Tie najvacsie krestanky su tie najvascie kurvy
Mladý chalan 25r, 190cm hľadá ženu s obľubou vo fisting. Ktorá by zaučila ako ju správne roztiahnuť. Prešov, Košice.
Nenájde sa žiadna žena ktorá má rada vaginálny fisting ? Ozvy sa , som tu pre teba
To "ozvy" sa oslovi...................
uz ma asi tvrdý penis tak preto y
To na Slovensku nikto nepraktizuje fisting? čakal som bohatšiu diskusiu
Som masér a jednu klientku musím po masaži vždy vyfistovat, sama si to praje. Chce aj zadnú, aby som jej uvolnoval, zatiaľ iba prsty tam vojdú. Mám dosť širokú dlaň, je to zážitok, keď som až po zápästie vo vnútri. Mám to aj v albumoch, priala si to aj natočiť.
Ja som muz, a pisem tu za mňa. S priatelkou sme skusali fist mojho analu, a bol to neskutocne rajcovny zazitok. Pomaly sa s nim pohrala a nakoniec, ked som bol uz "otvoreny" vosla jej tam cela päsť, az po zapästie. A musim povedat, ze som dosiahol orgazmus, resp. niekolko, ale tych bez vystreku bolo asi 10 a nakoniec aj s vystrekom. A to som sa mojho ani nedotkol.
To je vsetko k fist. Majte sa
To je vsetko k fist. Majte sa
dámy a dievčence , nenapíšete nám ako to preciťujete ?
Robím to mojej , ale sa mi nikdy nepodarilo dat celu ruku do jej pičky. Ona si to celkom užíva ked do nej strkám všetkých päť prstov, ale ked jej uz chcem zatlačiť celu ruku dnu tak ju to zabolí, aj ked vydzi dost bolesti, dnu da nam ruku nepodarilo este celkom dostať
La publication a été effacée par l'utilisateur.
veď štyri prsty to je, už skoro vyhrané trochu vzrušenia a neuponáhľat to a vojde krásne dnu a zo strachu sa stane rozkoš nezabudnuteľná

La publication a été effacée par l'utilisateur.
Rad ti stym pomôžem a pripravím tá nato
Musim sa pochvalit :D... vcera po dlhodobom skusani sa mi tam konecne podarilo vopchat aj frajerovu ruku :)... huraaaa :D... sice vybrat ju bol vacsi problem, ale detaily tu nebudem popisovat :)
Teba alebo Vas teda naozaj rad spoznam!
ahoj prosím ťa písala si že si ju trénuješ aby frajerovi vedela riadne stlačiť penis.. ako si ju trénuješ?.
Hmm tak tato skusenost ma tiez zaujima celkom
Tak to gratulujem. A aké to bolo? Tvoje pocity - tie by si mohla opísať. Myslím, že to si všetci radi prečítajú.
Teším sa
Teším sa
Napis mi spravu, tu to nechcem verejne pisat :-D
Pošli mi do správy aké to bolo ako prebiehalo a tvoje pocity
Ahoj, aky bol ten fisting frajera? :-)
Ahoj tiež sa pokúšame dostať moju ruku do partnerky , no postupujeme dosť pomaly a zatiaľ to nešlo.
Stojí to za to pre ženu.
Čo robiť ak už budem vo vnútri?
Mňa to extrémne vzrušuje.
Dik za odpoved.
Majo
Stojí to za to pre ženu.
Čo robiť ak už budem vo vnútri?
Mňa to extrémne vzrušuje.
Dik za odpoved.
Majo
Ahoj napises mi ako bolo stou frajerovou rukov a tak rad si popisem stebou o takych veciach
napisala som ti do posty :)
Ona záleží aj akú ruku má frajer)ja mám ako lopata
Ona záleží aj akú ruku má frajer)ja mám ako lopata
Ake to bolo? Ako casto to tobis takto
Ahoj aj ja som zvedavyy na zazitok sa frajerovou rukou. Velmi ma to zaujima
Dakujem za odpoved a hocikedy mozes napisat daky zazitok
moja ovláda tie svaly dokonale , ale fistingu sa bráni
romana , partner môže byť rád že si aspoň k tomu naklonená , ja som takú žienku ešte nenašiel , skôr odmietavé
mozno sa boja, ze sa moc roztiahnu :) preto treba cvicit svaly panvoveho dna, ja uz od puberty, potom nebudu mat problem poriadne silno stiahnut frajerov penis :)
mozem potvrdit.dokonca sa da takto vydojit samcek a to doslova :D
Mám taký dojem , že v Čechách je táto praktika viac obľúbená , alebo sa Slovenky nepriznávajú
ja osobne zabrany nemam :), ale vojde mi tam len moja ruka, frajerova nie, ma ju o dost vacsiu
to chce casto trenovat aby aj frajerova fuka vosla. a tvoja ako hlboko vosla
toto tu som pisala uz davno, odvtedy som to uz zvladla vela krat :D
ako casto fistujete? galeria uz tu mala byt :)
podla nalady, chute a casu :D
Takže od vtedy zvládaš fisting priatelovu ruku q pokiaľ viem ju dať, aj iných ruku si mala v sebe
inych nie, iba jeho :)... po zapastie vojde
Nádhera tesne za zapästie, samozrejme ak máš to doma po ruke netreba inde hľadať. A len vaginálny fisting. Ja poznal v 90 -tých rokov ženu (70) ktorej to robil každý deň aspoň 3 x a okrem toho aj fisting analu, vzdy sa tak dobre pri tom uvoľnila že neuveriteľne striekala silno intenzívne a ďaleko, a aj mocila od vzrušenia co mne vyhovovala.
ruku do analu nezvladam, tam je moj limit 4 prsty... pri orgazmoch striekam aj ja, ale to neberiem ako nieco co by mi vyhovovalo
Muž ti aj lize anál ja to milujem
Aj 4 prsty je dosť v anali. Mala si priatelove prsty v anali a pritom jeho ruku vo vagine . Či pomôcky v anali q vo vagine a jemu robiť hlboký orálne, mne sa veľmi paci a milujem silný vystrek
moja by ti určite vošla,,,,ani ja nemám zábrany
Nečuduj sa. Pri tých tvojich tridsiatych kilách
Postaci trosku gelu na baze vody potom trosku vody a vojde tam pekne kazda ruka.
Je to super ja si fistujem ritku lepsi sex si neviem predstavit

Vaginálny Fisting
Praktikovanie , obľuba , ženy ktoré by chceli