problém s předkožkou.

potřebuju radu nebo zda to ženám vadí

Byl jsem na tom podobne, nesel v plnem ztoporeni uplne cely pres, ale sex sel i kdyz to trochu bolelo, ale za tu slat se to vydrzet dalo. Dokonce me jednou partnerka natrhla uzdicku, krve jak z vola a vubec jsem to necitil. Pak to teda palilo a sex fakt nesel a k dokorovi jsem musel stejne a nic nedelal. Casem se to dostalo do normalu a dodnes nechapu, kde mohl byt problem.
Ale doporucoval bych prenest stud a nekam s tim skocit, treba nedopadnes dobre jako ja. Ja mel diky tomu i dost problemu s prvnima stykama (kde bych sehnal lublikant v te dobe a v mem veku) proniknout, kazdy dalsi pokus byl vetsi a vetsi stres a diky tomu jsem o dost prisel, nez se to povedlo a postupne dalo samo do normalu. Poprve se povedlo az hodne pozde se starsi (oproti me mladosti, dnes bych rekl zajickovy) v trosku podnapilem stavu. Pak uz se to lepsilo, byl blok v tech neuspesich.
Takhle by to být nemělo. Žalud bys měl mít při erekci celý přístupný - je to ta nejcitlivější část, takže pokud ho máš schovaný pod předkožkou, připravuješ se o ty nejlepší pocity :-). Stáhnout si předkožku předtím, než se ti postaví, může být ve tvém případě dost nebezpečné, protože pak ti zúžená předkožka zaškrtí konec penisu. Kůže ti v tom zúženém místě může navíc popraskat a zjizvením se to pak ještě zhorší.
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že obřízka je super a vůbec není třeba se jí bát: zákrok trvá necelou půlhodinu a kromě několika snesitelných vpichů jehly na začátku necítíš nic. Do týdne jsem to měl víceméně zahojené a mohl jsem začít opatrně honit. Lituju jenom toho, že jsem jí zbytečně odkládal - neudělej stejnou chybu ;-)
Stahni ho pred ztoporenim, co ty na to
La publication a été effacée par l'utilisateur.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
K tomu se přidávám, na obřízku bych to viděl spíš pokud by ti to nešlo vůbec, jestli to jde, i když těžko, tak se s tím dá určitě něco dělat.
Já sice neměl takový problém jako ty, jen jsem chtěl aby šla stáhnout ještě víc dolů a častým přetáhováním to časem začne povolovat. Obzlášť dobře to jde ve sprše, když si ho prohřeješ teplou vodou.