i přesto, že by se mi každá normální žena s téměř absolutní jistotou vysmála, to je také ztráta času a bylo by to velmi bolestné.

Jedinou možností by snad tedy byla ta tělesně postižená holka, ale i ta by se mi pravděpodobně vysmála a šla by za lepším, takže i to padá. A platit si nějakou, to je hnus a asi by mi to zkazilo celý život, a to by se mi vysmála i taková, takže to prostě nemá řešení. Buďto dál trpět, nebo se nechat vykastrovat a díky tomu pak trpět méně, a nebo se raději rovnou zabít, čímž by se to celé vyřešilo jednou pro vždy - jiné cesty asi nevidím, protože znám ženy...

Ale jinak tě mohu ubezpečit, že si legraci opravdu nedělám - tuto přezdívku používám už minimálně 5 let a toto téma seriózně řeším už od konce puberty, takže to pro mne opravdu není žádný rozmar, ale krutá realita...
"Potřebuji alespoň o polovinu více" - A můžeš mi říct k čemu, potřebuješ mít víc než 20 cm aby se ti podle tebe žena nevysmála? Uvědmuješ si, že tvoje požadavky nesplňuje naprostá většina mužů? Tak s kým jsou potom tedy všechny ženy, když po světě běhají skoro všichni s mikropenisem.
Pokud ti mám věřit, tak nechápu proč bys nešel do operace, jelikož podle toho co píšeš nemáš vůbec co ztratit. I když ona by byla asi vhodnější operace hlavy.
Já vím, ale docela mě fascinuje co tady někdy dokáže vyplodit. A občas mě dokáže dobře pobavit. Chápu, že by bylo nejjednodušší ho ignorovat, ale jak to mám udělat, když už mě skoro nahlodat a já si začínám myslet, že mám taky mikropenis *17*
Už mě/mně/mi to už nebaví.................
uá, tak tomu řikám výživný vlákno :-D kolegovi bych poradil, aby si našel nějakou dominu, kterou baví šukat chlapy umělákem do zadku, třeba byste mezi sebou našli lásku a porozumění ;-)
Modafene, žena sice může být pěkná, ale také by měla mít něco v hlavě - gramatika s tímto úzce souvisí, protože často o člověku vypoví více než by se mohlo na první pohled zdát...
Český jazyk ;)

...................
Uchylovat se k osobním urážkám a napadání, to je známka vrcholné ubohosti a nedostatku argumentů, ba co víc - značí to i skutečnost, že vnitřně sám moc dobře víš, že pravdu mám já, ale nechceš si to přiznat, protože by pak vyšlo najevo, že jsi úplně stejně tělesně defektní mrzák jako já, a s tím by se ti asi nežilo zrovna dobře. Já si alespoň nemám potřebu nic nalhávat - zkrátka musím být kvůli malému penisu až do smrti sám a nikdy ani nemohu přijít o panictví, ale alespoň mám svou hrdost a nemusím tak urážet druhé - je mi vás líto...
Jak ti závidím, že si na rozdíl od nás nemusíš nic nalhávat.
Takže ti přeji, ať se svojí hrdostí vydržíš až do smrti a nepodlehneš jako my ostatní chudáci, kteří se dokáží věnovat sexu a budováním vztahů, i když se kvůli tomu zaprodáme a trpíme ženám takové prohřešky, jako občasná hrubka na internetovém fóru a to, že nemáme každý tak objemný pyj, aby jsme jím dokázali ženě uvodit životu nebezpečná poranění, po kterých očividně všechny nesmírně touží..
On mě/mně/mi nemá rád :-( ...........
A dostal už se Krata až Ty víš kam? ;)
Mě, mně, točení penisem....to je základ. Máš 31 let a jsi panic. Na to nesmíš zapomenout.

Třeba nedokáže psát ale umí poslouchat, pohladit, večer před spaním obejmout. Máš 31 let a jsi panic.

safra, teď jsem si zkusil zatočit penisem a moc to taky nejde... asi bych se měl všem holkám, se kterýma jsem něco měl, omluvit a vysvětlit jim, že to byl omyl :-D
A to dvojnásob pokud nemáš mocný a objemný pyj!
no to každopádně. Olbřímí pyj, na kterém si můžu se slečnou točit. No, ten fakt nemám...
Však už jsem psal, že bych velmi rád našel třeba vozíčkářku, která má ochrnutý i klín a není tak schopna poznat pohlavní uspokojení, či případně také slepou dívku, starší pannu a nebo jakkoliv jinak postiženou ženu, jenže se obávám, že i takové by se mi prostě vysmály, protože i ony mají na lepší. Krom toho ale nemám ve svém okolí žádné podobné příležitosti, protože jsem z menšího města...
Kráťo, ty hnuse, seš zdravej a más normální penis. Co by na to řekl vozíčkář, co mu nestojí, protože má vhajzlu záda, nebo chlápek bez rukou, co nemůže honit, že tady píšeš takový sračky ?
Takže ideální je starší slepá panna na vozíku...

Ty kráso kam se hrabe psaní jmen po mohutném pyji *3*
Ano, třeba umí naslouchat, pohladit a obejmout, jenže to já s malým penisem bohužel nikdy nezjistím, protože žádná normální zdravá žena by se s takovýmto mrzákem nezahazovala - ony rády polaskají pouze někoho, kdo je dokáže plně uspokojit dostatečně velkým pyjem - o tom totiž vztahy jsou...
Hele, a nechceš si najít ženu, která není zdravá? Která z nějakýho důvodu nemůže provozovat vaginální styk? Mohli byste spolu prožít krásnej, lásky a intimity plnej vztah a tvůj problém by nehrál roli. A děti byste mohli adoptovat.
takže jedna gramatická chyba v příspěvku do internetovýho fóra je vypovídající?
lilith1111 je sice pěkná ale má špatný mě. To je jako mít 13,5 cm mirko penis. Mi jebne.
Musím říct, že mě tohle fórum extrémně baví *22*
Mě, doufám, že jsem to napsala správně, taky moc baví. I když, teď si nejsem tak úplně jistá správnou interpunkcí.
Ale abych nezapomněla,co jsem vlastně chtěla...
Když čtu, jak se pustil milý Kratomír do Lilit a sepsul blogy, tak mám pocit, že než o mikropenisu, je to spíš o poučování a tom, jaký je Kratomír ,,pan důležitý,,
Přečti si tu větu ještě jednou: "nemám vagínu jako stodolu, aby mě tam rajtoval kombajn" - při použití slůvka "mě" by to tedy znamenalo, že bys chtěla mít vaginu jako stodolu, ve které by tě mohl rajtovat kombajn, tedy rajtovat tebe celou ve tvé vlastní vagině o velikosti stodoly - jak asi sama uznáš, takto formulovaná věta zkrátka nedává smysl, takže pravdu mám opět já, stejně jako i s mým mikropenisem...

Můj problém je totiž skutečně čistě tělesný a to pouze v malém penisu...
Co to je za magora? Já mám penis 12cm a krásné dvě dcery manželku a chodím na nudapláže, užívám si života a délku neřěším. Kdyby se mnou žena nechtěla být, tak by dávno odešla. Jsme spolu už dvacet let bez problému. Takové nesmysly může říkat jen človék, který je srab a nemá odvahu vzít život do svých rukou a pořád hledá vinu někde jinde a ne u sebe. Od takového každá uteče. PS: asi se nudí
muj penis meri taky v erekci okolo 12-13cm a mel jsem sex v pohode se zenskou i kdyz placeny sex to byl...taky bych chtel vetsi penis a co nadelam nic musim se stym smirit a nevymyslam tady hovadiny jako ty...akurat sexu mam malo no v 35letech uz skoro 20mesicu pauzy.
Takže tím se vlastně potvrzuje, že pravdu mám opět já - za peníze se to nepočítá - takové ženy zahrají jakékoliv divadlo, jen aby si vydělaly pár korun, a přitom v sobě třeba ani nic necítí a pak se za zády ještě vysmějí. Znám totiž ženy.
Neznáš nic. Seš hovno chlap. Ubrečenej póvl. Tohle ženská opravdu nehledá. Znám totiž ženy.
Ano, to je do určité míry pravda - nejsem vlastně ani skutečný muž, protože s takto malým penisem jsem spíše jen něco jako přírodní eunuch a impotentní mrzák, o kterého by si žádná žena ani kolo neopřela - nicméně můj problém je skutečně čistě tělesný a za tím si stojím. Kdybych měl velký penis, už bych měl dávno vztah i rodinu. Už jen ta představa, že bych si se svým objemným pyjem mohl krásně pohrávat, mazlit se, chodit nahý po bytě a mávat s ním před svou láskou, ta je prostě k nezaplacení...
:-D teď jsi na to konečně kápnul, taky bych toužil chodit s objemným pyjem nahý po bytě a mávat s ním před svou láskou :-D
Snažil jsem se tě zezačátku ignorovat a nebrat vážně ani jako trolla, ale teď mě docela začínáš bavit, s takovým komediálním talentem určitě najdeš spoustu bab co by chtěly ten tvůj průměrný (a tedy většině naprosto dostačující) pyj.
Točit s penisem je známka úspěchu u žen https://xhamster.com/movies/7703662/weird_russian_guy_and_hot_russian_blonde_music_video.html
Já o tom vůbec nepochybuji, když to tvrdí Kráťa, on totiž ženy zná.
Jen mě mrzí, že mě tou informací neobohatil mnohem dříve, abych mohl takhle obšťastňovat ženy. Už se nemůžu dočkat až budu mít příležitost předvést přítelkyni pořádnou vrtuli. Jen škoda, že mám pyj jen o kousek větší než mikropenis.
Pane bože, ta dívka na tom videu je tak překrásná a zcela dokonalá, že je to až k neuvěření - jenže jak je vidět z jejího chování a výrazu, tak malý penis by takovou jistě uspokojit nedokázal - takto dokonalá žena si zaslouží jen to nejlepší a je zřejmé, že pohled na jeho povadlý objemný pyj ji očividně velmi vzrušil, byť je trochu menší než bych si já osobně představoval, za což ale může spíše absence erekce. Škoda, že na takovou dívku nemá mrzák jako já právo se ani podívat, natož ji polaskat - vysmála by se mi i za peníze, to je jisté - a to je na tom právě to nejkrutější... Na světě je tolik krásných holek a já nemohu mít ani jednu jedinou z nich, protože jim nemůžu dopřál velký penis - ta frustrace je opravdu neskutečná, že bych si už raději přál umřít...
Já s penisem točit dokážu. Akorát si neudělám uzel. Mám snad mikro penis ?
Ty jo, tak ty jsi dobrý dementek :) Musím se zítra zeptat partnerky proč se mému mikropenisu nesměje a je se mnou šťastná už celkem dost let :)
Jsi menší postavy, takže na tobě tvůj penis nevypadá až tak tragicky malý, jakým ve skutečnosti je - v tomhle směru máš prostě veliké štěstí - já kdybych měřil okolo 160 cm a vážil tak kolem 50 Kg, tak bych možná nějaký ten vztah také zkusil (i přes ubohých 13.5 cm délky penisu), jenže mám 185 cm a vážím 97 Kg, takže tím jsem u žen už naprosto bez šance a každá by se mi akorát tak vysmála.
Možná máš pravdu, 2zPlzne, jenže bez velkého pyje si takovou ženu nelze ani zaplatit, a to ani penězi, ale ani alkoholem či drogami - takto dokonalá dívka si totiž zaslouží jen to nejlepší a malý penis by byl jistě pod její úroveň, takže by se mi akorát tak vysmála - očividně si totiž ráda užívá a to bez objemného pyje prostě nelze... *10*
Pořád to tady omíláš dokola, ale myslím, že jsi ještě neupřesnil co podle tebe znamená nebo jak by měl vypadat ten "objemný pyj", který je podle tebe nutný k uspokojení ženy?
Měl by mít alespoň 17 - 25 cm na délku a minimálně 4.5 a více centimetrů na šířku, plus by ani v ochablém stavu neměl být menší než 13 x 4 cm, a záleží do jisté míry i na tvaru - některé penisy totiž vypadají lépe než jiné a to je pak pro ženy úplná radost...
Konečně začínáš mluvit rozumně! To je rozhodně velmi důležité pro uspokojení ženy a tedy i nalezení pravé lásky, mít dostatečný rozměr penisu v ochablém stavu :-D
A podle tvých měřítek by tedy zůstalo navěky panicem a bez lásky většina mužů.
lilith1111: Tak tady je krásně vidět, jaké jsou ženy prolhané - zrovna holka tak dokonalá, jako jsi ty, jistě pro své úplné uspokojení potřebuje jen ty největší a nejobjemnější pyje - tím jsem si zcela jist. Buď mne tedy chceš pouze ponížit a to tak, abych si zkusil někoho najít a ona se mi pak vysmála, a nebo máš zkrátka hodně mizerný odhad a místo 16 cm máš na mysli nejméně tak 26 cm - co myslíš? A jinak když už chceš psát ty povídky, tak si dopiluj gramatiku, zejména pak "mně / mě" a tak dále...
Aha, tak v tom případě se omlouvám - u blogů na gramatice skutečně jen pramálo záleží - obvykle totiž nemají žádnou významnou literární hodnotu. Jinak chyba zde: "aby mě tam rajtoval kombajn" - správně tam má být buďto "mně" a nebo ještě lépe "mi", zatímco v tomto případně by byl význam spíše takový, že tam (na určitém místě) kombajn rajtoval tebe celou...
Myslím, že až někdy koncem puberty (cca. okolo 17 let) mi došlo, že kvůli malému penisu vlastně ani nejsem skutečný muž a že tedy nikdy v životě nebudu moci mít partnerku, rodinu, vlastní děti a ani nikdy nepoznám lásku - že ale nejsem tělesně úplně v pořádku a můj penis je zakrnělý, to už mne trápilo tak od 13 let, odkdy mi penis v podstatě už přestal růst... Již tehdy jsem se začal porovnávat s ostatními chlapci ve třídě a došlo mi, že jsem proti nim v podstatě totální mrzák - a už tenkrát jsem kvůli tomu pomalu začínal odmítat dívky, i když jsem stále aspoň doufal, že mám třeba jen opožděný vývoj...
Jsem vyšší než ty :) Tak co to meleš o menší postavě :)
A s váhou se dá něco dělat ale brečením na internetu se nehubne :) A souhlasím, vysmála by se Ti každá, stačilo by aby jsi otevřel pusinku a to co píšeš jí řekl.
Já o tom vůbec nepochybuji, když to tvrdí Kráťa, on totiž ženy zná.
Jen mě mrzí, že mě tou informací neobohatil mnohem dříve, abych mohl takhle obšťastňovat ženy. Už se nemůžu dočkat až budu mít příležitost předvést přítelkyni pořádnou vrtuli. Jen škoda, že mám pyj jen o kousek větší než mikropenis.
Proboha!
Není zde na Amatérech nějaký školený psycholog nebo lépe psychiatr, který by nám rozklíčoval, co je Kratomír vlastně za člověka...?
Na to nemusí být nikdo školený, všichni víme, že je to magor, který nechce žádnou pomoc a hlavu má jen, aby mu nepršelo do krku. Když mu přestaneme odpovídat, tak vlákno vyšumí a bude od něj klid.
Se mnou ale opravdu nikdo diskutovat nemusí, pokud nechce - dal jsem zde jasně formulovaný dotaz na to, jak se dá přežít utrpení doživotního panice, který nemá právo na lásku, a chtěl jsem slyšet nějaké vaše rady - místo toho tu ale nacházím pouze posměch a nepochopení, což je smutné. Já chápu, že mnoho z vás, kteří jsou na tom stejně mizerně jako já, si to nechtějí přiznat, ale pravdu stejně nezměníte - pro každou ženu je zkrátka prioritou velký objemný pyj, který ji dokáže zcela vyplnit, a kdo ho nemá, je u nich bez šance - nemá smysl si nic nalhávat...
Ted ti napíše ze to není pravda, ze lzes sama sobě protože on zná ženy lip než oni samy sebe
Tak může to být pravda, protože jistě i mezi ženami existují výjimky, které však pouze potvrzují pravidlo - kolik takto hodných žen ale v populace je? Jedna z tisíců, nebo snad z milionu? Těžko takovou najít a přitom se ušetřit posměchu a trápení - mrzáka jako já by žádná normální žena nechtěla a na tom musím trvat - leda tak si zkusit najít nějakou tělesně postiženou (např. vozíčkářku či slepou), ale i ty by se mi nejspíše vysmály...
Otázka: Zdravím vás, chci se zeptat, jak se dá podle vás přečkat život s tímto postižením?

Odpověď: Někde zavřenej bez internetu.
Ale pochop, že tohle mi vůbec nepomůže - v dnešní době je skvělé, že se každý může se svým trápením alespoň anonymně svěřit na internetu, když už se o tom jinak stydí mluvit s lidmi ve svém okolí - představ si, že kdybych žil třeba o 30 let dříve, tak se budu trápit sám a jednu zemřu jako panic, o kterém to nikdo ani netušil...
Ano, tak to je opravdu ale vážně hrozně moc vtipné... *10*
Dobře, máš mikro penis a co dál ? Nejseš určitě sám, co má k tělu malej penis. Třeba tlustej chlap. A ten si třeba najde tlustou holku. A vejde se tam. Tak si třeba najdi malou holku. Aspoň jí to nebude bolet. A nebo škaredou. Tu, kterou nikdo nechce. Ta bude určitě víc citově prázdná, než že by chtěla naplnit tam dole. Variant není moc ale jsou. Hlavní je to aspoň trochu vypnout v hlavě. Protože mozek je někdy opravdu zlej.
Asi po páté píšu ze mám stejně velký, dobře, stejně malý pero a ziju úplně normálně, krásně, spokojeně. Ale když je zabrdnenej tak by mu nepomohlo nic, ani velký pero, to by řešil zase velký břicho, šedivý vlasy, hnusny ruce, nebo co já vím. Proste ma místo mozku penis a pak místo aby žil život.jako každý normální člověk, tak řeší kokotiny
Tak když ti to tak vyhovuje, tak proč ne, ale já bych rozhodně nechtěl žít ve lži a s partnerkou, která by mě musela kvůli neuspokojivému sexu podvádět a za zády se mi vysmívala, jaký jsem impotentní ubožák - to raději budu až do smrti sám, než se nechat takto ponižovat... Ale každý to holt máme nastaveno jinak - mě jen mrzí, že jsou ženy takové a proto nemám ani tu nejmenší naději, takže budu muset být až do smrti panicem... A to si myslím, že bych jinak uměl lásku dávat...
Ty si jako myslis ze když mas pero 13 automaticky bude sex neuspokojuvej? To nemá cenu, jsi chudák, ale kvůli hlave a ne peru
To si nemyslím, to vím - je to totiž matematická jistota. Pokud do ženy pořádně ani nedosáhnu a nemůže mě v sobě tedy ani cítit, jak by pak mohla takováto soulož být vůbec uspokojivá? Vždyť bych ji tak akorát plácal pánevní oblastí do rozkroku, tak co by to bylo za sex? Nejspíš bych se tak neuspokojil ani já, a ona už vůbec ne - a to ani nemluvím o tom, že by se mi už jen při prvním pohledu na to mé malé nic akorát tak vysmála a poslala by mě někam, a to klidně i v půlce soulože - znám totiž ženy...
Ty znáš ženy? Vždyť pořád tvrdíš ze jsi s nimi nic neměl?
Znám totiž ženy, jsem panic a nikdy jsem žádnou neměl bla bla bla honis u toho pravou nebo levou?
Sice jsem panicem a nikdy jsem žádnou neměl (i když mne jedna velmi vášnivě líbala, což mi bohužel moc nešlo), ale i přesto mám velmi dobrou schopnost vcítění se do jejich pocitů, potřeb a prožitků, takže mohu říct, že v tomto směru se opravdu nepletu - znám totiž ženy a to dokonce i lépe, než se znají ony samy...
Kratomir has embarrassed himself for his numerous lies including lies to replace lies that were proven to be lies.
Tak ten důvod je snad jasný - hledám nějakou radu a zkušenosti s tím, jak se dá s tímto postižením a tedy v samotě a bez lásky naučit nějak důstojně žít, respektive dožít tak, abych z toho života také něco měl. Logicky jsem se tedy přišel zeptat sem, na tento web, protože je zde mnoho podobně postižených chudáků s mikropenisem, kteří jsou kvůli tomuto postižení jistě také panici, tak mne jen prostě zajímá, jak to mohou zvládat, protože ta frustrace je občas až k nevydržení!

Všude je plno překrásných žen a já přesto vím, že nikdy v životě nemohu mít ani jednu z nich a to dokonce ani za peníze, což mne vážně ničí. Nejraději už bych se kvůli tomu někdy snad i zabil, protože tohle vážně není život - a nejhorší na tom je, že se to ani nikdy nezlepší a já nemám ani tu nejmenší kapičku naděje, což je na tom asi to nejkrutější. Skoro každý má naději, i člověk s rakovinou nebo na vozíku, pouze já ne...
Neříkám, že jsou na tom lépe, ale mají však stále alespoň tu naději, že to jednou bude opět dobré - já ale žádnou naději na zlepšení mé situace nemám - pouze jistotu, že jednou zemřu jako starý panic, který nikdy žádnou holku ani neochutnal... A to je docela rozdíl. Jedinou šancí by mi snad byla jen nějaká funkční neoperativní metoda zvětšení penisu, která však ještě nebyla vynalezena (takže mohu čekat klidně do šedesáti, než něco takového vznikne a budu si konečně moci zasouložit) a nebo časem i transplantace velkého pyje, jenže na to já prostě nemám žaludek...
A proč jen neoperativní metoda? A jak velkýho by sis ho představoval, aby jsi měl podle tebe naději?
Je to člověk co ma rád ponizovani. Kdo jiný by se sám o sobě vyjadřoval s takovým despektem. Prostě mu to dělá dobře a je jedno zda jeho péru či jeho mysli...
Tak to ale není pravda - jediné, po čem opravdu toužím, je láska - prostě mít nějakou hodnou a slušnou ženu, která by mě měla ráda, ke které se můžu večer přitulit, mazlit se s ní a milovat ji, to je to, o čem celý život sním. Bohužel jsem ale jen totální lidský odpad a mrzák, který nemá právo se na žádnou holku ani podívat, a to už se změnit nedá, bohužel - ne v tomto životě...
"Bohužel jsem ale jen totální lidský odpad a mrzák, který nemá právo se na žádnou holku ani podívat"

U tohohle už jsi strikal zlato? *22*
vcítění se do jejich pocitů, potřeb a prožitků, takže mohu říct, že v tomto směru se opravdu nepletu - znám totiž ženy a to dokonce i lépe, než se znají ony samy...

omlouvam se vsem slusnym lidem, ale ty ses cur..k to snad neni ani mozny... Vsechno znas, vsechno vis, pan nejchytrejsi ty voe. To neni normalni tohle co tu predvadis, jsi zraly na ustav
A dnešní dávka onanie u sebemrskacstvi..
ještě něco.
pokud jazyk prsty máme,kundy my se nelekáme.
Ovee, zajímava úvaha, je to možné. Tak se nad ním smiluj a prubni ho *2*
Dej pak hlavně tady vědět *3*
Bohužel jsem na ty 20cm+.............. *22*
Tak to vidíte, takže pravdu mám opět já - a takové jsou bohužel všechny ženy...
Kratomire, máš pravdu a já si začínám myslet, že mám mikropenis.
Na pohled to tak rozhodně nevypadá, ale těžko soudit - záleží na rozměrech i celkovému poměru k tělu - možné to samozřejmě je, protože fotky často zkreslují...
Tedy, ten kratomír tady rozpoutal diskuzi..!!
A místo koksu budeme mikro penisem sát rozemletou viagru. Potřebujeme taky tvrdej ale krátkej název.
Tady se akorát ukazuje vaše omezenost a naprostý nedostatek empatie k někomu, kdo zažívá velké životní trápení a je kvůli tomu zcela na dně - místo rad a pomoci si ale akorát tak kopnete do mrzáka a ještě to zlehčujete - no zkrátka hnus, toto chování...
Tsss! Naopak! Soucítíme s Tebou!

A vážení, myslím že je načase založit klub přátel mikropenisů!

Dobrovolně se hlásím na post ředitelky.
A kdo bude hodnotit jestli je mikropenis skutečně mikropenis. Aby potom nebyl v klubu někdo, kdo si jen myslí, že má mikropenis...*24*
Chceš pomoc nebo radu?zacni svůj problém řešit s odborníkem, není to prdel zit s mikro mozkem
Jak mi frajere vysvětlíš skutečnost, že se svýma 14ti centimetrama mám manželku, děti a utíká ke mě milenka, která má borce s min 20cm hovadem a užívá si sex se mnou právě kvůli mému rozměru. je mi 28 a bab jsem měl nespočet, žádná se mi nikdy nevysmála, pro holku s velkou kundou je sice menší ale i tak se vracely, tak nevim tvůj problém je v mozku ne v pinďovi. mrdu čest...
Já mám taky mikropenis. To prostě nepochopíš, když ho nemáš.
Tahle debata mě fakt baví *1*

Chce to víc trolů s mikropenisem!
A nezaložíme kapelu ? Ať v tom není Kraťomír sám. Já budu hrát na mikrohousle.
presne tak, mam to stejne a to jsem jeste o pul centaku mensi
Všichni muži si myslí že všechny ženy chtějí jen mega klády a mi přitom jediné co fakt chcem je žrát a nepřibrat *22*
Dámy, vy jste trefily hřebík na hlavičku...*3*
Ono mi to přijde jako soucitna finta, jak smočit kladelko *2*
Co dneska člověk neudělá pro zásun?!?!
Dej vědět, jestli ti to vyjde a některá se slituje a podrží *3*
Potom budu klidně i já "malopták", panic, eunuch, bez erekce.... bla, bla *2*
Asi to celý život dělám blbě *21*
Podle mě je ten pán ukazkovej subik kterému dělá dobře ponižování. To tu nemůže najít a tak se tu lincuje na chatu a u toho vesele honí *3*
Snad nehoní u mejch komentářů. To bych opravdu nerad.
U těch stříká na Tvou profilovku!
Tvl ty jsi ale nouma mikropenis je v erekci tak do sedmi cm vyse uz je to normalni prumerny pyj dej se dokupy a nemel nesmysly mam 14 plus minus a u nekterych to i bylo neprijemne bud rad zato co mas a nevymyslej si stejnak ti nikdo neveri lepsi je to pekne po koule ;-)
To není tak úplně pravda - záleží to také na celkové výšce a váze, protože na někom může stačit i směšně ubohých 14 cm, zatímco já bych potřeboval alespoň 20 cm, aby na mně vypadal jako normální penis a ženy se mi nevysmály...
To měříš tři metry nebo vážíš 200 kilo ?
Nepřekrucuj to, mám asi 185 cm a vážím 97 kg, takže na mně takto malý penis vypadá jako mikropenis - vždyť si jen vezmi Roberta Rosenberga - ten má prý penis 25+ a přesto na něm vypadá spíše jako menší, za což může také jeho výška...
Ja nic nepřekrucuju. Ty tady začínáš něco o váze a výšce.
Ty vlastně nemáš malej penis, ty seš prostě velkej a tlustej chlap. Tak začni běhat a zhubni.
No on je hlavně blb............. :)
Ale krásně zpíva......................
No jak říkám - kdo nemá mikropenis, ten to zřejmě nikdy nemůže chápat...
Ty nemáš mikropenis.................
Podle definice je mikropenis zhruba 2,5krát menší pánské přirození než obvyklý průměr, a to při zcela normálně vyvinutých součástech pohlavního ústrojí.

Jaká je velikost mikropenisu?

Jak je to tedy s konkrétní velikostí mikropenisu? Samozřejmě že průměr není všude stejný. Zatímco v Kongu je průměrná délka penisu 17,93 cm, v Jižní Koreji se jedná o pouhých 9,66 cm, což už je samo o sobě značný rozdíl. Každopádně všeobecně platí, že nejmenší mikropenisy měří zhruba 3 až 4 cm, a to při erekci. Tedy žádná sláva. Budete se však možná divit, ale i tuto délku by někteří muži brali. Nejmenší penis na světě, který byl dosud zaznamenán, totiž měří pouze 1,15 cm! Tento pohlavní úd by tak už mohl patřit do kategorie „mikro-mikropenis“.
Chudák korejec ale holky tam mají pěkný.
Nevěřte těmto statistikám - všechno je to zmanipulováno ve prospěch europoidní rasy, protože původní evropská populace vymírá a tak se některé elity snaží zvýšit porodnost alespoň tím, že budou přesvědčovat nás, takto postižené chudáky o tom, že máme penisy na soulož naprosto dostatečné a tím pádem bychom neměli mít obavy a měli bychom si najít partnerský vztah - celé je to ale lež a každá žena by se nám pak stejně akorát tak vysmála, takže právě proto budu raději až do smrti sám. Naštěstí k nám ale přichází kvalitnější geny z arabských zemí a také Afriky, takže evropská populace nevyhyne, ale pouze se změní její genetické složení - má to totiž jeden problém a to v tom, že dnešní holky už o nás bílé mrzáky s malým pyjem nebudou mít zájem, když mají k dispozici mnohem lepší samce, kteří je bez potíží opakovaně uspokojí. I z tohoto důvodu už se nemá smysl ani snažit, protože bych stejně neměl u žádné holky ani tu nejmenší šanci...
Nečtu co píšeš, ale předpokládám že nejaky blábol takže průměr v Cr je 13,2 až 15,1

PRUMER což znamená že je spousta kluků s menším i větším...

Děkuji za pozornost dámy a pánové show končí *1*

A Ty jdi taky spát i s tím průměrným pérem.
Dobrou noc...........................
Kvalitních i méně kvalitních partnerek jsem měl možnost mít již několik - a dokonce i tu nejlepší holku na světě (kdybyste ji znali, dali byste mi za pravdu), jenže kvůli takto malému penisu jsem bohužel nikdy žádnou z nich mít nemohl, stále nemohu a ani nikdy nebudu moci - leda někdo časem vynajde nějakou účinnou neoperativní metodu na zvětšení penisu...
To je teď asi už má poslední naděje na relativně spokojený život, i když dost opožděně...
Operaci mozku potřebujes, ne pera.
V životě si nepichal a placas jak by se ti holka vysmala, jak je znáš, znáš hovno když jsi to nikdy nezkusil.
Placas hovna. Robert je nizkej, o dost min než já. A to mám 189, u něj uvádí 185 ale to ani nemám. Já mám pero 13, jsem stihly, když mi bylo 20 byl jsem zmrd a střídal holky a žádná se mi nevysmala. Tak ze sebe nedelej debila, když se bojiš zaplat stetku, ty jde o prachy a tvoje pero ma u prdele a za ta leta prcani viděla stopro i menší. Prober se
Kdyby to šlo, klidně bych ti 10 cm půjčil, ale ty bys spíše potřeboval půjčit 10 IQ bodů *2*
S takto dokonale objemným pyjem bych už měl nejspíš dávno vztah, rodinu i děti - musí to být úžasné, jenom si s ním tak hrát, chodit nahý před zrcadlem, mávat s ním ve sprchách a tak vůbec - ten pocit mužnosti je jistě k nezaplacení a na to se váží i další životní úspěchy, které já nikdy nepoznám. Opravdu, kdo tohle postižení nemá, ten nikdy nepochopí, jak významným darem velký penis vlastně je - já osobně to považuji za jednu z největších lidských hodnot, jakou může muž své milé dát...
Myslím, že pán si z nás dělá srandu, i když nechápu co by z toho měl.
Pokud ho mám brát vážně, tak to opravdu nemá v hlavě v pořádku. Vážně se zabývat takovými zbytečnostmi mohou snad jedině chlapi s mikropenisem a věřím, že i pro ty by se určitě našla ženská, kterou by to bralo.
Tak já vám něco řeknu, pánové - jak je vidět, tak tu všichni máte úchvatně objemné a pevné pyje ohromných rozměrů, takže ani nemůžete chápat, jaké to je, když má nějaký chudák mikropenis, což je právě můj případ... Vůbec vám nedochází, že budu muset být až do smrti panicem, protože by se mi každá akorát tak vysmála, poslala by mě do někam klidně i v půlce milování a ještě by to pověděla všem okolo - takové jsou totiž ženy - znám je moc dobře...

Měl jsem za život minimálně desítky příležitostí a dokonce jsem se mohl pomilovat i se svou největší životní láskou, na kterou myslím každý den už přes 7 let od doby, co jsem to s ní ukončil - byla tak dokonalá a hrozně moc jsem ji miloval, jenže by se akorát tak vysmála a poslala by mě k vodě, stejně tak jako každá, takže jsem neměl na výběr. To ale nikdo z vás nepochopí, protože s takto obřím pyjem můžete cokoliv - tak si jen kopněte do chudáka, no prosím...

Zdává se mi o tom, že mám v rozkroku velký dlouhý povadlý penis, se kterým bych mohl dělat cokoliv - jezdit na výlety, chodit na nuda pláže a mít úplně každou - jenže je to jen sen a když se probudím, tak mi dojde, že budu až do smrti panic, který nikdy žádnou ani neochutná... Takový už je můj osud a to vše jen kvůli mikropenisu! Jsem zkrátka jen totální lidský odpad...
Čteš co píšu?
Mám 13,5 a mám partnerku, dva roky, za kterou se každý druhy otočí. Nevychloubam se, jen me.přijde neskutečně komický brecet ze život je vlastně o velikosti pera. A ne, nemám ani penize, jen jsem normální sebevědomí kluk co neřeší nějaký sracky a dokáže se k babě chovat hezky

Jaký proto máš vysvětlení, když tu plácáš takový sračky
Úchvatně objemné a pevné pyje ohromných rozměrů :-D Ty bys opravdu měl být básník nebo spisovatel, pak bys musel ženský z toho tvého "mikropenisu" odhánět násílím.
Dobrý pokus o trollování, ale nevěřím ti ani slovo.
Tak já o tomto svém postižení píši knihu, a mám samozřejmě rozpracovány i další projekty o jiných tématech, hudební i filmové - nicméně to nemění nic na tom, že jsem prostě mrzák a nikdy nemohu poznat lásku, protože by se mi každá žena akorát tak vysmála. Věřit mi nikdo nemusí, o to ani nestojím - já s tímto postižením ale i přesto musím žít...
Já si myslím že tehle pan je prostě subik co ma rád ponižování. Vždyť pořád někdo píše a otravuje třeba na chatu že chce ponížení pro jeho malé pero...
Já ale nechci být ponižován, ba právě naopak - bojím se toho, že by se mi jakákoliv žena vysmála, ve vztahu, ale i za peníze, když už jsme zde, na amatérech. Nepřeji si nic jiného než hodnou a milou dívku, která by mě měla ráda i přesto toto mé postižení, jenže takové ani neexistují a tak budu muset být až do smrti panicem, a nic na světě už to nezmění - znám totiž ženy a vím, že si chtějí akorát tak zvyšovat své vlastní sebevědomí na chudácích, jakým jsem bohužel i já...
Víš pripominas mi holky co maj tu velikost 34 jsou vyhuble na kost a pořád všude píšou jak jsou tlusté..taky chtějí slyšet ne nejsi ;)
Víš pripominas mi holky co maj tu velikost 34 jsou vyhuble na kost a pořád všude píšou jak jsou tlusté..taky chtějí slyšet ne nejsi ;)
No je to materiál, pravda. Mít komplex z velikosti péra může mít jen blb *3* *3*
Vždyť to o tom vůbec není....
Ten má problém spíše v hlavě, než mezi nohama *2*
Ten člověk je nemocnej. .............
Je úplně mimo. Je to trapny. Mám 13,5 a mám partnerku, dva roky, za kterou se každý druhy otočí. Nevychloubam se, jen me.přijde neskutečně komický brecet ze život je vlastně o velikosti pera. A ne, nemám ani penize, jen jsem normální sebevědomí kluk co neřeší nějaký sracky a dokáže se k babě chovat hezky
Kdybys na tom byl stejně špatně jako já, tak bys to moc dobře chápal a dal bys mi plně za pravdu, stejně jako mi dala za pravdu i drtivá většina žen. Můj problém je tedy skutečně tělesný a rozhodně si nic nenalhávám...
tvoje velikost je normální.máš problém ve své hlavě.
Mám takový pocit,že se v té pozici nešťastníka přímo vyžíváš.A nebo se snažíš o lítost žen v naději,že tě nějaká odpaní...?
Neznáš ženy ani za mák,jinak bys ty bludy nepsal...Je dost žen,které klasickou soulož
nemusí a preferují jiné způsoby.
A velikost penisu nemá na plodnost sebemenší vliv.
Nebuď zas až takový tragéd,to je pro ženy mnohem asexuálnější než menší pinďour...
Pravdu určitě nemá, ale kdo není mrzák jako já, ten to ani nemůže chápat...
Tak pravidelně každý den ,v určitou hodinu honit a zpívat si u toho "vysoký jalovec......"
Tak já skládám o mém postižení i písničky, viz zde: http://kratomir.webnode.cz/
Twl,to je nářez...Kratomíre a neměřili ti IQ v centimetrech?Ono těch 130cm by odpovídalo názorům školáčka.
Tak jen tak pro zajímavost - nedávno jsem psal jedné holce na privátu, že jsem panic a kvůli malému penisu nejsem ani schopen soulože, tak zda by mi mohla udělat alespoň striptýz a nebo zda bych ji mohl polaskat, a víte co? Ani mi neodpověděla - takže s malým penisem si člověk nemůže zaplatit ani tu "hérečku", natož si najít normální vztah - vždyť by se mi každá akorát tak vysmála...
Máš ho málého ,nezoufej ,strč ho do úlu a zabouchej :D
Zaplať si nějakou " hérečku " a tě naučí jak se s malým kašpárkem dělá velké divadlo. Potom tě přestane bavit psát ty tvoje kraviny.
Ano, potřeboval bys pomoc, ale spíš psychologa nebo psychiatra.
Nepřeji ti nic zlého, ale možná by tě měl potkat nějaký opravdu vážný problém, abys řešil něco jiného. A ne pořád toto.
Myslím, že mají opravdu ti, co píší o upoutání pozornosti.
Tady bude problém spíš v hlavě, než v trenkách
A tvoje velikost je kolik ? ...........
Moje velikost je sotva tragicky ubohých 13.5 cm v plné erekci, takže mi asi dáte za pravdu, že s něčím tak směšně malým se do ženy nedá ani dosáhnout, natož aby se mnou vůbec něco cítila. O to ale nejde - už jsem se smířil s tím, že nemám právo na lásku a tak budu muset být až do smrti sám a jednou zemřu jako starý panic, který nikdy žádnou ani neochutnal. Přesto mne ale strašlivě ubíjí ta nekonečná samota a beznadějné čekání na smrt. A aby toho nebylo málo, tak příležitostí k souloži i k vztahu mám v životě docela dost, jenže je musím všechny odmítat, protože by se mi nakonec akorát tak vysmála.

Třeba ještě relativně nedávno jsem jezdil za jednou pěknou holkou / svobodnou matkou, která o mě měla vážně velký zájem, pořád chtěla objímat a nakonec se na mě v autě i vrhla a začala mě vášnivě líbat - chvilku jsem uvažoval nad tím, že bych ji zkusil uspokojit alespoň ústy nebo ručně, ale pak mi došlo, že by na mě určitě chtěla sahat a možná by poznala, že v rozkroku vlastně nic nemám a jen by se mi pak vysmála, takže jsem to raději ukončil jako první já, abych si zachoval alespoň svou hrdost. A tak je to s každou - proč jsou ženy takové mrchy?
K uspokojeni zeny staci pouhych 5 cm a pokud se bojis ze by si se do ni dedostal tak nevim proc mozna budes mit asi moc velky bricho zkus trosku zhubnout a jdi na vec protoze 13,5 cm neni maly penis tzv. micro penis je okolo 1-3 cm. A jen tak pro zajimavost prumerna velikost penisu je 14-16 cm
Proč nadáváš na ženy že jsou mrchy. V tobě je chyba. ty si neschopný ne ony !!!! tak se trošku nad tím zamysli
Proč nadáváš na ženy že jsou mrchy. V tobě je chyba. ty si neschopný ne ony !!!! tak se trošku nad tím zamysli
Takovejch na světě je,to není mikropenis. Jsem na tom stejně,měl jsem asi 7 sexuálních partnerek ,ženu a dítě mám taky. Malej pták mě sere,ale jsou na tom hůř
mikropenis 3cm. Vyser se na blok v hlavě a užívej života.
13,5 cm je dost. Možná máš problém s velikostí IQ.
Co se intelektu týče, dosahuji hodnot okolo 130 bodů, takže v tomto směru jsem / na rozdíl od velikosti penisu / vcelku nad průměrem...
kokote,přestan čumět na porno a vyčistíš si kokos.když tak musíš porno,tak i tam najdeš odkazy na malé ocasy a budeš se divit co borci i s těmi udajně malými dovedou.
vubec nemáš mylý ocas.mrdačka není jen zásun.použij prsty,jazyk.pak ti nepříjde že máš podle tebe malý ocas
13,5 je pořád ještě v rozsahu průměrného penisu (uvádí se 13 - 15 cm). Takže tím to nebude. Vypadá to, že si problémy děláš sám a tvůj celkem normální penis za to nemůže. Jasně, není to velikost na točení porno filmů, ale dá se s tím v pohodě žít. A holky stejně zajímá něco jiného (některé tvůj charakter a jiné peněženka)
Obávám se, že tohle bohužel není pravda - většinu žen totiž zajímá pouze velký penis a následně až peníze, povaha už je dávno přežitkem. Znám totiž ženy a vím jak uvažují...
Ano, o sebevraždě uvažuji už řadu let, ale nechci tím ublížit mé rodině...
Sebevražda není žádná sranda. O tom bych nepsal ani ze srandy. Možná si ten borec dělá blbou srandu, fajn, taky otravuju ale psát o sabevraždě je fakt hnus.
Ano, žádná sranda to opravdu není - je to ale jediné možné a trvalé řešení mé situace...
Pokud si děláš srandu, tak ses fakt čurák. Pokud si srandu neděláš ( to o tom čuráku ti nijak neublíží, protože si to už stejně říkáš ), radu nehledej na internetu. To akorát člověku ještě víc motá hlavu.
Legraci si opravdu nedělám, ale to je jedno, a urážky už mi taktéž nevadí. Problém je v tom, že už jsem zkusil opravdu všechno a drtivá většina žen mi dala za pravdu, že s takto malým penisem by jim to nestačilo ani na to polechtání, plus některé z nich mi vážně doporučily, abych se šel raději zabít, protože tak prý udělám lépe než se o cokoliv snažit. Zkrátka to taky docela potěší, ale je to jejich názor a ten já respektuji, a vlastně jim to ani nemám za zlé, protože každá žena si zaslouží jen to nejlepší, tak co by se zahazovaly s nějakým mrzákem a genetickým odpadem, že? Je to prostě smutný úděl, když člověk zjistí, že ani není skutečný muž, ale jen impotentní přírodní eunuch - nepřál bych to nikomu...
Taky myslím, že problém je spíš v tvé hlavě než v penisu. Ta velikost není zase až tak malá. Jsou polohy, které by partnerce vyhovovaly..
Opravdu neřeš velikost pindi, o tom to není *2*
Tak asi dítě ze zkumavky(proč ne znám pár takových štastných tátů).Taky jde i o to
co jiného může chlap nabídnout ženě nejen sex
Myslím ,že kvůli velikosti penisu se trápit a přečkávat život nevyplatí.
Hlavu vzhůru.