James Blunt: Chlapecké skupiny mají víc sexu než rockeři

19.2.2017 06:00 Source: Famous
James Blunt: Chlapecké skupiny mají víc sexu než rockeři

LONDÝN – Ačkoli si snaží rockeři často budovat image neukojitelných svůdníků, ve skutečnosti nemají v tomto ohledu na členy chlapeckých skupin, o kterých se obecně míní, že jsou to neškodní slaďoušci. Opak je pravdou. Tvrdí to James Blunt s tím, že členové skupiny Take That a jim podobní měli v životě rozhodně víc sexu než třeba Liam Gallagher z Oasis.

„Take That dostali do postele víc žen než Oasis, takže se spíš staňte členy boy bandu. Ne, opravdu, měli víc sexu. Vím, že to nechcete přiznat, ale podívejte se na statistiky. Máte buď publikum tvořící chlapy milující fotbal a pivo, nebo publikum ječících holek, co vás pronásledují až do hotelu... Takže Mark Owen měl víc sexu než Noel a Liam dohromady. Není divu, že jsou bratři Gallagherovi takoví ubožáci,“ prohlásil Blunt.

Dvaačtyřicetiletý hudebník se také vysmál skupině Rolling Stones, která navzdory dlouhé kariéře nedokázala s žádnou nahrávkou to, co on s jediným songem You’re Beautiful za pár týdnů. Díky tomu je z něj tak bohatý muž, že už si může jen užívat.

„Potřebujete jedinou píseň. Některým lidem trvá mnoho let a vydají mnoho alb, než se prosadí. Nasrat. Žijte rychle, nechejte kariéru brzy zemřít. Rolling Stones například po všech těch letech stále nedosáhli toho, co dokázala píseň You‘re Beautiful za čtyři týdny. Musejí být dost nasraní,“ míní Blunt.

19.2.2017 06:00

Plus de publications