Má to smysl?

Zajímá mě Váš názor...

Jsem ve vztahu asi 8 let. Mám 5 letou dceru a 11 nevlastního syna. Již nějakou dobu to není ideální. Snažím se starat o rodinu, dělat ji radost, starat se o domácnost a i vařit, což mě tedy baví. Snažím se být dobrým milencem a vymýšlet nové věci abychom neupadli do stereotypu. Jediné co však nějakou dobu slycham jsou blbe kecy a kritika. Vše byl až dnes TOP kdy mi bylo řečeno že nechce být jen ženou pro sex a nákup.....je špatně když se snažím pomáhat? Když chci aby žena měla čas pro sebe? A když mě nebaví jen klasický sex? Atd.... Proc? :(
No protože v lásce vyhrává ten kdo má rád míň :) najdi si bokovku, vzbuď žárlivost a buďto se probere nebo to rupne úplně.
Ahoj, myslím že si tě neváží. Popravdě si myslím že to smysl nemá. Jediné mě napadlo "ukázat jí že jsi chlap" vzbudit zarlivost.... Ukázat jí jaké by to mohlo být kdyby jsi nebyl takový "dobrák". Když to nezabere šel bych od toho.
Zena je asi s necim ve svem zivote nespokojena, a nemusi to vubec souviset s Tebou ... chce to si otevrene promluvit, ale kdyz bude uvolnena, ... mozna trocha alkoholu ... , mit cas jen pro sebe, zadne deti okolo .. a mozna to vzit jen jako zamysleni nad Vasimi zivoty ... oba mate urcite dost stresu... jako vsude ... jen takova polemika nad zivotem ... treba z toho neco vypadne a zjistite, ze staci jen neco zmenit a budete spokojeni oba ... .
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Jj v kurzu jsou sebestredni frajirci, kteri zenam zamotaji hlavu a zena kolem nich skace jak maminka a tebe, kdyz ji pomahas se vsim, ani nevnima. Proste nebyt samozrejmost. Musi mit neustale pocit ze o tebe musi bojovat, pak te vynese do nebe.
najdi si chlapa :D mohu potvrdit, že neuslyšíš žádné blbé kecy, žádnou kritiku... :D
Nebylo by lepsi zajit do poradny? Myslis si snad ze ti tady poradime? :D
Ne to si nemyslím. Jen mě zajímal názor lidí....mám svuj rozum!
Vyměnit! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!