La publication a été effacée par l'utilisateur.
To by mě zajímalo, jak si ji poznal? 
jojo, jen jestli ji neznáš hloub
No nediv se Petře, jsi všude známý
Tabu?
Tak nějak
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Hele, a založíš mi zase moje vlastní vlákno?
Na tebe nikdy mit nebudu
zalezi na tom co psala na tom internetu
jestli chtela jenom sex nebo vazne seznameni rekni ji to primo a na rovinu ze hledas pouze znamost na pravidelny sex pak se ti bud odda v sexu nebo kdyz sex nebude chtit tak ji dej zbohem protoze by to pro tebe nemelo zadnou cenu jsi zrejme mlady kluk a nemas zkusenosti mel by sis nejprve o ni neco zjistit kdys je tak zblizka abys nenaletel
jestli chtela jenom sex nebo vazne seznameni rekni ji to primo a na rovinu ze hledas pouze znamost na pravidelny sex pak se ti bud odda v sexu nebo kdyz sex nebude chtit tak ji dej zbohem protoze by to pro tebe nemelo zadnou cenu jsi zrejme mlady kluk a nemas zkusenosti mel by sis nejprve o ni neco zjistit kdys je tak zblizka abys nenaletel
ok diky zistím o nej víc
urcite se prihlas na swinger party a uvidis ze tam ziskas zkusenosti a budes z toho nadseny hlavne se nestyd kazdy jsme jednou zacinali
ešte ktomu mám volný dom
ted jsem zjistil z tveho profilu ze je ti teprve 18 takze nemas asi zadne zkusenosti nejlepsi by asi bylo kdyby jsi se pridal na nejake swingr party kde suka kazdy s kazdym a tam bys treba nasel partnerku na pravidelny sex neboj se ani sexu s klukama ti te vykouri lepsi nez zenska a ty se naucis kourit kluky preji ti aby ti to vyslo prosim napis jak jsi dopadl diky

sex z neznámou holkou
ako jej mám ponúknut aby so mnou mala sex poradte