Trojka 2 muži - žena - proč?

Co vás na tom přitahuje, vzrušuje?

Rád bych slyšel názor, co vás (nás) chlapy na tom tak láká? Bylo by spíše přirozené nepouštět si ke své ženě dalšího muže (samce), proč a co konkrétně se vám na tom tak líbí? Jsem zvědavý na odpovědi :) Přispět mohou samozřejmě i ženy, je jasné, že pro ně je to "výhodné" a líbí se jim to, ale mohou popsat taky co přesně.
Sex ve třech je super.............................................................................................
ano to je je to božíííí zážitek
Jenze tam je vicemene nutna nejaka uroven bisexuality u zen. Jinak se jedna bude nudit. Pokud si nenarazi dvoupenisaka;-)

U MZM staci tolerance.
Taky si myslím , že je v tomhle lepší MŽM na uspokojení všech , pokud to chtějí oba . U nás to platí o to víc , že manželka BI není . Ale každého věc a komu se to líbí naopak , tak asi taky proč ne . Mě osobně touha po ŽMŽ už opustila :-)
Nee nemusi, staci i tolerance zen pri ZMZ 🙂 jednou sem mel trojku se dvema hetero holkama, spole se jen hladily a dotykaly, vic odmitaly a uzivaly si jak si je stridam 🙂 Takze nemusi byt nutne Bi, ale je tovyhodou... ostatni trojky byly s Bi holkama a je to fakt lepsi, ale neni to podminka, kdyz jsou holky tolerantni a nejsou lakome 🙂
Ma draha je striktni hetero a kdybych ji navrhl, ze si dame trojku s dalsi zenou a ze se s ni muze v mezicase jen hladit, tak me posle do haje. Ja se ve trojce s muzem take nehladim:-D
Proste si myslim, ze plati to, co jsem psal.
kmd25
kmd25 Inactif il y a 9 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Přemýšlel jsem o tom. Dovedu si docela dobře představit píchání v trojce MMF s cizí holkou a třeba jejím kamarádem, v takový kombinaci by se toho dalo vymyslet spousta. Ale co se týče mojí ženy, určitě bych nechtěl vidět, jak jí šuká jinej chlap, ale situaci, kdy se by jí dotýkaly čtyři ruce bych jí někdy dopřál rád :) No, nechám tomu asi volnej průběh :-)
Dva muži dvojnásob udělají ženě krásně....pak i ty orgasmy jsou dvojnásobné.
Vždy pak žena si to užívá mnohem bouřlivěji a intenzivněni jako se svým mužem, manželem.A ten se nesmí projevit jako vlastník ženy, jinak je zle!
Nemyslím si, že by mi ten druhý udělal stejně dobře jako můj muž, protože mě jednoduše nezná, neví, co na mě funguje, netuší, která páčka.....možná, když se pak scházíte déle, tak je i tohle možný, ale při jednorázovkách těžko...

Pokud jsou ti dva chlapi naučeni, že první je žena a její blaho, tak to může být fajn, pokud by se chovali jako macho, zdrhla bych okamžitě..
Prvním předpokladem dle mě je právě to, že to bere tu ženu, pak to musí brát toho jejízho partnera a ten třetí muž nesmí být úploný idiot, který je přesvědčen, že partner ženy je impotent, že ona jinak nemá orgasmus a tedy prokazuje laskavost... a na základě takovýhhle pomatenosti uvěří ve svou jedibnečnost - tedy on ví nejlíp jak jí to udělat apod... Právě tihle pitomci jsou příčinou nezdaru... Ten třetí musí být schopen pochopit, že základem je respektovat přání tý ženy a dokonce i toho partnera -... Fakt se směju, těm chlápkům, který prezentujou , že vědí jak na ženu od pohledu - vždy to každý udělá nejlíp atd... mnohdy pak nevěděj, že to ještě neudělali pořádně žádný nebo vůbec žádný....:-)Ale stejně tak může být tupka ta holka a vysere se na mantinely... protože si myslí...
Kdybych se přidal k páru, asi bych se hodně nechal "vést" párem. Já bych byl ten kdo byl "přiznán" a kdo jsi "půjčuje" něčí ženu. V prvé řadě bych se snažil o to aby si maximum užila žena a "nestrkal" jsem prsty kam by jeden z páru nedovolil. Vše je o domluvě a o lidech
Kdybych se přidal k páru, asi bych se hodně nechal "vést" párem. Já bych byl ten kdo byl "přiznán" a kdo jsi "půjčuje" něčí ženu. V prvé řadě bych se snažil o to aby si maximum užila žena a "nestrkal" jsem prsty kam by jeden z páru nedovolil. Vše je o domluvě a o lidech
A k příspěvku ze žena odejde za druhým to neznamená že bez trojky by zůstala. Žena ani muž se nedají držet v kleci. Třeba si jen už ne seděli to člověk nikdy neví co se druhému honi hlavou
To je docela trefný názor. Souhlasím.
Také se mi to líbí když si to žena naplno užívá a má orgasmy. A ženský orgasmus me naplňuje protože vím ze je uspokojena. A chtěl bych to zazit i s bi mužem před ní, ale ještě jsem neměl to štěstí.
Ono až se vám baba zabouchne ve trojce do toho druhého a odejde k němu, budete se divit.
Některé ženy jsou jako pes, jdou za tím kdo má větší párek.
Kamarádce se přesně tohle stalo, ve trojce.
Jinak nemám nic proti trojce, lidi se mají poznávat *2*
Pokud mají pevný a pohodový vztah tak určitě ne.
Když myslíš..... Takových bylo, co takhle mluvili. A jak si pak drbali hlavu *4* *4*
Záleží na tom jaký mají vztah, pokud jsou v pohodě, milují se a mají pevný vztah a jasné mantinely, není důvod proč by je to mělo rozhodit. Samozřejmě na to musí mít on dost velké sebevědomí.

Ty mluvíš ze své špatné zkušenosti? Nebo jsi jen naštvaný, že do toho žádná s tebou nešla?
ahoj, dá se to tak říci, je to prostě skvělé.
nee - primárně je to pro ženu ! Jsem rád když vidím, že je žena u/spokojená a že má orgasmy :-) . A dva je víc než jeden :-))
Rissest-To je snad celkem pochopitelné,ne?Když partner není schopen uspokojit ženu a navrhne jí tento způsob aby se "vlk nažral a koza zůstala celá",tak na tom nevidím nic zlého?Samozřejmě za předpokladu,že to partnerce není proti srsti...
Naprosto však souhlasím s autorem vlákna,že normální chlap(myšleno neimpotentní) na to těžko přistoupí...
Tady se však s těmi kandaulisty roztrhnul pytel! :-))
Když hledá pár MŽ do trojky dalšího muže, neznamená to vždy, že muž není schopen ženu uspokojit nebo , že je impotent. To je celkem naivní názor *6*. Nedá se ani přesně říci , co k tomu páry vede, protože každý to může mít nastaveno trochu jinak. Někdo tomu říká experiment, oživení vztahu, nové zážitky a podobně.Hlavní je, aby do toho oba šli dobrovolně a vše měli důkladně rozmyšlené, domluvené, stanovená pravidla a hranice. Je jasné, že v případě trojky a je jedno zda MŽM nebo ŽMŽ je žážitek pro všechny zůčastněné daleko lepší než při klasickém sexu.

Rissest to napsala dobře *114*, velká část mužů to dělá hlavně pro sebe.
l
Myslet si o kandaulistech nebo cuckoldech, že jsou to jen impotenti, to už není naivní názor, ale přímo hloupý.
... naprostý souhlas s každým písmenkem...*24**114*
Naprostou souhlasíme, je to opravdu parádní pocit se vším co píšeš
*2*
přesně také souhlas také neskutečně miluji ženy orgasmy a jak prožíwá sex a jen sám si to tak neužiju