Keira Knightleyová: Chtěla jsem mít penis jen proto, abych mohla čůrat na strom

31.12.2018 07:45 Source: Famous
Keira Knightleyová: Chtěla jsem mít penis jen proto, abych mohla čůrat na strom

LONDÝN – Herečka Keira Knightleyová prý mužům nezávidí to, co jim visí a zavazí mezi nohama. Mít penis prý chtěla jen jednou, když si představovala, jaké by to bylo čůrat ve stoje na strom a moct mířit dovrchu či různými směry. Celý život je prý však spokojená s tím, že se narodila s vagínou.

„Téměř každá postava, kterou jsem hrála, se snažila tak nějak vybočit z tradičního obrazu ženství. To je důvod, proč mám ráda filmy na pokračování, protože je to jasně daná forma, do které ženu strčíte. To bylo vždy to, s čím jsem se identifikovala… Nikdy jsem nechtěla penis. Krom toho, abych mohla močit na strom. Být schopná to dělat ve stoje, je to tak praktické. Jen to vytáhnete z kalhot a tak. Ale představa, že se mi mezi nohama pohubuje něco tak zranitelného. Myslím, že jsem bez toho v pohodě,“ prohlásila Keira v rozhovoru pro deník The Guardian.

Herečka také tvrdí, že pro ni byly sexuální skandály kolem slavných producentů, režisérů a herců šokující. Netušila, že se něco takového vůbec děje. Ačkoli podporuje změnu v Hollywoodu, uvědomuje si, že to vytváří další problémy.

„Určitě je na čase, aby se ženy postavily a hlasitě daly najevo, že tento systém prostě nefunguje pro polovinu z nás. Ale na druhou stranu se muži začali bát promluvit. A myslím, že jsou tu také věci, které možná slyšet nechceme,“ dodala Knightleyová.

31.12.2018 07:45

Plus de publications