Německý lékař si dával kokain za předkožku, jedna z jeho milenek to nepřežila

5.10.2018 12:49 Source: Famous
Německý lékař si dával kokain za předkožku, jedna z jeho milenek to nepřežila

MAGDEBURG – Chirurg Andreas David Niederbichler půjde na několik let do vězení. Zrovna čelí procesu kvůli ublížení na zdraví a zavinění cizí smrti. Lékař si dával za předkožku kokain, aby partnerky byly povolnější při sexu a souhlasily s bizarními praktikami. Jedna z nich to nepřežila. Německý Christian Grey, jak mu přezdívají, čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti.

Osmatřicetiletá kadeřnice Yvonne M. se letos v únoru kokainem předávkovala, když lékaře začala uspokojovat ústy. Lékař ji na drogu neupozornil a ona po sexu zkolabovala a zemřela.

Nebyla ale jedinou obětí sexem posedlého lékaře. Svědčit k soudu proti němu přišly jeho bývalé milenky, z nichž jedna po souloži s ním dvakrát havarovala v autě, protože netušila, že měl na penisu kokain, který se vstřebal její sliznicí ve vagíně. Jiná žena zase svědčí s tím, že po předávkování kokainem ztratila vědomí, a i když měla štěstí a nezemřela, má trvalé nervové následky.

„Yvonne chtěla kvůli Niederbichlerovi opustit manžela. Byl pro ni jako Christian Grey z Padesáti odstínů šedi,“ uvedla kamarádka zesnulé kadeřnice při výpovědi u soudu.

„Podával jim nevědomě kokain, aby pokračovaly v jeho bizarních sexuálních praktikách,“ uvedla hlavní státní žalobkyně Eva Vogelová.

Advokát Olaf Schröder zastupující chirurga u soudu pouze suše prohlásil, že smrt Yvonne M. byla nechtěná.

Niederbichler zastával funkci hlavního lékaře na Klinice plastické a estetické medicíny a medicíny ruky Ameos v Halberstadtu v Sasku – Anhaltsku.

„Slíbil, že uzdraví naši dceru, teď je mrtvá. Byla velmi atraktivní a jeho pacientkou. Dvakrát ji operoval kvůli tendonitidě (zánětu šlach),“ uvedl v rozhovoru pro deník Der Bild čtyřiašedesátiletý Jürgen M., otec zesnulé Yvonne M.

Niederbichler se po úmrtí své milenky zhroutil a utrpěl infarkt. Soudní proces pokračuje a podle všeho pro něj skončí několika roky za mřížemi.

Plus de publications