Proč muži nechtějí sex?

Málo sexu.

Časté téma, že ženy odmítají sex. Co obráceně? Pokud žena ráda a často, ale muž chce minimálně?
Já nemůžu mluvit ze své zkušenosti. Ponevač přítelkyně měním občas. Ale to co vidím u kamarádů. Tak když si vezmu co si brali za krásný kočky a teď po těch letech si ani nehty nenalakuje, natož aby se trochu oblíkla. Nějaký sexi hadříky. Ale jinak samozřejmě velikou roli hraje věk, délka vztahu. A v neposlední řadě hoňka za prachama. Tak to budu asi od každého késeček.
U nás je to také tak,dříve několikrát denně,dnes téměř nic..začalo to těhotenstvím a od té doby je to špatné*12**12*
Ve tvých 28 o tebe nemá zájem? To je smutné. Třeba se to otočí
Ne úplně,ale kdyz už to je,tak to není ono. Lepší se to,ale to co jsme zažívali před lety už se bohužel asi nevrátí*8*
Z vlastní zkušenosti... nevrátí.... nedávno jsme doma řešili podobnou situaci.... No a už bydlím sám.
S manželkou jsem 18let nemohu říci že je to úplně jako dříve, ale je to samozřejmě jiné. I po těch letech máme sex cca jednou denně, někdy se i milujeme. Popravdě nemít kamarádku s výhodou párkrát v týdnu asi bych se zbláznil. Manželku už to evidentně tolik "nebere". Tak u nás musím konstatovat ten komu se do "toho" moc nechce je má žena. Vlastně závidím chlapům s menším apetitem......
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Vypadám pořád stejně, problém je ten, že ve mně vidí matku svého dítěte a ne ženu jako dřív. Je to spíš v hlavě
Tak teď nevím, jestli je to k smíchu nebo spíše k pláči? *1*
Něco se jim nelíbí ... a nemusí to byt nutně partnerka fyzicky, spíše něco ve vztahu, doma, problémy ...
A nebo mu nestojí ani když chce. Stane se, po nemoci, po draku... ve stresu.
Malokdy se podari, ze si dva v sexu naprosto vyhovuji. Takovym lidem hodne zavidim :-)
Málokdy se podaří aby to vydrželo bez jakéhokoliv změny *4*
Zeny podle me sex nemusi stejne by me zajimalo jak poznam ze ma zena o me zajem
Ahoj,muze to byt spousta veci proc nechce nebo staci mene milovaniho,ja driv byl jiny,mohl bych nekolikrat za vecer,ted po letech co mam praci takovou ze sem spise ve stresu a malo spanku,chut mam porad,ale nevydrzi nekdy dlouho stat,a pritom chci,urcite vycerpani,psychika tez hraje roli,ale jak se vzdalim od mista pracoviste,tedy i mesta,sem klidnejsi,a uz sem opet v poradku,kazdopadne trpelivost a promluvit si,otevrena komunikace je nejvetsi puls,muj nazor a i zkušenost z domova,chapu ze kazdy to ma jiné,ahoj Pepa,at se dari
Může být na vině třeba stres z práce apod.
To si nemyslím. Nikdy jsem žádné milence ani partnerce sex neodepřel a to i když jsem se přes den "kurvil" jinde s několika *3*
Přesně, taky občas spim s kamarádkama a nikdy bych svojí přítelkyni sex neodpíral. Skoro bych řek, že to je spíš ženskej přístup.
Souhlasím. Lidé by si měli pomáhat. Je to hezké a lidské *24**114*
Každý máme nějaké koníčky *4* Michael
Já ho mam rád ale často mě omrzi s osobou ke který nic necítím ..
Třeba je problém už v tom "balení holky". Dámy se navoní, namalují, vezmou šaty, které skryjí nedostatky a zdůrazní přednosti a kluk se na to chytí. Potud paráda.
Jenže až později zjistí nedostatek, který v zamilovanosti neviděl (spíš nechtěl vidět), nebo neslyšel a problém je na světě. Teď jí přece už nemůže říct, že je ... Každý si dosadí. A pak už není daleko k tomu odmítat sex a vyhledávat milenky.
Prostě bohužel (nebo bohudík), chlapi jsou založeni více designově, než dámy a z toho pak můžou pramenit i potíže.*24*
Tohle se přeci odhalí po prvním sexu, kdy se žena svlekne. Muž už na další rande nemusí přijít. Spíš mám na mysli to, že vše je ok, funguje. Ale prostě někdo sex rád vic, někdo bohužel min.
Neznám muže co nechce sex *4* *4*
Pak to není muž *9*
Souhlasím, můžu stále a bohužel nemám nikdy dost *23*
Jo, jsem zena z paru *24* ale chlap to ma taky rad
Znám jen jednu kamarádku, co to má s chutí až tak do extrému a shodnem se že je to nepříjemné. Jsi tedy jedná z hooodne mála. Michael
No, ale problém najít protějšek, pokud člověk nechce střídat.
Tak to nevím kam já na ně chodím, mám to naopak. Nebo o tom muži jen mluvit a skutek utetkl?
Analcat, četla jsem, zajímavé. Je to prostě příroda. Člověku asi nemůže mít vše.
To určitě i když tak snadné to není. Asi nemůžeme mít vše.
Ono k mužům to stěžování tak nějak patří.Co s některými dokáže udělat nachlazení,nebo obyčejná rýma.
Věřim, jako u žen bolest hlavy. Blbá výmluva.
To je mi jasný. Jen mě to napadlo. Většina mužů si stěžuje, jak ženy odmítají sex. Ale bývá to i naopak.